Kan de bli kallare?

God eftermiddag på er.
Skojjar ni attd et är kallt eller.. fy satan!

var ute och rastade ragge förut jag är som en isbit nu, kan de verkligen bli kallare buuurr.

snart kommer Markus hit, vi går ev ner till lollo o fisen och myser med dem ett tag känns som en roligare aktivitet men känner jag mackan, så blir de ev ett stopp i godis affärn först haha.
Sen blir det mys med Idol med fis och syster, dem kommer hit och tittar på de ska bli kul.

det är ju SCHLAGER och de älskar ju jag haha.

Nu ska jag se till att de händer lite här hemma ladda ner nån film som mackan kan se på i brist på andra aktiviteter,
kram så länge.

Grått väder-

Go morgon på er.
Trode faktiskt att jag skulle vakna till ett snö täckt Norrköping, men så vaknar man oh ser hur regnet (dugg) faller ner och de är mörkt kallt och trisst.
Bytet från den färgglada hösten till den vita (som nästan aldrig kommer) är så enormt trisst, de bara regnar blåser och är kallt och grått.

I dag har jag en hel del planer på G.
Ska ta en lång promenad eftersom jag varit hemma mer eller mindre hela denna vecka fö att kurera mig så känns de som att jag måste komma i gång inför den kommande veckan som jag ska fylla med tränning.
Måste ta de där 8 kilona vorre så nice att få 20 kilo på 8 veckor iofs är de väll önske tänkande men men.. man kan ju drömma lite eller hur och har mand e hoppet uppe så kommer ju motivationen till att få träna öka mer o mer.
De gäller att peppa sig själv!!

På sena eftermiddagen kommer jag ha lilla markus (johns kompis son) eftersom alla grabbarna ska i väg o se Nya Bond filmen.. då får man rycka in och vara lektant.. vilket jag tycker är super kul.
Läste nyss att syster ska ha glass o Idol kväll.. kanske kan passa markus oxå haha (pik till lojje)
Och i morgon är det Halloween då är det Bernytas stora fest men jag ska vara barnvakt åt fisen för lollo ska på Håkan hellström + att jag inte orkar med att lockas av festdricka och en hel del annat.

Nu vibbade teggan om ett bloss såd e blir att gå ut nu.
Ses senare kram kram

 Lilla Markus kommer på besök i dag :)


SnöYra

Go kväller på er!

Snacka om en seg dag känns som om jag bara gått omkring och frysit hela dagen haha.

Men men har man en hund som måste rastas (och som numera förbjuds på gården) så har man.. men jag kan säga att det är verkligen inte roligt att vara ute i snöblasket.

Känner mig i alla fall frisk nu så i morgon blir det en långis promenad känner att det kan vara skönt så vi får väll hoppas att det inte blir någe mera regn/snö skit som faller.

måste verkligen ha en vinterjacka jag har verkligen ingen försökte att låna till mig systers extra jacka mnd et gick inget vidare.. kanske ska man vara lika dan tillbaka när hon vill låna nått.. mm ska nog neka henne nästa gång hon behöver låna något :)

I alla fall.
Jag ska ta och avsluta denna sego dag med att gå o lägga mig, ragge är rastad jag är frusen och alla mina soppor för dagen är uppätna.
Jag orkar verkligen inte hålla mig uppe längre haha.

Just det ja ska ha krydd party den 14/11 så är ni hemma då och bor i Norrköping så är ni varmt välkommna haha :)

kram på er.

KALLT

Godmorgon/förmiddag på er.

Vilken dag, kom just in och kan bara säga er detta satan vad kallt de är.. jag burrar ihjäl haha.
Har fortfarande mössa på mig.
Satt ute en stund och pratade med min granne oh även xtraV kompis erika, de blev en hel del "mina mål" prat, vi sa det att vi ska fira med champange när vi nått våra mål.. och det ska bli nice.
Vi kan ju samla alla xtrabloggare på en jag har kommit i mål fest!!
Det vorre väll nått.

Jag har inte tränat denna vecka alls pga förkylning fan vad jag vill komma igång vill ju ta 8 kilo denna månad så snälla kropp bli 100 nu så jag kan börja igen.
Nästa vecka ser jag mig själv på gymmet haha :)

i natt skulle de visst bli snöstorm här i stan, hmm kul!
Kanske vore en ide att inhandla en vinterjacka trots allt jag har ju faktiskt ingen och jag tänkte att det kanske är onödigt att handla.

Julafton outfiten är  är redan klar jag ska ha på mig svarta stuprörs jeans och en svart korsettskjorta som john köpte till mig i LA älskar den och längtar tills jag kan ha den.
Så den outfiten är mitt mål.
Så kära läsare kommer jag i kläderna så ser ni den bilden på Julafton med mina smalstövlar (som jag nu kallar dem).

Ne kära läsare nu ska jag styra lite här hemma sen ska jag ta en prommis med min lille ragge som förtillfället är hos syster och leker med leija (katten och älskarinnan haha).

kram på er i kylan.


Fröknarna Carlén på middag.

Hej på er..
Vilken dag jag är totalt slut, började med att vakna tidigt för att ta tvättstugan, efter att de blev klart vid 15.00 satte jag i gång och lagade middag jag hade alla fröknarna carlén på middag mao mina 2 systrar och deras 2 döttrar och min mamma  mitt hjärta så klart.

Jag lagade köfffärslimpa med paprika och purjolök och en hel del köttbullar, till de så blev det kokt potatis och svart trumpet sås.
Maten uppskattades själv satt jag med kycklingsoppa.
Till efterrätt gjorde jag en banan och äpple kaka med vaniljkräm känner mig så ambitiös haha.
Men det var jättekul att få bjuda på middag de blev en sån här spontan ide´ att bjuda hit dem och det passade riktigt bra med tanke på att mamma skulle sitta barnvakt åt Olivia och syster bor ju granne med mig.

Det som känns ganska sjukt är att man lagar middag till andra utan att smaka av, men jag har ju mitt matproffs till karl som fick smaka av såsen och godkände den.

Torsdag i morgon.. shiit snart 5 veckor med soppa inte illa, körde ju nya foton på mig i mina underkläder man ser skillanad de trode jag inte jag skulle göra men de gör man så de är ju lite kul.

Jag är nästan 100 % bra nu. men ska avvakta denna vecka med träning och köra på stenhårt nästa för att inte förvärra min hals.
Och jag kan numera prata utan att låta som en hes gammal tant.

Men nu sak jag diska upp här hemma slappa i soffan och bara pusta ut med en kopp varm choklad shake.


kram på er.

Opppps hittade en gammal smalbild.


Här var man inte många kilon.
(snodde den från dig linda tjejen i mitten min finaste underbaraste vän sedan barnsben.)

Tvätt dag.

Hej hopp i morgondimman.

I dag har jag tvättstuga, låter så där måttligt roligt va.. hmm.
Syster Yster ringde i alla fall och väckte mig i morse vilket var enormt bra eftersom jag inte vaknade vid 6 när hjärtat sa till mig att gå upp.

Älskar att ha nytvättat det finns inget bättre än doften av en nybäddad säng, dessutom är sovrummet ett av de få rummen jag har kvar att storstäda i dag.
Halsen är lite bättre rösten är tillbáka nästan helt nu :)
Dock är jag snorig i stället, men jag försöker att ta det halv lugnt eftersom jag måste måste måste snart bege mig tillbaka till träningen..

Min fina vän och granne Sara skulle till badhuset i dag och busa med sina vänners barn i dag, jag längtar så enormt tills jag kan dra på mig en baddräkt och ta med mig mina syskonbarn och busa i poolen, kan inte minnas när jag var i ett badhus senast måste vara minst 20 år sedan, jag har ju alltid skämts enormt för min kropp och mitt utseende att jag har hindrat mig själv till att göra många saker..

I går gjorde jag lunlådor de blev en hel drös med lådor hann med både lasange, fläskfile, korvstoganoff, köfffärssås och teryaki.
John blev superglad och sprang omkring med gaffeln som ett barn och provsmakade allt haha.
Iofs så blev nog Ragge gladast han var i sitt esse eftersom han satt på golvet nedanför o mumsade korv och kött haha.



Mmm.. matlådor!! Snart ska John enbart få mat från xtralätt eftersom jag måste börja lära mig nya kokkonster.
Älskar att laga mat. :)


Så här fint blev det i Vardragsrummet haha. :)


John kom hem med 2 par knä strumpor till mig, han hade sett en skyltdocka med sånna så han köpde dessa i grå o svart o sen ett par i lilla grå o svart. Har jag världens finaste??

Låter fortfarande som en rostig bil

Hej hopp..

i dag har jag styrt som attans.. ja jag vet man ska ta de lugnt när man är sjuk men jag kan inte bara sitta o glo jaghar verkligen ett problem där haha.

I alla fall så blev de superfint oh jag är mer än nöjd över resultatet.
Nu ska i alla fall hjärtat och jag åka och storhandla.. jag ska göra matlådor till honom tänkte köra ett race på ett x antal så slipper han äta dyrt på jobbet aja baja hålla i pengarna, de ska ju gå till mina smalkläder haha.

I alla fall.
Fick ett trevligt samtal av Merima, 67 kilo har bruden rasat sen maj med hjälp av xtra.. helt sjukt jag har ju dock inte så mycket kioln som jag behöver bli av med men ändå 67 kilo jag är så impad så de finns inte.

ne nu ska jag rasta Ragnar innan Citygross..

På återseende.

Tävlingen!!

Observera!!

Nu är det inte många dagar kvar för er att anmäla er till tävlingen.

Så vad är priset?

det är ju som sagt 1400:- i presentkort till xtravaganzas viktcenter i Norrköping, så vill du eller känner du någon som vill eller behöver ha lite hjälp med sin viktnedgång se då till att anmäla er.

HGur går man då tillväga de gör du på följande vis:
Du ska svara på 3 frågor gällande xtravaganza sedan skriver du ner hur mycket du önskar gå ner samt en motivering varför just du ska vinna detta presentkort.
Glöm inte att skicka ditt namn samt telenr så vi kan nå dig.
Tävlings anmälan skickas till [email protected]  senast den 30/10-08

Lycka till!

TÄVLINGSFRÅGOR


När öppnade xtravaganza viktcenter i Norrköping?

Vart i Norrköping ligger Xtravaganzas viktcenter?

Hur många ledstjärnor har xtravaganza?


Svara på dessa och maila dina svar samt motivering till [email protected]
Obs! Glöm inte Namn och Tele nr.

Lycka till Önskar Sara samt hela Xtravaganzas viktcenter.


Uppe med Tuppen

God morgon på er!

Jag vaknade extremt tidigt i dag, kanske kan bero på att jag sov mig igenom hela gårdagen.
Välbehövligt antar jag, min hals känns lite bättre.. iofs så har jag ju ännu inte pratat men förhoppningsviss blir de en kortis av halsvärk :)

Tisdag i dag, när jag vaknade spööö regnade de väldigt lockande att ta ut ragge på kiss runda inte.
Men men.

Så vad händer i dag då?
Jag ska fortsätta bara kurera mig och dricka massa te och bara ta de lugnt om mindre än en månad är de ju filmning så man vill ju plocka så många kilon som möjligt..
Jag som hade utarbetat ett helt upplägg för att så många som möjligt från gruppen skulle vilja vara med i tv, men så sket sig de.

Måste höra av mig till xtra så dem vet varför jg inte kom oxå.

Ne nu ska jag dricka upp min sk frukost kram

Jag har.. (Snodde testet från malles sida)

Jag har i mitt liv:
(x) Rökt
(x) Snusat
( x) Drogat (provat vilket var de dummaste jag gjort)
(x) Druckit så mycket att jag spytt.
( ) Stulit en bil.
(x ) Hånglat med samma kön
(x) Sovit i samma säng med samma kön
(x) Varit kär
(x) Haft sex senaste månaden
( x) Snattat
(x) Blivit påkommen av någon när jag har haft sex
( ) Blivit arresterad
(x ) Gått på en blind date
(x) Ljugit för en vän
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
(x ) Varit utomlands
(x) Flygit flygplan
(x ) Gått vilse
( x) Varit nära på att dö/skada dig riktigt illa
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
(x) Sjungit karaoke
( x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x ) Dansat i regn
(x) Skrivit till Jultomten
( x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
( x) Åkt inlines
(x) Åkt skidor
(x) Åkt skridskor
( ) Åkt snowboard
( ) Kännt dig som ett reklamavbrått
(x) Genomgått en operation
( ) Varit förälskad i en lärare
( ) Haft sex med min lärare
( ) Sett en del av mig själv brinna
(x ) Ätit sushi
(x) Legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) Gjort en snöängel
( ) Haft ett te-party
(x) Byggt ett sandslott
(x) Hoppat i en vattenpöl
(x) Hoppat i en lövhög
( x) Somnat i skolan/på jobbet
( ) Använt ett falskt id
(x) Tittat på en solnedgång
( ) Varit med i en jordbävning
(x) Rört en orm
(x) Sovit under stjärnorna
(x) Blivit kittlad
( ) Blivit kittlad så du spytt
(x ) Blivit bestulen
(x) Blivit missförstådd
(x) Vunnit i en tävling
(x) Gått mot rött
( ) Blivit avstängd från skolan
( ) Varit i en bilolycka
(x) Haft kramp
(x ) Ätit ett helt glasspaket på en natt
( x) Hatat mitt utseende
(x ) Varit vittne till ett brott
(x) Gått barfota i leran och pressat leran mellan tårna
(x) Skrivit ett kärleksbrev
(x) Fått en önskan inslagen
( ) Haft sex med ett djur
( ) Smakat torrfoder för ett djur
( x) Sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( x) Pussat en spegel
(x) Sjungit i duschen
(x) Drömt att jag gift mig med någon
( ) Slickat på en lyktstolpe på vintern
(x) Suttit på ett tak
(x ) Skrikit så att jag inte fått luft
(x) Pratat i telefon i mer än 4 timmar
(x) Stannat uppe hela natten
(x ) Inte duschat på en vecka
(x) Plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) Klättrat i träd
(x) Haft en koja
( ) Blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) Brutit någon kroppsdel
( ) Fångat en fjäril
(x ) Fuskat på ett prov
(x) Glömt någons namn
(x) Sovit naken
(x) Tatuerat mig
( x) Piercat mig på annat ställe än öronen


Talförbud.

Go kväll på er.

Har legat o sovit sen 4a, jag kan inet prata rösten är helt borta så fort jag säger ett ord spricker de och de känns som om jag har slippapper i halsen.
Än så länge har jag ingen feber hoppas jag i alla fall men fan vad ont jag har.
Varm Te har jag druckit och dricker nu min sista shake för dagen hade grupp i dag, missade helt att ringa iofs så hade dem nog inte hört vem de var som ringde eftersom jag inte kan få ut ett ord.

Gjorde ett försök att ringa mamma men hon rekomenderade talförbud hon med eftersom de var deras omgång förra veckan dock med mega hög feber så jag hoppas jag slipper de.

John var på bio i dag med Peter ganska skönt så sov man helt i fred, ragge fick vara hos syster yster eftersom han har lite större behov än att ha en Matte som ligger helt däckad i sängen.
Nu sitter jag med en halsduk virrad runt min hals och inväntar hjärtat hade 4 missade samtal på mobilen så jag måste verkligen ha sovit djupt :(

Mest ångest har jag för gruppen hade sett i fram i mot att gå speciellt efterson jag är så nyfiken på hur alla mår och hur de har gått med dem.
Så läser någon min blogg från min grupp så skriv gärna en komemntar eller 2 :).
Ne nu ska jag ta och fixa en kopp te till o lägga mig igen sova och svetta ut alla baskelusker är de bästa eftersom jag känner att jag vill mer än allt gå ner 8 kilo på 4 veckor (skulle vara en dröm) så måset jag komma i form i gen så jag kan köra konditions träning snart.

Kram på er alla.



Oj då så här elänig ser jag ut nu.. haha inte så vidare vacker kanske.. (men 12 kilo lättare)

Sjuk :(

God morgon på er.

Här sitter jag sjuk o eländig, kände av de redan i går morse men tänkte det kanske bara är morgon halsont..
I dag ä hela jag tjock i halsen skiiit trisst jag låter som en fel meckad bil som försöker komma i gång.
halsen värker och jag saknar verkligen halstabletter nu :(
I kväll är de grupp och jag missade ju förra vill verkligen inte missa denna kväll eftersom jag tycker att grupp träffarna är så bra och viktiga sen är man ju nyfiken på hur alla mår.
Så jag ska occupera mig i sängen med varmt te och halsduk runt halsen och totalt tal förbud.

I går var en bra dag trots seghet somnade jätte tidigt vilket kroppen förmodlingen behövde var ju på mässan sen hade jag olivia ett par timmar innan lojje kom hem, min lilla fina fis unge.. gud vad jag älskar mina syskonbarn.. I år sak de bli kul att köpa julklappar eftersom jag har 4 supersöta ungar att handla till..
3 små ungar och sen en livlig tuff kille i 8 års åldern!

Usch ja nehe om man skulle ta och koka en kopp te och lägga sig brevid John som är ledig i dag (varje måndag eftersom han jobbar tisd-lörd).

Vi hörres senare kram kram.


Jag är så jävla lycklig på ren svenska.

Vilken dag..

Det var supertrevligt på hälsomässan, fick prata mera denna gång kanske för jag kände mig lite gladare ville berätta för alla de jag fick bekräftat i dag, har haft sån oro sån magvärk tänk om vågen inte ändras.. Nu vet jag bättre.

PÅ EXAKT4 VECKOR ..... 12 kilo borta.

Jag är så enormt glad och så jääävla lycklig haha.

I alla fall nästa väögning om 4 veckor igen kommer säkert inte nå samma resultat men de gör inget guuud vad jag bara råälskar xtravaganza och mig själv nu, för en tjockis är detta en dröm!
Men men massa mera ska bort :)

Shoppade loss i dag john´och mina blivande svärföräldar var på mässan, att hjärtat kom dit var superkul vi shoppade loss lite..

Bilder dagen till ära så klart

Kram kram kram.


Xtras christine, såg till att folk köpte vibbkort.. o vibb kort köpte dem :)


Så jäkla fina blommor inhandlade vi handgjorda passar skitfint i vårat vardagsrum..


En huvud massage "spindel" som ska öka blodcirkulation och bota huvudvärk migrän mm mm inhandlades oxå, så himla skön.

Och hjärtat köpte Nötter även så inhandlades nötter till min söta svägerska kändes lite kul att ha godis i munnen (dock plast mellan godis och mun haha)

Vi har stora förväntningar på våran tandbleknings apparat.. här kör John sin första blekning.

Dagen´s outfit..

Haha med lite ironoi nu är jag klar för dagens mässa, känner mig lite hängig men kör på så länge jag orkar.

Hoppas att vi ses i dag kram kram.


Oj då klockan är visst bara 09,00

Vaknade med ett ryck, troce klockan nästan var 10.00 missat totalt att man ska ställa om klockan men som tur är så har ju datan en hjärna och ställer om klockan så när jag satte mig insåg jag att klockan faktiskt bara är 9e skööönt.

har lite små ont i halsen i dag, usch.. men de går säkert över peppar peppar..

Ska ner till Hälsomässan igen i dag vid 12,00 hoppas att det är en massa frågvisa människor där!
Just det ja Xtravaganza har ju seminarie för dem som är intresserade att komma och lyssna!

Regnet öser ner vad härligt NOT!!
I dag kommer fisen hem som har spenderat helgen hos mormor o morfar (mamma o pappa) eftersom syrran (mamma) är på lite mini semester välförtjännt.

Ne ni nu ska jag faktiskt försöka mig på att sortera lite papper inför lite kommande jobb som jag just tagit upp igen.

Färska frallor luktar det i hela lägenheten

Go kväller igen haha.

har just diskat upp.. älskar att vara i köket efter att John har fixat med sin kvällsmat, han köper färska frallor sen lägger han dem i ugnen.. sen luktar de nybakta frallor i hela lägenheten.. man blir lite mätt av doften de är som att unna sig fast vakna dagen efter smalare haha.

I dag skulle vi som sagt bowla men eftersom jag var heldäckad efter att jag kom hem så blir det en film istället.. men det är ju mys det med bara få ro om varandra och mysa i soffan ;)

Jag mäte John oxå han hade gått ner 4 cm i midjan på 4 veckor, inte illa för han äter som han brukar de enda han inte gör nu är äter den mängden godis och skitmat jag fixar på kvällarna.. o vipps så är 4 cm på honom borta!
Jag har ju då 16 cm hehe.

I morrn ska jag shoppa lite saker från mässan som jag blev lite kär i, fina tyghandgjorda blommor i vitt och brunt som gör sig skitbra här hemma.
Ska fota det i morgon om jag nu inhandlar de, med min otur så är det väll slut när jag kommer.

Ne nu ska jag se om hjärtat sett klart på sopranos (hur han nu kan glo på de) sen blir det film tajmn på återseende.

Hälsomässan

Hallå på er.!!

Nu är jag hemkommen och har sovit ett par timmar i soffan.
Var helt slut efter Hälsomässan, det var riktigt kul, iofs så blev de inte så mycket prata för min del man sto mest och hoppades på att folk hade frågor, men hälsokonsulterna skötte de fin fint.. dem är ju så härliga allihoppa.
Folk mumsade av den goda maten som bjöds från xtralätt´s kokbok.. och jag säger bra de fy satan så gott det såg ut.
Jag ska verkligen tilllaga en hel del därifrån kan jag lugnt säga!!

I övrigt så var de mycket folk många säljare som stod på plats och erbjöd många reducerade priser på en massa hälsokost och en hel del annat som massage appareter (alltså rygg o nacke)

Var på ett seminarie med Marlena Ivarsson det var jätteintressant allt stämmer verkligen in som hon pratade om.

I morgon är de igen, och jag hoppas att så många av er som möjligt passar på att komma för de är superkul.. Mycket smakprov, många tester man får gratis massage och fotbehandlingar och massa annat och en hel del rabbater på skönhetstävlingar.

Och sen kan man faktiskt vinna från xtravaganza ett viktprogram eller presentkort så med andra ord så lönar de sig att gå!

Lite bilder så klart.

'
Här står hälsokonsulterna och förbereder maten som bjuds


Så här stel såg jag ut i dag.


Skit härlig tjej en av xtravaganzas hälsokonsulter linnea


Min coatch Anette är alltid glad. :)

Nya Mått.

För 4 veckor sedan såg mina mått ut så här:


Midjan: 110 cm
Mage :122 cm
lår:  77 cm
stuss:  133 cm
Arm  :39 cm



I dag ser mina mått ut så här.

Midjan: 94
-16 cm
mage: 107 -15 cm
Stuss: 120  - 13 cm
Arm: 33 - 6 cm
Lår :68 - 9 cm


Kan man vara annat än lycklig??


En trött sara.

God morgon på er.
Sitter med min kopp kaffe och ska snart hoppa in i dushen.
Hälsomässan som sagt var, verkar vara så himla kul ska bli intressant :)

Försöker få med mig lite kära vänner oxå hoppas att dem är sugna nog att gå med mig dit.

Nu ska jag snart mäta mig igen har ju lovat att uppdatera mina nya siffror..
Så de får jag ju t och göra :)

På återseende snart med lite statistik.

kram

Ohh.. Loulou ute?

Satt faktiskt och kollade på Idol dagen till ära, irriterad som få är jag att Loulou åkte ut iofs så var ju mina 2 favoriter i slaget om att åka ut.. men va faaan jag rå älskar hennes röst påminer om tracy chapman på nått sett.
Hoppas så innerligt att de kommer en skiva med Loulou i will bay it.

Nu sak jag lägga mig och titta på en tonårsfilm om romantisk skolkärlek ni vet en sån film som man själv önskade man levde i när man själv var tonåring.

Just de jag har fått min mobil tillbaka nu.
Kommer ta en massa bilder i morgon så får ni se lite hur hälsomässan var, iofs så hoppas jag på att ni kommer dit.
Kram på er.

Fredags yra.

Yra de är ett sant ord..
Usch jag hatar att vara yr haha.. och de är jag!

Tog nyss en promenad med Ragge och ska snart hoppa upp i soffan och se nån komedi, trött som få är jag köpte soppor i dag laddade upp med 2 veckors ranson så har man de redan avklarat blev som vanligt mest choklad.

Hur har ni det xtravaganzare med yrsel och så, jag tycker de är skit obehagligt haha men men de är la bara att stå ut, dessutom förfryser jag om fötterna.
Jag antar att min kropp är lite ur balans efter allt de jobbiga och oron jag haft den senaste veckan.

I morgon är det hälsomässan!
Ska dit kl 12,00 ska bli kul ska nån av mina läsare dit?

4 veckor i morgon gud vad tiden springer i väg snart är det till o med jul.

Ne ni skulle bara passa på att uppdatera mig, ny mätning i morgon lovar att lägga upp resultaten då.

Kram på er så länge.

Nu har jag tränat.

Så nu är man hemkommen efter ett pass.. de blev en mil på cykeln och magövning på vibben.
Är slut i kroppen haha.. de tar ju säkert ett tag att återhämta sig.

Håller nu på att fixa lunchlåder till hjärtat.. lika bra att köra allt på en o samma gång sen kan man softa ner sig i soffan med nybörjar korsordet haha.

I morgon är det fredag skapligt fort det har gått den här veckan.. fattar inte vart tiden tar vägen.
Lördag är de 4 veckor.. ska se om John vill fira de med en bio kanske eller bowling är kanske roligare.

Var kul att träffa marima igen i dag, vilken energie den kvinnan har haha, hon har ätit sopper sen maj och rasat 64 kilo helt otroligt skaplihgt imponerad man är + att hon jobbar ihjäl sig känns de som och tränar som ett as.
Det är power..

Lördag hälsomässan jag hoppas att ni kommer och hälsar på mig haha jag kommer ha en svart tunika med xtravaganzas logga samt texten "kan jag så kan du" och så kommer jag förmodlingen flumm omkring där.

Ne ni i dag känner jag mig så otroligt duktig, så jag ska ta och diska upp lite slänga påsar invänta att vattnet kokar sen ska jag ta en runda med Ragge som cirkulerar runt mina fötter.

Jag hoppas att ni alla har hafyt och kommer få en bra dag.

kram på er.

Måste köpa tofflor.

Go morgon på er.

Vilken fin dag det är i dag, solen lyser iofs är det svinkallt ute men de är ju så fiiint.
Hösten är verkligen vacker (jag är så poetisk).

Inser nu att jag måste inhandla tofflor fryser så enormt om mina fötter, ragge har mumsat på mina andra par så de är lite hål i dem numera.. så han får väll dem så köper jag nya haha.

Jag måste ta migner till stan i dag faktiskt hämta min mobil och se om jag orkar ta mig en timme på cykeln, man mår ju så mycket bättre när man känner sig nyttig.
Sen ska jag ta tag i hemmet här hemma..
Vill tapetsera om.. älskar att designa om hemmet haha.

Våran hall har tapetserats 2 gånger på ett år för jag blev inte nöjd med färgerna första men nu älskar jag dem (onödig info).

Sen längtar jag till att få julstyra lite.. jag är ju ingen traditionare när de gäller julen.. små tomtar och pryda hemmet i massa grönröda figurer är inte min grejj.. haha.
Jag kör på min julstil oh de ska jag visa er sen.. hoppas på att få köpa en vit gran i år (johns teori: gran=en riktig barrande grön sak)

Ne nu mina vänner ska jag ta och dricka en massa vatten och försöka läsa lite morgon nyheter hålla mig uppdaterad läste föresten om en kvinna som opererade bort halva sig, ganska sjukt igentligen med sån gastric bypass!
Hur dum är man egentligen.. man tar ju inte bort problemet man minskar magsäcken och rasar i vikt därav, men sen då?
Magsäcken är ju töjbar lär man sig inte att ta hand om sin kropp kommer ju bara magsäcken fyllas igen och kilona komma de kan ju vara livsfarligt eftersom den då kan spricka.. Hmm..
Jag vet inte vad jag anser om sådana operationer..
Vad tycker nì?



Go unge..

Vill bara visa min supersöta systerdotter Linneá

www.metrobloggen.se/bellsie

Där ser ni henne i ett klipp när hon asgarvar superkul..

Tycker jag i alla fall :)


Nu har jag crossat

Körde ett litet pass här hemma nu på kvällskvisten.
Och de är sjukt i bland så mår man lite bättre av att få öka pulsen lite..
Mindre kul var de när hjärtat kom in med kameran och skulle fota de hela haha.

Känner mig lite piggare nu och förhoppningsviss back on track känner att kroppen börjar återställas sååå skönt.

Tack för era kommentarer åter igen..  :)

Bjuder på en lite rolig svettig bild av mig haha..



Haha obs min india märke mitt i pannan..


Ett litet breakdown.

Hej på er, kände att jag behövde skriva av mig lite.. lätta mitt hjärta så att säga.

Ella var förbi på en kaffe idag supergulliga Eskil o Ella, hon hade med sig en stor höst bukett till mig jag blev så rörd och glad.

Den senaste veckan har jag verkligen inte mått så jättebra jag har haft kraftiga blödningar i 2veckor (mens) och kollade upp de i måndags de var inget fel på något mer än att jag blödde kraftigt och fick därför tabletter som skulle "torka ut de".
Resultatet av de har blivit att jag har varit väldigt matt och hängig yr och orolig.. ju yrare och svimfärdig jag blir destomera spänd och rädd blir jag vilket resulterar i att jag blir ännu mera yr.
Men nu börjar allt avta, men eftersom man har blödit, oroat o spänt sig i flera dagar så är jag hyffsat matt..
Allt som jag skulle ha gjort har jag inte gjort osv.
Jag kan bara säga de att mentala tränningen har varit guld värd.. ett sett för mig att verklinegn koppla av och relaxa.

Jag har lite ångest för att jag inte tränat sen i torsdag, men eftersom jag har hund så blir de ju promenader.. men ändå så vill man ju bara ha tillbaka energin så man kan träna ännu mera och se magen försvinna haha.

I morgon ska jag gå ner och träna lite igen.. måste bygga upp energin igen som har försvunnit efter dessa skit dagar.. sen hoppas jag på att träffa en massa gulliga xtravaganzare och få skratta lite de är då man är på topp!!
Ser så jäkla myckt fram i mot helgen och Mässan ska bli så kul.

Just de LÖRDAG ÄR DET 4 VECKOR (sen jag startade).
Det har gått så fort!
Jag är mega nyfiken på hur vikten har påverkats.. samtidigt som jag är rädd.. tankar som .. hmm tänk om måttbandet ljuger osv haha..

Kram på er allihoppa

Oj det är redan onsdag.

Go förmiddag på er.

Tack för alla era kommentarer åter igen..

Carolina: Min kaffe drink gör jag genom vanligt bryggt kaffe shakar chokladen i kallt vatten.. sen tar jag en liten sil och häller i hälften av koppen med shake (silen tar bort alla klumpar) sen kör jag med kaffet då oxå över silen för att klumparna löses upp sen rör jag om.. och dricker, de blir så fruktansvärrt gott :)
Att allti ha med sig en liten sil i väskan tillsammans med shaken är oslagbart.. eftersom klumparna kan ge käkvarning för en del av oss soppdrickare.

Kycklingsoppan shakar jag i kallt vatten sen kokar jag upp vatten i kastrull, av någon anledning så tycker jag det känns bäst att "tilllaga middagen haha" ställer av plattan häller i shakesoppan och vispar den tills den är klumpfri.
Äter alltid den med djup tallrik och 0,5 l vatten på dukat bord de oxå för att få n känsla av en vanlig middag.

Jag tror att de är de små sakerna som gör att man faktiskt inte tycker att de är så jobbigt, tar man bara en shake i all hast så blir de ingen middags känsla och de märker kroppen av.
Du kommer fixa detta super bra..

Och till dig Pia: visst är vi ett tjusigt par vi har bara snygga par på Täppan bara en massa snygga supermodeller kram.

Nu ringde min kära vän Ella som kommer förbi på en kaffe sen ska jag ner och hämta min mobil som äntligen är klar.. nu kan man fota lite bilder säg till om de är några roliga bilder ni vill se.. kanske hur de ser ut på xtra?
Sen blir det nog en mil på cykeln..

Kram så länge.


Pizza o Promenad och kokande choklad shake

Go kväll på er.

har just kommit hem efter en långis med ragge de var mysigt hjärtat och jag tog ett varv runt parken vilket jag verkligen behövde kännt mig så enormt trött ett tag nu de går i vågor iofs de är ju inte så konstigt.
Hoppas bara att de släpper snart så man blir människa igen haha.

Har lagat Pizza till John i dag, en vezuvio och en med köttfärss mexicana som fick MVG de var ju bra, själv mumsade jag på min soppa.. :) Känner mig som en feeder.

Nu har jag just fixat min sista shake.. choklad som i vanlig ordning!!
Det blir chokladkaffe till frukost sen kycklingsoppa sen blir de bvarm choklad till kvällen.
Muuums.

Nu sitter Ragge här på skrivbordet med mig och försöker äta upp min arm antagligen vill han busa lite så ja får välla ngagera mig lite i honom nu.

ha en trvlig kväll på er alla där ute.
Kram










Hälsomässan.

Hej hopp igen.

Nu har jag just vatt nere med en tunika som som iväg på tryck för i helgen är den Hälsomässa och självklart så ska ni alla dit eller hur.?
Där kommer olika företag hålla till allt inom hälsa skönhet (och åre choklad).
Jag tycker verkligen alla ska ta bilen, båten, cykeln, benen, tåget dit och checka in Xtravaganzas monter där ni kommer få träffa Norrköpings goa hälsokonsulter bla.
Samt att jag i egen hög person kommer vandra omkring där haha.
Väldigt bra för er som är intresserade av att börja xtra men ännu inte fått arslet ur vagnen att ringa eller gå ner dit..
Så detta är ett ypperligt tillfälle att  ta den chansen att få information osv.

Här kan ni läsa mera om hälsomässan: http://www.halsomassan.eu/


Sen får ni ju inte glömma att dagarna tickar i väg när det kommer till tävlingen på Presentkortet på 1400 på xtravaganza senast den 30/10-08 måste de vara inne så passa på nu.
Är du fortfarande osäker eller behöver veta mera så är ju hälsomässan ett plus att gå till.

Så här gör du för att vara med i tävlingen:


Du ska svara på 3 frågor gällande xtravaganza sedan skriver du ner hur mycket du önskar gå ner samt en motivering varför just du ska vinna detta presentkort.
Glöm inte att skicka ditt namn samt telenr så vi kan nå dig.
Tävlings anmälan skickas till [email protected]  senast den 30/10-08

Lycka till!

TÄVLINGSFRÅGOR


När öppnade xtravaganza viktcenter i Norrköping?

Vart i Norrköping ligger Xtravaganzas viktcenter?

Hur många ledstjärnor har xtravaganza?


Svara på dessa och maila dina svar samt motivering till [email protected]
Obs! Glöm inte Namn och Tele nr.

Lycka till Önskar Sara samt hela Xtravaganzas viktcenter.


Tisdags morgon med sjuk sambo.-

God morgon på er.

Sitter nu och avnjuter min chokladshakeblandkafe som jag brukar göra varje morgon.
Blev måttligt förvånad när jag såg hjärtat ligga brevid mig i morse, snörvlandes.. stackars sjuk!!
Han som oftast aldrig blir sjuk och har egentligen inte varit för mycket med min familj som nu hela bunten ligger i influensan.. men men.
Nu sitter han med täcke och spelar sitt älskade dataspel så han lider inte så mycket av det haha.

Själv så sitter jag här och ska snart dra ut Ragge på en långis i regnet och köpa hem lite färska frallor till min sjukling..

I går provade jag mina ska komma i byxor.. snart kan jag ha dem shiiit alltså.
Och på Lördag ska jag fota mig i mina "jag ser ut som en valross victoria secret underkläder"
hade jag inte sett ut som en micchelin gubbe hade jag lagt ut dem.. men vem vet ja kanske gör de.. så kan alla få sig ett gott skratt för att sedan tappa hakan vecka efter vecka hur snygg jag blir :)

Just de jag har köpt smal stövlar nu haha.. skit snygga älskar dem!!
Nu ska bara mera fläsk försvi´nna sen ska jag spaltsera med huvudet högt i mina nya stövlar och en minimal bikini haha.. (nee skojja bara norrköpingsborna kan vara lugna ni kan fortfarande går ut)

Men nu ska jag ut med min lilla Ragge på återseende  kram kram.


 Mitt hjärta och jag



Måndags kväll.

Hej på er.

i dag har inte varit min bästa dag genom tiderna direkt.
Har kännt mig ganska down av olika anledningar vilket resulterade i en tripp till sjukan, allt var i sin ordning så det var ju skönt..
Så i kväll har jag bara tagit de lugnt kört lite mental träning och nu känner jag mig både lugnare piggare och tillbaka.
 i bland är det skönt att få saker och ting uppkollade så slipper man oroa sig och det har jag gjort nu.

Valde att stanna hemma i dag fast det var grupp på xtra behövde vila mig lite.. men jag saknade gänget och är super nyfiken på hur allt gått för dem.
Snart är de min första vägning.. jag är så nyfiken snart att jag spricker.. iofs har jag ju sagt att så länge jag är 3 siffrig vill jag inte veta.. eftersom de är för mig ovissentligt att ha koll då haha.

Fick veta i dag att Tv kommer till gruppen den 24e Novoch filmar nått inslag därifrån, jag hoppas min grupp tycker det ska bli kul :)
Sen fick jag även veta att de är tv den 28 November lite uppföljning antar jag.. så nu gäller de att ligga i med tränningen.. man vill ju se lite slankare ut i alla fall haha.

Mina mått ja dem ska jag nog ta och lägga upp, men eftersom lampan gått här inne i datarummet får debli i morgon.. tänkte även lägga upp mitt kollage över min målbild.. de var lite kul att klippa o klistra ch jag blev stolt över resultatet.

Nu ringer mamma..


Söndag

Solen lyser ute nice..

Har just mätt mig... fy satan så lycklig jag är haha..
Funderar på om jag kanske ska ge er lite sneaky peak när de gäller mina mått.. om nån är intresserad haha..

I dag ska jag ha Olivia (systerdotter) vet inte riktigt vad vi ska hitta på för bus men de återstår att se... moster sara ska nog hitta på nått kul.
Känner mig lite små hängig skulle ju inte vara allt för konstigt om jag med skulle falla ner i sjukan.. umgicks ju med 2 febersjuka små skitungar och en genomförkyld och febrig mamma i helgen.
Men ta i trä kanske mitt imunförsvar är starkare än så.

I morgon är det Grupp.. ska bli superkul, gillar verkligen min grupp alla är så himla motiverade och starka jag beundrar allihoppa fast en del av dem går igenom jobbiga dagar..
Men är man viljestark så är man.. har man bestämt sig så har man.

Ska snart hoppa in i en dusch och försöka bli människa tänkte jag..

Ha de bra i dag i solen.

Kram på er.


Min lilla kärlek fisen...

Härliga Lördag

Dag 22.

Oj vad tiden rinner i väg..

Det är ju faktiskt snart jul, jag har fortfarande inte inhandlat vinterjacka till mig själv eftersom de känns som om den kommer vara alldeles för stor sen.. Hur gör ni andra med vinterkläder haha.??

Tänkte jag skulle kolla lite hemma hos mina kära föräldrar om dem har lite sparade jackor från oss tjejer i familjen därimot skriker mina fötter efter ett par nya stövlar så jag tänkte jag skulle ner och se om jag hittar några snygga sådana..

I dag har jag tvättstugan hela dagen och kvällen.. sak bli skönt att få ta hand om hemmet lite en dag som denna samt att de är en ny mäta min kropp vecka.. vilket är skitkul haha.

Håller på att fixa med min målbilds uppgift, de var svårare än jag trode de skulle vara att få ner de på papper hur har de gått med era?'

Nu skrev sara att hon vill ta en smoke och ragnar vill ut så jag kommer in senare.


Härliga fredag.

Go kväller på er.

I dag har vatt en sego dag.
har verkligen inte haft ork med nått men sånna dagar får man ha eller hur.

Tänkte bara lägga ut lite bilder från gårdagens ullareds resa..

kram och sov gott.


Min söta svägerska och jag på restaurangen.


Eriká mumsar lyxiga tallriken..


Rebecka satsade på Pizza jag satt mit i mot med min shake

Systarna..



God morgon!!

I dag är de enm riktigt seg Sara som skriver, gick in och kollade och såg fina kommenatarer tack de betyder så mycket :)

I dag är det dag 21 jag kan inte fatta de själv ännu att det gått så långt nästan hela oktober är ju passerad och den 26 är de 1 månad sen jag startade.

Jag är en riktig bloggläsare när det kommer till er andra xtravaganzare, ni anar inte hur ni inspirerar mig!!
Genom att läsa eran resa känner jag mig mycket mera motiverad och stak till att fixa min, och det känns otroligt kul att höra att man  själv inspirerar andra så det är jag jätte glad för, de är ju lite meningen med bloggen oxå.

Trots att det var en tuff dag i går när det gäller frestelser så mår jag så enormt mycket bättre i dag när det kommer till karaktär.. jag har äntligen fattat att jag behöver inte smälla i mig saker jag kan avstå.
Men framför allt det är inte det att jag INTE FÅR äta det där, utan så att jag VÄLJER ATT INTE äta de där, och jag kan säga er det att det är så underbart att jag är så stark redan nu att inse de endast 3 veckor in.

Sen tänkte jag dra lite om Tävlingen om 1400:- på xtravaganza i norrköping.
Glöm inte att skicka in era svar och motivering de är lite drygt 2 veckor kvar sprid ut ordet :)


Nu ska jag städa upp lite här hemma, slå in lite paket osv.
Hade planerat att träna i dag men jag vet inte om min kropp orkar de efter gårdagen känner mig mör oh så i dag men det hinner ju ändras för jag måste ändå ner och fylla på mitt soppförråd.

kram på er så länge.
Och tack för att ni finns :)

Ullared.. kunde blitt ett helvete.

Go kväll på er.
Jag är så trött nu efter resan dit och hem med en massa shopping.
Massa julklappar julgardiner och annat smått och gott fick man inhandlat.

Tack för alla kommentarer ni är så gulliga!!

Ullared som sagt var resan började härstarx innan sju, hämtade upp erika och rebecka hella var chaffis.. de var supertrevligt hela bilresan mycket skratt skvaller och heta diskussioner.

Väl där nere öste regnet och man var dyng sur när man väl kom in, sen möttes man av en folkmassa som man aldrig sett innan fy fan de var ju kaos haha ´jaghade förberett mig med en halva choklad shake vid 8 och planerade att ta den andra halvan vid 13 snåret vilket jag väldigt snabbt insåg att jag var tvungen till.. de var trångt varmt och massa folk jag var både yr och gungig efter resan blodsockret sjönk rejällt när jag väl fick tag i ett bord fö att skaka den andra halvan soppa insåg jag att micron inte värmde chockladen så bra(gillar att dricka den varm) så jag hällde i mig den klumpig och fesljummen, brevid mig satt brudarna och mumsade kexchoklad och läsk..
Jag fyllde min vatten flaska och fortsatte shoppa.. en timme senare var jag lika yr igen magen kurrade och vart jag än tittade så var det bara en massa frestelser  (stod vid godiset just då).
Jag kände ne fan nu kolappsar jag..
Sprang ut igen drack massa vatten och vart jag än tttade så fanns de där.. framför mig snabbköp med hamburgare åt ena sidan ett choklad hjul och den andra sidan en mjukglass restaurang..
Fokus sara fokus bikini i sommar smal jeans skinnjacka stövlar..

In igen shoppade klart och gick till bilen kände mig stolt att trots alla frestelser och hur jag kände att kroppen skrek efter nått så undvek jag de.

Så vi åkte 100 m stannade vid en restaurang o pizza hak.. de var dags för middag jag beställde in en kaffe och vatten skakade min andra choklad shake kaffet var fisljummet de med smakade skit som tur är så smakade jag av kaffet innan så jag skakade bara halva påsen chocklad shake hällde den i kaffet (blir som kaffe latte med chokladsmak).
Tvingade även i mig den..
Sen kom bomben haha in kommer ena pizzan efter den andra lukten bara spred sig runt näsan.. haha.
Som om inte var nog så beställde Erika fläskfile med bearnais sås och klyftpotatis.. de var nog fan den snyggaste rätt jag sett..
Där satt jag med min fisljumma choklad shake och tittar på mina kära 3 väninnor mumsa middag de var tufft mina vänner förbannat tuff.
En av de jobbigaste dagar sen jag startade jag är ganska säker på att det berode på följande saker:  Trötthet, för långt mellan shakerna, för mycket gå gå gå i varuhuset, för lite vatten och säkert mycket annat.

Men vet ni vad, jag klarade de visst det var tufft de var rätt förbaskat tufft just i denna sits men jag har nog fan i mig aldrig varit så stolt som jag är nu.. tänk om jag tagit en pizza eller choklad eller hamburgare??
Jag hade sabbat allt för mig själv min styrka..

Jag tror detta var de stora testet och man mår så jäääääkla bra.. så utsätts ni för liknande saker stå i mot!!!
 känslan när man kommer hem är slående

Bilder kommer i morgon kram kram.

Ragnar sover borta.

Go kväll på er.

Hoppas allt är bra, själv så är jag mega trött.. ska bli intressant att se hur jag kommer att ta mig upp i morgon samt klara en hel dag på Ullared.

Massa julklappar ska nog inhandlas till alla söta små syskonbarn.
Dessutom ska jag köra lite nya glas och mindre tallrikar då våra nu är mega stora, de blir ju lätt så att man fyller tallriken mer ju större den är.
Så i morrn ska jag vara smart och inhandla de.

Eftersom jag aldrig varit där tidigare har jag ju faktiskt ingen direkt aning om hur de ser ut eller vad dem har eller hur billigt det är så de ska bli riktigt intressant o se om man hittar några fynd.

Jag är lit mör i kroppen efterdagens tränning, får se hur jag kommer må fredag när nästa pass går av stapeln man kanske är helt död efter att ha varit och hetsat bland alla köptokiga.

Ne ni nu ska jag hoppa in i en dusch och tvätta håret så de hinner torka innan man ska åka.
Ska låna Johns mobils så jag kan ta en massa bilder (min ligger fortfarande på lagning).

Ragnar sover borta i natt hos min syster så de blir första natten utan min lilla bebis :)
men han kommer ha de roligt hos lollo o fisen och med katten som han verkligen älskar haha.

Kram och sov gott.


Träna och en massa matlagning.

Hej hopp.

Nu är man hemkommen från tränningen de blev 2 mil på cykeln samt 10 min cross (orkade inte mera än de).
Körde en mil sen var det pratstund med en annan väldigt trevlig xtravaganzare, sen körde jag en mil till.
Avslutade de hela med massage.
Underbart.

Sen promenad hem satte i gång med min grönsakssoppa mumsade samtidigt som jag gjorde lunchlåder till mitt hjärta!
korvstroganoffer och nasi goreng och rösti med fläskfile
Och nu sitter jag här ska snart ställa mig i duschen sen störta ner i soffan och bara softa och känna mig förbannat stolt över den här dagen!!!
 Nästa tränning är på fredag kanske ska börja md crossen då.

I morgon blir de ULLARED lyckades övertala john att vi faktiskt har råd med lite shooping ska bli så kul!!
4 brudar en bil och en massa jävla kackel kan jag tänka.

Ska bli intressant oh se hur jags ka lägga upp mina soppor.




Virrigt just nu.

Hej på er igen.

Nu har jag rastat ragge, jag har diskat och städat undan lite.

D-man ringde och medelade att jag inet fick jobbet de gick till någon annan vilket känns riktigt trisst hade ju varit så kul, men men ser man inte mina kvaliteer så gör man de inte haha.

Ska ner och fixa lite och sen sak jag träna bort mitt virriga huvud, har kollat utbildningar men jag vet inte vad jag ska bli till 100%
har du ett jobb till mig ring mig på 0739... haha..

Hörres senare kram kram.


Hade varit så kul med en roadtripp med brudarna till Ullared i morgon..


Godmorgon på er.

Hej hopp.

I går blev de inte mycket bloggande, jag hade kvalitets tid med mitt hjärta.. de måste man ha i bland låg och tittade på film en sån fruktansvärrt bra film, Taken hette den.
Väl rekomenderad.

Ullared blir inställt för min del med sorg i hjärtat haha.
Min svägerska kunde inte de datumet som var tänkt från början så dem skulle ta de i morgon och då känner min plånbok att den inte riktigt är redo för shooping men men John lovade mig en resa senare.

Nu sitter min köra granne på msn och vill ha ut mig på en smoke, så de känns som om de är de jag ska göra passar på att rasta Ragge..
Kommer in sen och skriver mera,

Kram kram


Underbara Tisdag

Hej på er.

Ledsen för den dåliga uppdateringen i går efter gruppmötet men jag var så trött haha.

hade grupp kl 19, men var där redan strax efter halv sex för att träna.. körde 30 min cykel oh lite styrke... provade även lite lugnt på vibben körde 3 övningar gånger 2 och jag kände inget i magen så nu är man nog hyffsat redo även för vibben.

Gruppmötet fan vilket härligt gäng vi är, alla är så posetivab så mycket skratt och så mycket vilja och kämparglöd.
Vi tog gruppfoto en dam i gruppen bestämde snabbt att vi skulle skrika "SKIT" haha skit vaddå skit haha..
Jag ska citera en tjej i gruppens ord om just xtravaganza "när jag kommer hit känner jag sånt lugn".
Jag vet inte om jag direkt känner lugn de gånger jag har varit där har jag kännt glädje.. för er som läser och inte varit där undrar kanske hur kan man känna glädje haha.. jo de ska jag tala om STÄMNINGEN så mycket skratt så mycket prat och stöttande peppande.
Ledarna är alltid glada välkomnande och framför allt när man är där gör man något för sig själv man tränar och suger i sig styrka, dels i från träningen dels i från andra människor som lyckats med de som man själv kommer göra.

Jag hoppas att ni deltar i tävlingen om presentkort på 1400 på Norrköpings xtravaganzas viktcenter jag kommer uppdatera tråden för er nya läsare.. ser på statistiken att ni blir fler o fler.. jättekul!

Nu ska jag diska av här hemma och sortera lite papper som ligger på en hög brevid mig.

Kommer skriva mera senare kram på er så länge.

 Haha jag bara rå älskar denna bild.. Jag är så grymt läcker.
Alla som tycker jag är så himla snäll vill jag bara säga.. jag har faktiskt en jävul i mig. :)

(måste ju bjuda på lite knäpp bilder oxå)


Seghet ja visst.

Hej på er i kvällen.

Sitter nu helt utmattad, har just druckit min varma choklad shake och ska snart hoppa in i en durre.
Orkar knappt skriva.

Träningen gick bra och gruppmötet gick bra de med..
Berättar mer i morgon kram och sov gott.

Hua ett klaga inlägg haha

Hej igen.

Har inte vatt en bra dag för mig så här på eftermiddagen.. känner mig seg frusen och yr.. usch.
Blir kanske piggare av att träna lite.
Går dit vid 17,30 i alla fall har ätit kycklingssoppan nu så jag hoppas jag blir lite piggare.
Man brukar ju oftast bli de när man håller igång.

usch ja iskalla tår har jag dessutom.. stackars mig.

Men ska jag ta fram lite sköna träningskläder, rasta ragge och plocka ner mina xtra saker.

kram så länge

Ullared.

Har jag aldrig varit på.
Men min supergulliga svägerska ringde och frågade om jag ville följa med.. OM JAG VILL haha.
Ska bli superkul.
Ska shoppa massa snygga smaljeans ni anar inte.. jags ak hänga upp dem på varje tom vägg jag har sen ska jag stirra på dem  tills dem sitter som gjutet på min kropp.

Ni anar inte hur jag längtar efter att få på mig en snygg skinnkavaj FIGURSYDD, svarta stupjeans och ett par hööööga stövlar med snygg klack.. LÄNGTAR fan vad jag längtar.

Som jag sa till Min älskling i går när jag insåg att frestelser inte är så svåra som jag trode de skulle vara att motstå..
Så sa jag: "hjärtat förstår du att du kommer få en smal flickvän snart, du kommer få en puma" haha.
Så himla kul, iofs så var han söt nog o svarade " men älskling jag har redan en puma" .
Det var så kul att höra han är verkligen mitt allt, den finaste på denna jord.
Och är de något jag vill kunna ge honom är att vara en flickvän som älskar sig själv lika mycket som jag älskar honom.. Jag vill kunna vara bekväm i mig själv så jag kan göra allt det där tillsammans med honom åka o bada och bara känna mig bekväm slippa skämmas och känna ångest för mitt utseende i sociala sammanhang som jag ofta känner..



Måndag

Halloj på er.

nu är jag hemkommen dels efter en promenad med Ragnar men oxå en massa förmiddags mys med mina fina grannar på gården.

I dag måste jag at itu med massa saker, planerna var att träna på förmiddagen men jag har så sjukt mycket att stå i idag, så de får antingen bli i morgon eller innan gruppträffen i kväll.
Jag har ju som sagt bestämt att de ska tränas 2-3 ggr i veckan och de kan ju inte rubbas!!

Usch förresten vad alla är sjuka nu.. jäkla influensa min näsa börjar rinna men det är ingen fara i taket ännu, läste ju en artikel att Omega 3 är de bästa mot förkylning så vem vet jag kanske klarar mig undan skiten.

Ne ni nu måste jag ta tag i allt ner till banken framför allt, sen har jag lovat fisen att köpa en traktor till henne.. hon är nämligen sjuk ögoninflammation och snorig.. min lilla skrutta.

Förhoppningsviss så kommer min mobil i veckan eftersom den är på lagning.. längtar!!
har ju inte ett enda nr till någon eller kamera..!!

Kram så länge.




Smörgåstårta,cupcakes, tårta chokladbollar mm mm..

Hej på er, denna underbara Söndag.
Vilken dag jag haft i dag.. snacka om att mumsa gott gott.... haha ne ni inte med munnen utan med ögonen.
Jag hade min kaffeshake och satt där som ett snällt litet barn och kollade med de andra mumsade i sig en massa gott gott.

Avundsjuk?
Inte de minsta!
Frestad?
Njea skulle väll ha varit lite gott med en bit smörgåst tårta, men ni annar inte vilken underbar känsla de är att faktiskt tacka nej, de är då man tackar jag till en bättre hälsa ett bättre liv (och en snyggare kropp så klart).

Hade jätte trevligt i dag, familjen var samlad förutom bella som är sjuk.. min lilla syster yster tänker på dig gumman :).

Lyckades fota en hel del på alla de glada camilla firande gästerna och som i vanlig ordning var de full rulle på allt o alla.
Jag var helt slut när jag kom hem, men ändå lyckades jag göra en massa lunchlåder till hjärtat i form av fläskfile teryaki, fläskfile tikken masala.. känns skumt att laga mat utan att smaka av.
Men denna diet gör man inte för alltid och när man är klar kanske man har lärt sig att det gamla beteendet är ett beteende som dödar kroppen långsamt, och kan njuta och unna sig i lagom mängder.
Ska redan nu kolla in en massa bra rolig nyttiga mat recept då jag verkligen älskar att laga mat.

ne ni nu ska ni få se hur duktig jag var i dag och avstod dessa läckerheter min bror och svägerska är skiiit grymma på allt som har med bak och med mat att göra så ni ska förstå att de krävs en kvinna med stålvilja för att avstå



Det här är bara lite av urvalet..


Pappa och min kära syster och fisen mumsar gott gott..


Min kära mormor har beslutsångest (Sånt slipper man)


Mamma och Ragge försöker se sofistikerade ut medans Camillas pappa tar en stooor tugga av tårtan.


Haha Hjärtat, man kan ta en liten tugga..


Ragge och jag var de enda som fick nöja oss med vatten.


De finaste ungarna ever..


Så ser min mat dag ut.

Hej igen.

Tänkte berätta för er nyfikna hur en mat dag för en xtravaganzare kan se ut (för mig då mao)

Jag brukar vakna vid 7 eftersom ragge rastas första gången för dagen då, somnar jag inte om så tar jag en kaffe med halva choklad shake eller capputhino.

Sedan styr jag med förmiddagens planer vid 11-12 tar jag mig den andra halvan är de chokladen som jag dricker så tar jag den kall med is eller som varm choklad ute i en termos mugg medans jag rastar ragnar är det cappu så tar jag den i kaffet.

Vid 17-18, så tar jag en varm soppa, just nu pendlar jag mellan Grönsaksoppa eller kycklingen som är mina favoriter till de dricker jag alltid minst 0,5 liter vatten är jag riktigt hungrig så sodastreamar jag de då bubblorna fyller magen bätter och man känner sig mättare.

Sen framåt 21-22 så tar jag alltid en varm kopp choklad de första dagarna så tog jag iskall choklad, men jag tycker jag sover bätter med varm choklad i mig, dessutom har jag köpt en ny kaffe bryggare där man brygger kaffet eller vattnet i 2 termo muggar, så jag tar alltid med mig en varm choklad på kvällen ut när jag rastar ragnar.
Jag försöker dricka lite vatten även på kvällen men inte så mycket då man inte har lust att spendera hela natten med att springa upp o kissa.

Så lägger jag upp min dagliga matdag.
Hur gör ni??
kram sara'


God morgon.

Hej hopp vilken dag att vakna till.
Solen skinner som aldrig för vilket är skit härligt.. men så sväljer man och känner en viss halsvärk.. fan fan fan ska verkligen inte bli sjuk.
Sitter nu och dricker varm choklad (shake).

Har rastat Ragnar, funderar fram och tillbka om de är värt att gå till kalaset så här.. blir man värre eller är de bara morgon seghet och torrhet i halsen.
Alla i min familj är snoriga och har haft feber ska jag undvika dem eller ska jag ta risken och ha en trevlig eftermiddag hos camilla med risk att bli värre.
Jag får känna efter ett tag till.
Jag kanske blir piggare och känner mig alert.

Hjärtat kom hem strax efter halv fyra i morse, han hade haft en rolig kväll.. jag somnade i soffan och vaknade inte ens av att han kom hem.
Men när jag vaknade och rastade ragge vi 7 så gick jag in o la mig i sängen då vaknade john och började prata om gårdagen i en timme.. och jag som bara ville sova klart haha.
Men jag somnade i alla fall vid 9e igen och vaknade vid 11 (de är ju trots allt söndag) sen var de bara att ge sig ut med ragge igen.

Ne ni nu ska jag peela mitt ansikte så jag får bort all död hud sen ska jag försöka få bukt med mitt burr till hår på skallen.. och hoppas innerligt på att vakna upp ur en hypokondrisk räddsla för att bli sjuk haha.

kram




I sommar är de jag, bryggan och bikinin som gäller.. :)


Kvällstime.

Go kväll på er!

I dag har jag verkligen legat i med att inte bar storstäda rensa och kasta en massa skit i gästrummet utan jaghar oxå möblerat om lite och trixat och styrt var nu min energie kommer i från de vet jag inte haha, dessutom så har jag nyss kommit hem efter en runda med Ragnar.

Dag 15 i dag och det går som på dans..

I kväll har jag spenderat tiden i soffan ensam hjärtat är på Harrys och har käkat med sina grabbkompisar och dricker öl.. han njuter nog av att kunna muffa i sig lite nu.. de blir ju inte så mycket av den varan här hemma längre vilket jag anser känns förbannat skönt.

Sedan tränningen i fredags längtar jag tillbaka.. hoppas bara på att klara av längre på crossen jag var helt död efter en kvart, samtidigt stod de en annan tjej på den brevid som kör en timme 3 ggr i veckan hmm 1 TIMME nåväll där är jag med om ett tag haha.

I morgon är de kalas, då blir det capputccino (kan fortfarande inte stava till de) istället för fika eller vad de nu bjuds på.. bara de inte är smörgåstårta haha.. för camillas smörgåstårtor är så jäääkla goda så dem vill vi inte se iofs så är de nog cammens pappa som gör dem men hursomhelst dem får de inte bjuda på haha.
Ska bli mysigt att träffa min fina familj igen förra Söndagen var det ju min lillesyster som fyllde (massa kalas nu).
Tänka sig första gången jag vaknar efter ett kalas och kommer vara smalare.. Lite kul att tänka så när man tackar nej till frestelser och gott gott.

Mätte mig förut började faktiskt nästan böla (posetivt böl)haha men jag kanske mätte fel första gången.. (vågar väll inte tro på de).
Om 2 veckor är de vägning shiiit jag kommer vara så nervös.
Jag har i alla fall bestämmt mig att inte titta föränn jag är en tvåa (tvåsiffrig), tills dess får dem hålla de hemligt.
Så jag är ledsen men mina resultat siffror får vänta lite.

De enda negativa är att jag tycker BH:n sitter lösare i kupan, de är INTE BRA.. inet mina tuttar snälla dem kan väll få vara kvar haha.

Jag hoppas att ni alla inte glömmer tävlingen!
Den gäller för alla som vill gå på Xtravaganzas viktprogram här i Norrköping.
För er andra som följer min blogg och hoppas på lite tävlingar som gynnar er oxå kan jag bara säga de kommer.
Ni är så pass stöttande gulliga och fina tack för alla kommentarer och mail.

Många kramar från mig


ingen vila och ro.

Halloj igen.
Nu har klockan snart kommit fram till 23,00 slaget.
Jag lyckades aldrig somna eller vila för de blev full rulle med rastning av ragge sen blev jag pigg igen.

Hoppas på att ha lite tränningsvärk i morgon (tycker man ska ha de haha).

I morgon ska jag försöka mig på stan och leta efter Födelsedags present till Camilla, min svägerska som fyller har lite ideer får se om jag hittar nått.
Hjärtat ska ut och käka och ta en öl i morrn kväll med kompisar och jag har tvättstugan superkul.

Nu ska jag i alla fall sova passar på att säga godnatt.
kram


Underbart!

Hej på er!!

Nu är man hemkommen från tränningen körde cykel, cross och lite styrke.
Var där strax efter 2 och kom hem kl 17,00.

Vilka underbara härliga människor som tränar där nere.. Alla kämpar mot samma sak man känner verkligen en sån gemenskap.
Kroppen värker jag är döseg och så förbannat stolt att jag nu förtjännar att slänga mig i soffan och lata mig med en liter vatten.
Längtar tillbaka till måndag då ska de förbrännas fett igen sen har jag grupp.

Om någon i min och alla andra som går Xtravaganzas sits läser detta GÅ DIT.
En tjej jag pratade med i dag har förlorat 61 kg sen i maj, hon var en sån grymt härlig tjej.. är så imponerad!
Ska skriva mer om henne sen för jag är så fruktansvärrt imponerad av hennes styrka att hon verkligen lyckats helt sjukt.
Men men nu yrar jag en hel del dels för jag är så seg och för att jag vet att jag snart måste ut på promenad med Ragnar snart hans kvälls långis står på schemat och jag måste ladda batterierna så det gör jag med lite idealviktsträning super skönt

kram så länge.

Och glöm nu inte tävlingen..
Jag kommer lyfta upp den tråden så ingen missar de!!


Jag har rensat mina tjockis kläder

Godmorgon..
Ingen direkt god morgon för mig men i alla fall.
Vaknade vid 8a ner till tvätten för att slänga i ett par maskiner.. skönt att vakna så tidigt tänkte jag då hann man ju med allt.

Gick upp igen eh va fan jag vilar en stund hjärtat ska ju snart upp o gå till jobbet då han jobbar kväll i dag, somnade om vaknade såg in till sovrummet dörren var stängd, ja men då kan inte klockan vara så mycket eftersom han inte gått upp ännu (han går till jobbet vid 9.30).
Så jag lägger mig till rätta igen (i soffan)
Vaknar igen de är lugnt dörren fortfarande stängd tänkte men va fan har han gått vad är klockan.???
Kollar på klockan ser att den har passerat halv tolv. HALV TOLV känner mig bara så jäkla irriterad har ju en massa tvätt.
Men i alla fall nu satte jag på kaffe och en choklad shake ska lugna ner mig med de och sen ta tag i de 2 maskiner som ligger där och väntar och hoppas på att det finns en ledig tid i morgon till mig haha.

Läste min systers blogg oroandes nu har dem med blivit sjuka.. jag har oroat mig hela veckan för att bli sjuk att jag nästan blivit hypo sjuk, så viktigt för mig att inte bli de..
Så vaknar man och känner sig seg och tror att nu är de kört nu ska jag få ligga med feber och vara ynklig men jaghar klarat mig i alla fall någulunda min seghet beror förmodlingen på för lite nergi intag och skit mensen som gör att jag känne rmig som en uppsvälld gummibjörn.

Men annars är allt underbart haha.. Man måste få klaga lite.
Nu ska ja njuta av mitt kaffe och hoppas på att Teggan vill ta ett bloss med mig ute på gården.

NÅGON SOM ÄR MED I XTRAVAGANZA SOM SLUTAT RÖKA SAMTIDIGT??
jaG VILL VERKLIGEN HA ERA RÅD OCH HUR DET GÅTT JAG VILL SLUTA RÖKA MEN VÅGAR INTE RIKTIGT.
bERÄTTA GÄRNA FÖR MIG!!

kram så länge


Tävling av 1400:- present kort på Xtravaganza Norrköping.

Tro det eller ej men nu börjar tävlingen utav ett presentkort värde 1400:- på XtraVaganza Viktcenter i Norrköping.
Så är du intresserad av att starta detta viktprogram så ta denna chans nu.

Så här går tävlingen till:

Du ska svara på 3 frågor gällande xtravaganza sedan skriver du ner hur mycket du önskar gå ner samt en motivering varför just du ska vinna detta presentkort.
Glöm inte att skicka ditt namn samt telenr så vi kan nå dig.
Tävlings anmälan skickas till [email protected]  senast den 30/10-08

Lycka till!

TÄVLINGSFRÅGOR


När öppnade xtravaganza viktcenter i Norrköping?

Vart i Norrköping ligger Xtravaganzas viktcenter?

Hur många ledstjärnor har xtravaganza?


Svara på dessa och maila dina svar samt motivering till [email protected]
Obs! Glöm inte Namn och Tele nr.

Lycka till Önskar Sara samt hela Xtravaganzas viktcenter.






Gulliga ungar och en seg faster/moster.

Hej på er. vilken dag.
har kännt mig superstressad hela dagen med allt som jag planerat in.
Men så blev inte planerna som planerat men men.

Har haft full rulle med 2 st 1,5 åringar och det har varit superkul men gud vad seg jag är nu.
Nu sover i alla fall Olivia så nu kan man i lugn och ro bara uppdatera sig.

Igår blev jag tvingad att väga mig av mamma och lollo som självklart inte kunde hålla sig längre- jag kände att det ´var onödigt med tanke på att jag inte ens vet om denna våg är de samma som den andra där nere.. Men dem lovade att inte säga vad de stod.

Okej då jag hoppar upp på den och den visar nästan minus 5 kilo på 11 dagar.
På ett sett vet jag ju inte om de är vågen som visar för mycket eller för lite eller vad.
Samtidigt så vet jag ju inte ens om de är bra eller dåligt för jag stör mig lite på att en man i gruppen gick ner  7,8 kilo på 11 dagar så lite sur är jag.
Och han hade bara promenerat lite..
Jag som svettas arslet av mig i mina promenader och försöker att ta varje stund till att göra av med lite kallisar när det gäller städ och allt.
Hmm.

Vilken tränning bränner mest och får kilona att rasa mest???
Snälla ge mig tips haha.

Jag kan bli så jäkla sporrad av att andra går ner mer än mig då kommer tävlingsjävulen i mig.

På lördag är de 2 veckor sen jag startade helt sjukt vad allt har gått fort.
De som är ännu mera sjukt är att de enda som kommit in i min kropp de senaste 2 veckorna är soppa, vatten och kaffe.
Helt sjukt bra.

I alla fall.
Nu ska jag kolla till fisen sen ska jag försöka mig på att lägga upp ett bra inlägg för den kommande tävlingen.
så kram på er alla


Stress dag.

I dag kommer de bli en dag av full rulle.

Och den började med att jag vaknade 10,30 vilket är på tok försent.
Jag har träningsvärk i benen som ett as och de har blandade känslor dels så är man som en gummibjörn men samtidigt så känner man sig stolt.

Nästa vecka får jag köra på med tränningen så skönt.. eftersom svullnaden i magen nästan var helt borta skulle jag avvakta en vecka och de har jag gjort snart.
Så på måndag är de jag som är där och svettas lääängtar vill att kilona ska rasa nuuu haha.

Men promenaderna är jag skit bra på.. nu vill jag bara styrketräna så jag får fina armar.. de är ju bara lite mer än 1 månad kvar innan dem har uppföljning så de är klart man vill ha resultat då.

Dag 13 i dag finns de något härligare än att höra av människor hur imponerade dem är.. man fylls av så mycket självförtroende och glädje.

I alla fall snart kommer Oliver min brorson, honom ska jag vara barnvakt åt till 18,00 och efter de så ska jag ha min systerdotter Olivia från kl 18,00-23 nått sånt.
Så de blir fullt ös här ska bli skönt.

I kväll kommer även att utlottningen/tävlingen att påbörja då kommer ett presentkort värde 1400:- att lottas ut observera att denna utlottning gäller endast på Norrköpings Xtravaganza viktcenter.
Så håll ögonen öppna på bloggen där all information kommer att komma.

Nu ska jag bara vaska av mig efter långisen sen ska jag ner o hämta Oliver..

Kram så länge.

Kvälls snack.

Go kväll på er.

I dag har varit en tuff dag.
Vaknade och styrde med lite allt möjligt innan de var dags för långpromenaden till tandis.
Blev måttligt irriterad när han sa att de inte var nått fel på den tanden jag verkligen känner jag har ont i "de kan vara en nerv som dör eller håller på att bli frisk" .

Och min visdomstand drog han inte heller ut, men de han gjorde var att sätta dit en lagning på en provisorisk lagning.. blev så arg.
Men men ingen inflamation eller nått annat var de så de var ju skönt.
Nu är de en månad till nästa besök.

Promenaden dit gock super snabbt och segt fan mina benmuskler är så svaga tror jag.. och eftersom jag var lite sen fick jag ju spring gå, vilket resulterade i att jag var genomsvett när jag kom fram byxerna satt som kletade på min kropp sexigt värre, men de är ju posetivt att jag har fått min motion som jag måste ha.

I morgon hoppas jag på tränning, får se lite hur jag mår, hjärtat känner av lite seghet och han blir aldrig sjuk.. så de kanske ligger nått i oss fy hemsk tanke.
Kan inte bli sjuk nu jag ska ju ha en killer body väldigt snart så då kan man inte ligga still.

Kram på er.

ÄNTLIGEN

Som jag har väntat.. tandläkaren äntligen, som munnen har besvärat mig..
45 min promenad dit och 45 min hem, underbart.

Hoppas bara inte att de blir en dom på tandinfektion..

Håll tummarna haha :)
Dags att dra på sig sköna skor och ladda mp3 med nya batterier.

kram på er.

Suck!

Ingen bra dag att vakna till, sovit med frossa i natt..
Jag som trode de bara var vatten bristen som gjorde att jag mådde dåligt i går, men inte då känne rmig jääätttehängig frusen och varm på samma gång.

Syrran.. varför skulle du bjuda till kalas när de rådde sjukdom hemma hos er :)

Jag ska kurera mig med massa vatten i sängen nu för jag kan verkligen inte missa tandläkaren måste få laga min tand som värkt som ett as i flera veckor, är så rädd att de gått o blivit en tand infektion usch.
Men men de är som de är.

Dag 12 i dag fatta dag 12, har fått höra av flera människor att de syns i mitt ansikte ni anar inte hur glad jag blir.
Mätte mig i morse igen.. flera gånger om.. är de sant så många cm.. ne jag måste mäta fel haha.
Känner ni igen er?

Om 2 veckor sak jag väga mig den 27/10 då är det exakt en månad senjag startade jag började den 27/9 jag är så spänd.
Jag har ju varit aktiv varje dag med massa promenader en del vibb träning osv.
Snart kommer jag kunna köra på mycket mera med den träningen ligger lite lågt en vecka till för att vara 100 på att de inte påverkar min mage eftersom jag opererade min galla och fick ett relativt stort ingrepp.

Mitt schema är att vara på gymmet 2-3 ggr i veckan och promenader 4 ggr i veckan sedan öka med promenaderna så de blir till en varje dag rutin.
Men av erfarenhet så ska man börja lugnt och köra på, förra veckan körde vi vibb 2 ggr, men efter de kändes de lite i magen så jag skulle avvakta en vecka med den träningen för att sen köra på igen, promenader har de blivit varje dag 3 lååånga och massa korta eftersom jag har en liten vovve.

I dag blir det i alla fall 1,5 timmes långpromenad eftersom de är en bra bit till tandis så fan mig om jag inte mår bättre haha.

Ne nu ska jag sortera lite tvätt.

kram.





Vattnet är guds gåva till xtravagnazarna..

Hej på er.
Vad kul med så många kommentarer, slog besöksrekordet sen starten i dag vad kul!
jag hoppas ni alla stannar för många roliga saker kommer att ske här inne ;)

I dag har de som sagt varit full rulle, vilket resulterade i att jag missade min ranson av vattne, framåt kvällen hamnade i en enorm huvudvärk och frossa.. låg under täcket och frös som en stock och mådde illa.
Efter ett par timmar gick jag upp kokade min choklad shake och hällde upp 1 l vatten.
Efter att shaken var slut och vattnet var uppdrucket blev jag till människa igen, så underbart skönt!
Med andra ord allt som behövdes var vatten, nu ska jag ha sten koll på vattnet.

Har lagt ner en tom pet flaska i väskan såd en alltid finns där för vart man än ska om de så är på stan eller åka o handla finns de alltid tillgång till en vatten kran, och självklart ska den vara fylld innan jag går.
Så de är dagens tips haha.

I morgon blir det tränning ska bli skönt ska prova på lite nytt kanske köra lite styrke får se vad lusten faller in sig på.
Sen blir det en långpromenad till vrinnevi för där ska jag till tandis så i morgon får benen jobba :)

Vad som oroar mig lite smått just nu är att alla är sjuka dena period, jag har evrkligen inte tid att vara sjuk så jag hoppas att baskeluskerna inte hoppat på mig.

Jag tänkte dra i gång en tävling under denna vecka så missa inte att kika in ofta för den kan dyka upp när som.

Sen vill jag bara meddela er att de kommer komma lite info om just vibb träningen, många har varit jätteintresserade av just den så jag tänkte att de kan ju passa sig bra att köra ett inlägg med den, samt lite bilder.

Ledsen för att de är så illa med bilder men min mobil är på lagning kameran har gått sönder men jag ska se till att fixa lite roliga bilder.

Kram på er så länge och sov så gott.


Den här go ungen var jag barnvakt åt i morse!!


Galet mycket

Hej på er!!

I dag har varit en fullbokad dag, upp tiiiidigt för att vara barnvakt åt lilla eskil, sen var de bara att fixa till sig för att rusa till stan där jag hade en arbetsintervju på Dressman, vilket var superkul.
Dem ringde i går och frågade om jag ville komma på intervju så de var snabba bud.

Sen hem igen, glömde vattenflaskan så jag har verkligen inte fått i mig så mycket vatten som min kropp känner att den behöver vilket jag känner in i huvudet.

Tror nog att jag ska ge mig ner och köpa lite nya sopp smaker, de där med att bara köra choklad kanske inte var så smart trots allt, ska nog ta en ranson med varma soppor oxå.

Hur går det för er andra?

Jag är ju inne på dag 11 nu, och kunde inte må bättre fick till o med på mig min jeanskjol JAAAA haha den kunde jag knapt knäppa och defenetivt inte dra upp dragkjedjan på, men nu satt den på plats..
Kanske lite väl tight men vad gör väl de, den gick ju på i alla fall såna saker gör verkligen att man mår bra.

Jag känner att de skulle vara väldigt uppskattat med en stund i xtravaganzas massagestolar just nu, dem är verkligen underbara så skönt.
Ska ju ge mig ut på en power walk så fort Sara kommer hem, kanske de blir lite tränning i stället och massage.

I morgon blir det i alla fall tandläkaren läängtar bara få bukt med min onda tand som verkligen spökar konstant och drar ner lite på min energi.

Ne mina vänner nu ska jag försöka styra lite här hemma.

Lämna gärna en kommentar de uppskattas alltid

kram på er.


Mitt första gruppmöte.

Hej på er.

Vilken dag den har verkligen varit full i dag.

Hade i alla fall mitt gruppmöte i dag, det var jättekul att få se alla de andra vikt kämparna och dem verkade super trevliga så jag ser i fram i mot att få tillbringa måndagskvällar med dem och en supertrevlig ledare.
Vi var ett par som hade hållt på lite mer än 1 vecka så de blev en hel del frågor till oss från de som ännu inte startat.

Det som var extra peppande för oss alla var att 2 män de 2 enda männen i gruppen hade redan förlorat 7,5 kilo på bara 10 dagar vilket jag tror var en stor motivation pepp till oss alla.
Jag har ju fortfarande inte vägt mig och kommer inte att göra de försen de har gått en månad.
Jag mäter mig och det kommer jag nog göra var 14 dag ca.

I morgon ska jag vara barnvakt så det blir att gå upp tiiidigt, sen ska jag i väg på ett möte och sen ska jag nog ge mig ut på en lååång promenad med Ragge älskar verkligen att promenera de är så skönt att bara rensa tankarna underbart.

Jag hoppas att alla ni mår bra sov gott på er kramar sara.


Solsken.

Finns de nått bättre än att vakan till en dag som denna?
haha de finns säkert massa men fan så skönt det är.

Nu sitter jag och dricker min kaffe drink, känner mig inte så bra i skallen tandvärken är på sin max nivå hatar tandvärk, 2 dagar kvar sen sak herr tandläkare få dra bort min visdomstand bye bye med nöje.

Jag vet att många har sin väg dag just på dag 10 jag är liiiite sugen på att väga mig faktiskt men samtidigt så är jag inte det.
Jag tänker nog be en vän eller nån på xv väga mig och sen säga till när jag är 2 siffrig hmm känns som om jag repeterar något jag redan skrivit haha.

I dag måste jag verkligen städa, så jag tänkte passa på att ta en långis till ÖB inhandla

Tävlingar

Hej igen!

Kommer redan nu informera om att det kommer att dyka upp en hel del tävlingar här på bloggen med massor med fina vinster som tex:

Presentkort på xtravaganza värde 1400:-
vibbrations tränningskort inkl instruktion värde 525:-
och mycket mera.

Så passa på att hålla koll här inne :)
Länka gärna vidare!

Mer information kommer snart :)




I dag har de varit kalas

Som sagt var så var jag på kalas i dag, utsattes för frestelser som jag tidigare muffat i mig med nöje men i dag var det jag som satt med en chokladkaffeshake och en kycklingsoppa.
Det gick smärtfritt..
Ïnget större sug direkt trots prinsess tårta, bullar äpple paj med vaniljsås och min förra kärlek PEPSI MAX, de enda sug som faktiskt kom var när Oliver och Olivia satt och åt deras barn mat.. de blev jag lite små sugen på haha.

Det är i alla fall skönt att vara hemma.

I morgon har jag mitt första grupp möte på Xv ska bli riktigt kul, funderar på om jag ska träna innan eller om jag ska ta en långis eller cross, det återstår att se, jag har nog aldrig rört mig så mycket somjag gjort de här 9e dagarna under hela mitt liv haha.
Men det är skönt, längtar som sagt till den dagen då allt går på rutin.

Jag har funderar ett hel del på julen och all julmat och godis och frestelser som kommer komma men så fick jag ett glädjebesked John jobbar julafton vilket innebär att vi förmodlingen kommer att fira jul senare på kvällen när all mat är undan plockad godis och sånt räknar jag med att min starka karaktär som kommer växa för varje dag ser till att jag håller mig undan.
Det är ju trost allt långt kvar.
Ni andra XV hur har ni upplevt julen?'
Eller hur kommer ni göra?

Jag vet i alla fall att risken för att ramla tillbaka i gammalt beteende är större för mig om man svullar så jag tar inga risker försen jag har min kropp mitt tankesätt och min hälsa under kontroll.
Sen ska jag ju  vara superläcker på the grande finale så de går ju bara inte att göra annat än att hålla sig borta från de.


Start Vikt o Mått 27/9-08

Okej kära läsare nu klär jag av mig naken haha nee, jag blottar min vikt och mitt mått för er nu!

VIKT OCH MÅTT DEN 27/9-08

Midja: 110 cm
Mage: 122 cm
Lår: 77 cm
Arm: 39 cm.
Stuss: 133 cm.
startvikt: 112,8

kan ju lägga till att 50,7% av min kropp består av fett hur fan lyckades jag med detta skäms sara skäms.




Kalas i dag.

Nu sitter jag nästan färdig inför Bellas kalas.
Ska bli intressant och se om man blir frestad eller inte :)
Första kalaset sen jag började xv, de stör mig inte alls att gå på kalas jag ser bara min egen målbild när jag är färdig med detta.

Jag har packat ner en kyckling soppa och en choklad, så jag tänkte ta halva chokladen i kaffet och sen halva kycklingen brevid eller när hungern smyger sig på.
Sen så har jag en halva kyckling och en halva choklad till kvällen vilket är perfekt eftersom John är ledig i morgon så det kan bli en uppesittar kväll i dag och då vill man ju undvika hungern.

Just de ja mina mått osv lägger in dem unde närsta inlägg så blir dem sparade katgorin vikt och mått.

Just de ja!!!
Jag mötte mina underbara Grannar Roger Och Pia, dem sa jag citerar: Sara de syns nu i ditt ansikte!!
Jag blev så jäkla glad oavsett om de syns eller inte så ökar ett sånt ord motivation och lyckorus sprids de är så skööönt oavsett att det bara är dag 9e och det kanske inte syns.
Jag har ju inte vägt mig jag har bestä,t med mig själv nu att jag ska inte titta på vågen föränn jag är 2 siffrig igen och hur lång tid de tar de återstår att se.

Just de ja lägger in mina mått!!

God morgon på er.

Kaffet står óch puttar i köket och jag sitter här och längtar efter min kaffe drink som jag numera kallar de, varför använda så tråkiga ord som pulver Ne de ordet gillar vi inte haha.

I dag fyller min söta lilla syster år ska bli skönt att träffa hela min fina galna familj i dag kommer vara slut efter den här dagen haha.
Ska nog ta med mig en extra påse med choklad så får dem se vad jag dricker och hur jag upplever det, kan inte fatta att jag redan är inne i dag 9e.
Vart har tiden tagit vägen?

Det spöar ute i dag känns inet så lockande att ta sig ut i regnet men måste man så måste man dessutom har ragge fått en ny regn jacka som han är super fin i de sägs ju att det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder.

Ne mina vänner nu ska jag dricka min kaffedrink, sen ska jag väll ta och lägga upp lite mått osv så ni vet starten på allt :)

Kram så länge.

Avslappning!

Hej på er denna underbara kväll.
Jag har kännt mig lite seg hela dagen frusen och lite småyr skallevärk.
Men det hade sina "tjej" orsaker och nu är jag pigg igen.

Har suttit ute med Nora och Sara och pratat ätstörningar trevligt samtalsämne denna Lördag (inte) men det är alltid intressant ämne att diskutera.

Sara satt med ett glas rött och jag värmde en mugg med choklad shake, vad är de med tjejer och choklad speciella tider på månaden?

Hursomhelst så känner jag mig mycket bättre nu, låg och vilade tillsammans med Idealviktsträningen som är en del av xtravaganzas sätt att arbeta i kampen mot bättre viktnedgång och fortsatt  lära mot ett bättre synsett till mat och på hälsa och sig själv..
Älskar verkligen muskulära avslappningen har tidigare erfarenhet av det så för mig hamnade jag rätt snabbt in i de, och jag kan verkligen säga de att det är så otroligt givande för kroppen.
Man märker verkligen skillnaden, speciellt på en människa som jag som har så fruktansvärt svårt att slappna av.
Jag ser i fram i mot att lära mig resterande övningar och tanke sett framåt i tiden?
Har nån av er andra Xv läsare några bra erfarenheter av de som ni vill dela med er tycker det är så kul att veta hur de man själv går igenom är för andra.

Men nu ska jag ta och vaska av mig och sätta mig i soffan och se en film med John.
'
I morgon blir de morgon promenad och kalas de ser jag i fram i mot första kalaset utan en massa kalori intag, jag har chokladsoppan och kaffet och vattnet och vetskapen om ett gott samvete som kommer befinna sig när jag säger hej då och är på G hem.


Världens sötatse lilla Ragnar OBSERVERA  Johns stortå haha.


Pannkaker och inställde Bio

Så, nu har jag fixat mat till John, jag drack chokladshakes kaffe och han muffade pannkisar, de bästa med pannkakor är att jag verkligen inte gillar de..
Så i morn får han lever, grisfötter, blodpudding eller nått annat som jag verkligen inte tycker om haha ne så dum är jag inte.

Jag avbokade Bion i dag, känner mig inte alls upplagd för de min tand värker så förbannat så skallen snart går sönder men på Onsdag då ska den bort hoppas jag.. envisa visdomstand varför får man sånna?

I dag är de en vecka sedan jag började med sopporna, vad fort det har gått går det så här smidigt hela vägen så kommer jag vara skitlycklig haha.

Ne ni nu ska jag sätta på mig alla gamla byxor som jag har och fotografera mig í dem för att sedan göra de varje Lördag tills dem sitter där dem ska.. (alltså inte nedanför låren).

Kram på er!


Äntligen är mina ärenden fixade (nästan)

Hej Hopp.

Nu har jag hunnit med mer än vad jag hann med på hela veckan, jag lämnade in mobilen som är trasig fick en ny så länge SKÖNT!!

Inhandlade paket till syster yster som fyller i morgon.
Hämtat mina nya krämer + min peeling super bra.

Dessvärre missade jag att ta kort till mitt legg men men de görrs på måndag i stället.

Är hungrig nu som en gnu, eftersom jag vaknade tidigt så åt jag ju min fruksot drink sååå tidigt att de kurrar rejällt i magen, på nått sjukt sett känns de skönt haha, men jag ska spara mig tills jag börjar laga mat till hjärtat han ska få pannkakor i dag, passar på att laga mat som jag själv inte gillar och pannkakor är verkligen nått jag inte tycker om så de passar ju bra, de gäller ju att vara smart i alla lägen haha.

Ne nu ska jag styra lite här hemma i kväll ska de bli bio som sagt var, vet inte vilken film john bokade ska bli skönt att bara ha de trevligt en kväll som denna.

Här kommer lite bilder:

Min kära systers paket, dessutom min nya vattenflaska visar den för jag vill uppmärksamma alla att det är rosa månaden kampen mot bröstcancer, så vill man ha en ny vattenflaska så inhandla denna så bidrar ni med en slant!


Det är inte lätt att ta kort på sig själv haha, OBS!! kolla in mina ögonbryn jag sparar ut dem för Min kära vän Sara ska plocka dem (har tidigare kört johns rakhyvel haha)



Så här snygg är jag när man blir överaskad i soffan av en kamera.

En sån och en sån..

Godmorgon på er!

Lördagen är här och solen lyser unerbart.
Sitter och dricker min morgon kaffe/shake, satt uppe hela natten och kollade på The Hills i brist på annat.

Som sagt så är det lördag i dag, hjärtat och jag ska på bio ska bli skönt att sitta där utan en prassel påse, man måste ju se fördelarna med att inte äta godis :).

Snart ska jag ge mig ut på en lång promenad i det vackra höstvädret sen måste jag ner och inhandla present till min söta lilla syster som fyller i morgon, vet dock inte alls vad jag ska köpa men men kom med ideer vad köper man till en 21 årig gravid soon to be en 2 barns mamma som älskar rosa och som önskade sig cola i julklapp?

Ne nu ska jag njuta av min kaffe och läsa morgontidningen.

Bella 1 dag kvar tills din födelsedag.

Mat till hjärtat

Nu har jag varit en duktig flickvän och lagat middag samt lunchlåda till Min fina underbara pojkvän.
Eftersom jag inte kunde smaka av de så hoppades jag att de trots allt skulle smaka bra, o bra smakade de fick jag så glatt höra när hjärtat kommer in med gaffln i munnen oh nöjd sägandes "mm älskling det här var verkligen skit gott" Mmm vad kul haha, men snälla ta din mat o gå inte då han skulle självklart ha en puss med aromerna från maten stinkandes från munnen..

Haha de blev ingen puss.. att laga mat är inget problem för mig jag vet vad jag vill med detta och jag ska inte falla i frestelsen jag har ju bestämt mig och jag åt min soppa under tiden haha.
Men att sedan se han äta och mumsa i sig är dock svårare varför är det så haha??

Jag är inne på dag 7 nu och jag är så glad att ha lyckats motstå allt som jag tidigare vräkt i mig.
Så här kunde min dag se ut ofta.

*Vaknade satte på kaffe tog fram 3 mackor på med ost o massa kaffe med sötningsmedel (trode jag var duktig då)
*Gick till kondis o handlade fikabröd fikade med vänner
*handlade cigg passade då ofta på att köpa en choklad eller 2.
*Åkte och handlade passade på då att inhandla en massa pepsi max och annat skit.

Jag har verkligen varit en pepsi max missbrukare i bland blev det 1,5 liter per dag men som minst blev de i alla fall 3 flaskor i veckan.
Jag älskar pepsi max, och till den måste man ju ha nått till.. allt från godis till färska frallor hur dum är man egentligen att missbruka sin kropp med sådan skit?


Fel personer att sälja choklad till.

Lite små kul grej hände i dag när Sara och jag var nere på Pyssel och Passion då kommer de in en kille som ville sälja choklad, just i den stund som vi sitter och diskuterar bantning och andra tjejsaker.
Vi tackade vänligt Nej, men killen gav inte upp eftersom vi förklarade varför vi inte var intresserade gav han oss ännu en anledning till att köpa denna gång för att ge bort till någon som sen kunde äta upp den för att bli ännu fetare.. Hmm.. eh?

Hursomhelst fick han ingen choklad såld av oss i alla fall bättrelycka näsat gång.

Har i alla fall ätit min middag nu som bestod av ett glas vatten och kycklingsoppa mums haha.

Ne dags att göra lite nytta snart kommer hjärtat hem från jobbet
Kram

Uppföljningens datum är visst satt.

Såg nu att uppföljningsdatumet är satt den 28 November, då är man halvägs igenom vad kul.
2 månader kvar haha.

Så kul!

För er som inte vet varför jag ska ha uppföljning så kan jag dra det lite snabbt här.

För ett par veckor sedan skickade min Eva (Johns mamma) ett mail till mig hur man kunde vinna xtravaganzas program samt styling osv tillsammans med Lokal Tv.
Jag skickade självklart in ett mail eftersom jag har gått och funderat en hel del på att börja där.

Efter 2 veckro ringde dem och ville ha en kort intervju med mig gick dit och fick veta att dem skulle återkomma med vinnaren vid 16,00 tiden.
Eftersom de inte ringde så såg jag mig besegrad av någon annan viktkämpare, men vid 19 tiden ringde dem och sa att jag var den "utvalde" Blev skitglad så klart och dagen efter så var det dags att göra en kortare intervju på fredagskväll riktigt roligt var det.
Uppföljning ska komma och nu är det satt till den 28 November så dem som vill se de klickar bara in på Lokal kanal östergötland, mera om de kommer självklart.



Här är en bild från tv programmet.

Kram kram.


Hemkommen

Nu är jag hemkommen från dagens tränning, blev en extra promenad efter oxå vilket var väldigt skönt. Inhandlade mina nya soppor eller soppor o soppor, det blev mest choklad shakes, efter gårdagens choklad shake upplevelse blev jag lyrisk, fanns de nått jag älskade  under min period som Mc donalds arbetare så var det just Choklad milkshake och att sen få till xv chokladen till en mycket liknande smak var så jäkla underbart haha..
Så de blev en hel del av dem!!

Jag känner verkligen i mina ben i dag, de har vatt fullt ös med långa promenader och lite vibb, försöker ta det lugnt med vibben eftersom jag fortfarande efter kan känna lite i min mage!

Ska nog snart gå på lite styrke för att få lite variation i träningen så kroppen får smaka på allt de där nya som kommer vara en daglig rutin för den i fortsatta livet.

Ne mina vänner nu ska jag försöka att diska upp lite dricka upp min kaffe/capputcino och sen slappa lite framför tv:n tror jag, iofs skriker golvet efter att få moppas men jag vet inte om jag orkar med de i dag haha.

Ha de så bra kram kram


nu har jag laddat Mp3

Med en massa gott gott (musik alltså)
Snart beger vi oss till lite träning bilder kommer..

men först ska ragge få en promenad en snabbis så han inte blir allt för sur på mig.

Kram på er.

God morgon mina fina läsare!!

Vilekn dag att vakna till solen lyser och det är dag 7, är så jävla imponerad av mig själv!
Det har gått hyffsat smärtfritt förutom från igår jaghade verkligen en dålig dag efter promenade låg jag i frossa huvudvärk och var så matt hela dagen men jag försökte dricka massa dela upp soppan hålla humöret uppe.
Jag tror de oxå kan bero på att jag har 2 tänder som spökar dem värker som attans men i går kväll tog jag en iprem och jag kände mih befriad när värken försvann.. bara 6 dagar kvar till tandläkaren så skönt.

Pratade med min älskade mamma i går hon tjatar hela tiden syns de nått syns det nått, sara klart du måste känna nått, jag vet inte riktigt jag tänker inet fokusera på de just nu om jag ser nått eller väga mig eller mäta mig (mätte mig gjorde jag flera ggr om eftersom jag fortfarande inte kan tro att de är sant jo jag har minskat en del i måtten), mamma är rolig hon så skönt att hon peppar mig så pass varje gång vi pratar på vårat lilla sätt!!

väga mig blir de nog inte, de sista jag vill är att bli beroende av vågen jag har mina kläder som jag ska kolla på.
Kanske ska ta bilder på i dag hu rjag kämpar mig på dem o sen vecka för vecka se hur dem kläms på.. de vore nått haha.

Jag är fortfarande inne och läser alla viktbloggar, jag vet att många har hittat hit jag vill bara säga till er Sara Thean mfl NI ÄR GRYMMA ni är verkligen så duktiga och jag följer er och glädjs med er för varje cm ni minskar ni inspierar mig!!

Om en timme ska jag ner till xtra, ska träna lite känner dock i kroppen att jag inte är 100% men jag kör på lite ska köpa soppor och sen ska jag inhandla present till min lilla syster som fyller 21 på Söndag grattis till henne.

Ne nu ska jag försöka ta fram lite kläder till dagens aktivitet sen ska jag möta upp sara och lojje för en dag på xv.

Kram på er alla.

Så nu var torsdagen till sin ända.

Yttligare en dag passerad har varit så trött låg i badet och slappade förut och nu ser jag ut som hon den där politikern/journalisten Lugn (enligt lollo.)

I morgon ska det tränas ska bli skönt sov gott på er.

Bjuder på ett apr fina bilder på mina vibb o promenad vänner

 Jag är så sofistikerad (att jag inte ens kan stava till de)

  Syrran är rå cool. (får igen för de upplade bilderna på mig när jag dansar)
 Sara in action.

Är så seg.

I dag är jag bara för trött.
Vaknade hur pigg som helst fixade och donade och sen powerwalka med sara sen blev jag helt död.. frossa och huvudvärk och ont i axlar mm.

känns inget kul med en sån här dag haha.
Men men de blir nog bättre i morgon man måste ju få klaga lite oxå.
I morgon ska jag ner och träna lite tänkte jag sen sätta mig i massage stolén en stund och bara koppla av för de förtjännar jag som attans.

Har hääällt i mig vatten i dag så min vila blev ett ständigt spring till toan av haha ´kanske somnar jag som en stock i kväll i stället.

Tänka sig att det är fredag i morgon så snabbt det gått, allt har gått smärtfritt med sopporna det enda jag kan känna av är att irritationen är liet högre än vanligt och att magen sjunger opera, men annars går det som på räls.

i morgon ska jag även köpa en ny veckas rason plus byta några, jag ska nog bara satsa på choklad capputcino och kyckling en vecka för dem är faktiskt riktigt goda.!!


Den utan ångest!

Måste ju bara berätta om gårdagen.
Vi hade idolkväll hos syster eftersom jag var barnvakt åt lilla olivia.
Hungrig och trött var jag och bestämde mig för kycklingsoppan, jimmy och John beställde kebabrulle gott för dem :)
I alla fall satt vi och åt kycklingsoppan smakade bra mycket godare när man kände sig nöjd över att inte äta den där kalorirullen.

I alla fall så var kvällen slut och vi gick hem, när vi skulle lägga oss kläcker älskling ut sig "usch vad jag ångrar att jag åt den där rullen jaghade ju tänkt att dra ner på maten"
Brevid låg jag där helnöjd över att vara den utan ångest över att ha tryckt i mig en massa kalorier som skapar bilringar.

Vilken underbar känsla satan så bra jag är!






Morgondagen med en kaffe chokshacke

Godmorgon.

Jaghar sovit som en prinsessa i dag kan jag säga vaknade en gång för en kissepaus, annars var jag däckad hela natten :)

Därimot var det inte lika kul att vakna i morse med jordens tandvärk.. hatar tanvärk har kännt av det ett tag nu och jag har inte tid försen den 8e, vilket är om en vecka... Men tandvärken kan verkligen dra ner humöret geom att gå och ha ont i hela munnen, usch jag mailade i alla fall min tandläkare om att dem skulle ringa mig om de skulle bli nån tid över så nu hoppas jag att massa folk skiter i att gå till tandis så jag kan få en tid NUU.

Nu ska jag släng mig i soffan med en iprem så att värken går över, sen ska jag sadla om till svttisbyxor o ge mig ut på en power promenad, jag bad mitt hjärta att ladda ner en massa pumpmusik till min nya mp3 så de ska bli intressant o se om de finns några sådana låtar på hans dator som jag kan försöka få in  in i den lilla musiklådan.

Nu ska jag leta reda på lite pepp kort såg att många viktkämpare hade lagt ut de.


För ca 20-35 kilo sedan!!














Sen kom kilona 1 efter 1 tills man helt enkelt såg (ser) ut så här..









men snart så.. då är de en fräschare sara som kommer entra denna värld inte bara på de yttre men oxå på det innre.
kram kram på er alla läsare så kul att ni följer mig!

Onsdagen är passerad.

Vilken Onsdag har haft fullt upp i dag, först vibba massage och sen hem fixa styra sen barnvakt åt fisen somn förövrigt älskade soppan och ville äta upp min och då måste jag tillägga att fisen är 1,5 år :)

I morgon börjar dagen med en långpromenad för att sedan vara tomt på schemat.
Om ni kollar på mina kommenatarer under föregående inläg på ursäkter hittar ni flera klockrena ursäkter som en annan xv tjej skrivit.. kan de vara så att det är typiskt kvinnligt att alltid ha en ursäkt till att äta och i den mängden?

I alla fall så inväntar jag på lite kort som ska skickas till mig från dagen som varit.

Just det min mobil är fortfarande trasig så mig når ni inte på den.!!

Mina underbara ursäkter!

Jag o min sambo satt just o pratade om hur mitt tidigare beteende var (för ca en vecka sen).
Jag garvar glatt åt att höra mina egna ursäkter till att unna mig saker är det något jag verkligen kommer kämpa med udner denna resa är att skita i ursäkter och skapa en stakare karaktär till att motstå skitsaker.

Här kommer lite ursäkter känner ni igen er:

*Ska vi inte ta lite godis till filmen vi ska ju trots allt ha filmmys de var ju så länge sen vi såg en film i hopp (förnekar det faktum att vi förmodlingen satt gårdagen innan med cola zer o popcorn eller nybakade frallor med massa god ost)

*Jag ska bara ta lite godis (fyller på ett halv kilo) för jags ka sluta äta i morgon för dås ka jag verkligen sätta i gång (dagen efter har jag förmodlingen en ny ursäkt)

* Ska vi inet ta o beställa hem pizza älskling för i dag har jag promenerat en massa så de kanjag unna mig (gick förmodlingen bara runt husen till kvarterets kiosk för att handla cigg och ett par nötcream o pepsi max)

*Älskling jag måste ha godis jag ska ha mens (varje dag då eller!!??)

*Jag kan verkligen inte gå på bio utan att ha godis de är en tradition.

*Naturgodis är jättenyttigt och bra för min mage (och fyller på chokladnötter och andra chokladsaker)



Jag har mängder med flera ursäkter jag dragit tidigare och jag tror många med mig känner igen sig.
Men nu jävlar skiter vi i ursäkterna och inser att vi klarar oss utan skiten, som ändå ger oss ångest och bilringar och en himla massa med bekymmer.



Måndag!

På måndag börjar jag mina gruppmöten, ska bli superkul att se vad de är för folk som ska kämpa med sin vikt tillsammans med mig.

Jag fick just ett informations mail om tid och så och i mailet så var det en rad som fastnade som jag verkligen gillade:

Den som inte lägger ner tid på sin hälsa idag får lägga ännu mer tid på att bli frisk i morgon.


Nu ska jag lägga mig och kolla på en film och bara slappa en stund sen är de ut en promenad med Ragnar innan allt annat ska fixas med.

Massage o Viibb

God förmiddag på er, tänka sig att man är inne på dag 5 redan.
I morse promenerade jag och sara till Xv, jag passade på att ta en massage medans hon gick igenom vibben efter det var det bara att sätta fart.

Jag trode nog inte vibben skulle vara så pass jobbig som den är, jobbig på ett bra sett man känner att man har gjort något med kroppen vilket är skönt en sådan känsla är exakt vad man vill ha efter att ha tränat.

Nu sitter jag och dricker min halva choklad eftersom de bara blev en halva till frukost.
Jag bara storm gillar alla som jobbar på XtraVaganza dem är så glada och peppande och hjälpsamma man blir glad av att komma dit så det är ju ett stort plus.

Men nu ska jag försöka fixa till lite här hemma sen är de massa ärenden som ska göras måste verkligen fixa mitt legg nu.

Och självklart kommer bilder från dagens vibb..
Men det får bli senare då usb kabeln till kameran är på äventyr, den kanske drog med sig mitt legg eftersom jag inte hittar de heller.. SARA ORDNING!!

Kram på er.

RSS 2.0