Pilates bollen.

Go kväll på er!!

Har haft en super dag, som började med att jag vaknade as tidigt ragge har vatt på bushumör hela dagen.. sprungit omkring och stojjat hela dagen.

Mötte upp Erika utanför och tog en svänga på stan.. hennes misson var att hitta ett hår band .. mitt var en bättre pilates boll..
Gick igenom varenda affär kändes de som.. Bella ringde efter ett tag och ville oxå komma och shoppa loss.. och det gjorde hon haha.
Hittade i alla fall pilates boll, denna hade en massage effekt oxå i form av en massa knoppar, jaghade ju hoppats på att den skulle vara större än den jag hade nu men de var nästan samma storlek i alla fall.. den var skön att träna med och jag hoppas massage plupparna gör nån form av effekt.
Efter 3 timmar på stan så gick jag hemåt sa hej då till syster och min söta systerdotter, för att möta upp John hemma och äta middag.. sallad och kyckling (som de brukar bli).

Efter att funderat gärnet på kvällsmålet bestämde jag att de skulle smaka gott med lite mörk choklad 75% eller nötter.. Såg att Erika var online på MSN vi kom fram till att det skulle vara skönt med en kvälls promenad så det blev nästan en timmes rask takt runt strömmen., så jävla skööönt.
Sen gick vi till ICA handlade lite nötter och mörk choklad.
Nötterna smakade inte alls så gott.. kanske tanken på att dem innehåller så jävla mycket fett o kalorier så jag tog bara ett par och lät John mumsa upp dem andra.. men den mörka chokladen smakade ljuvligt, och de var faktiskt godare att äta den när man kommit hem efter en lång promenad.

det är så förbannat skönt att verkligen känna att man kan tillåta sig at en liten bit och att det sen stannar vid de.. Innan kom jag hem med minst 2 kilos godis och annat gott och mumsade hela kvällen tills jag nästan sprack..
Vilken underbar förändring.
det gillar jag :)

Efter promenaden och handlingen blev det film med hjärtat.. en underbar film.
Nu funderar jag på att sova är så jäkla trött, tror dock att jag ska ut med raggis en svänga så slipper jag gå upp 7 i morrn av en kissugen hund.

Friskis kortet ska inhandlas.. Oh vad jag älskar att röra på mig haha.

Hoppas ni alla haft en bra lördag puss o kram.


Dagens outfit.. svart poloklänning och jeans leggings


Min super snygga och höggravida syster

Min lilla söta prinsessa (systerdotter Linnea)

Hitler.. haha nee min vän erika

Som nu oxå insett att puta is the shit.

Blek som ett as.. men vad gör de..

Bebis drömmar..

Go morgon gott folk.
Är uppe med tuppen denna Lördagsmorgon..
Har redan tagit morgon promenaden med Ragge och häller i mig min frukost kaffe/shake.

I morse vaknade jag och trode min syster fått sitt andra barn.. jag drömde att lollo ringde och sa att bella fått en pojke så när jag vaknade var jag full av lycka och kollade mobilen för att kolla när lollo ringde mig.. men de var ingen som hade ringt, hmm de tog ett tag innan jag fattade att jag hade drömt de.
Har haft massa Bebis drömmar den senaste tiden..
Ända sen bror hade sin 30-års fest så har jag lixom i mitt innre haft lite små panik.. shiiit nästa år blir jag 30 och jag är barnlös..
Det är bara så att 30 har alltid klingat så vuxet så gammalt, men nu är de ju inte så..
Känner mig vuxen till en viss del, men gammal Nix.. jag är full av barnsliga inslag i mitt liv haha.

I går var en så skön dag, de blev en timmes POWER WALK i snabb takt med hundarna och Erika.. är liet mör i benen nu efter att ha haft dessa långa dagliga promenader dagligen.. och jag älskar de..
Har man hund så blir det ju en så där 4-5 promenader varje dag.. varav 1 lång vid lunch och middag och 3-4 korta på 15-20 minuter.. beroende på väder och stress i bland blir det bara en kisse runda runt huset.

Nu ska jag fortsätta dagens inplanerade saker som börjar med att bädda sängen.. de kommer förmodlingen sluta i att jag lägger mig och läser istället haha.

Kram på er alla fina.



Bambi på hal is...

Vad är förlorade ägg?

Hej o Hopp..
Sitter och väntar in Erika inför dagens fettförbränningspromenad.

Och det slår mig efter att ha läst Johns nya träningsdietkommaiformblisnyggtillsommarensprogram, vad fan är förlorade ägg?

i alla fall vet någon det får dem gärna tala om de för mig för jag har verkligen ingen aning.
Är det när man knäcker 2 ägg och dricker dem råa så det vänder sig i magen och man inet vill ta i sin karl på en hel dag för man tror att den där groteska geggan fortfarande finns i hans mun (nu tar jag jag inte i hans mun allt för ofta) hmm de där lät perverst.

I alla fall.

Tiden rör sig inte i dag.. har massa att pyssla med men eftersom jag ska ut först så känns de som om jag måste invänta duschning och fixning tills efter.
Så är jag kaffesugen oxå, men saknar choklad shaken och jag kan inte dricka kaffe utan shake i.. jag är ett hopplöst fall.

Sen till dagens andra fråga till er..
Jag funderar starkt på att färga håret men jag vet inte vad de ska bli för färg.. nån som har lite stylingstips till mig om hårfärg.. jag har ju som sagt haft de flesta färgerna..
Kanske dags att bli vuxen och skaffa en vuxen sofistikerad look.. hmm.
Haha.

Yrar som vanligt..
Ne ni jag hoppas att ni har edt bra i dag.

kram på er.

Sov som en prinsessa

Trots dunkande skallevärk somnade jag gött.. fattar inte varför jag har haft så ont i skallen från o till så länge nu..
Men men..
Som i vanlig ordning njuter jag av min frukost kaffe/shake..
Och ska läsa lite bloggar.
Sen ska ragge ut på kisse runda.

Det blir en långis i dag med, sen springa ner och köpa friskis kort och en ny pilates boll.. rekomenderar de till max..
Måste köpa en stor boll denna gång som jag kan ha vid datan.. eftersom min nacke och rygg fortfarande inte är hundra.. men jag sitter ju som en galen idiot så jag får skylla mig själv.

I går gjorde jag pizza sallad.. fan vad de var gott rekomenderar alla pizza sallad, jag gjorde de på:

Rårivna morötter
Råriven Kål
hackad paprika
LITE olivolja
Äppelcidervinäger
Balsamvinäger
Svart peppar.

Låta det stå en dag är allra bäst..
Så gott´kanman ha till allt.. som smaksättare för att slippa saltet.
En annan bra ide till er som äter är att koka fisk tillsammans med liet räkor.. då får fisken oxå en saltigare smak och man slipper saltet.
Wiie.
Kok bok a´la sara kommer ut snart haha.

Snart tänkte jag köra sopporna igen, dels för att jag känner att de kan vara skönt att komma in i mål snart och lägg aall energie på att hålla sin framtidlånga sunda kropp...
Jag är ju fortfarande under förändring.. och har inte speciellt långt kvar.
Så varför inte köra på..

Ne nu måste ragge ut o kissa..

vi hörres senare kram kram

Gårdagens långa promenad.. jag är gladare än vad man kan tro av bilden att döma..



Burr Burr..

Hej hopp på er.

I dag har vatt en ull ös dag med långis promenad med erika skönt att man fick det fixat på en timme lite drygt..
Tvätten har oxå fixats och det luktar nytvättat i hela lägenheten.. (jag älskar sköljmedel) och hänger gärna upp lite plagg här hemma just för doftens skull.

Sen pysslat lite med allt och inget.. och tog en power nap.

Nu ska jag krypa ner i soffan och se På Made in Sweden och en romantisk film med hjärtat och bara softa.
Sen sak jag göra mina hemma övningar så min jävla mag flärp försvinner.
I morgon blir det långis igen, byta kycklingsopporna mot choklad och gå till friskis.
Läste att syrran ev skulle till badhuset.. hmm sara och badhus klingar vanligtviss inget vackert men nu fan är de ju snart dags att sätta på sig den där förbannade jävla hat bikinin och våga sig i väg.. (iofs Så saknar jag bikini).
Eller så hörde jag nått om busfabriken.. ohhh älskar busfabriken.. kanske komme rjag igenom tunnlarna denna gång eller slippa fasta när ungarna inte vågra ta sig ner när dem sitter fast högst upp i ett klätter torn anpassat för normala människor.. hmm.

Hoppas att ni har de bra där ute, nu ska jag bara softa.

Kram kram.

Galet vaken.

God morgon på er denna underbara torsdag!!

Som för min del innehåller en hel del tvättning.. därav den tidiga timmen.
Jag är sjukt pigg.. helst av allt vill jag bara lägga mig i sängen igen och sova, men när jag försökte de cirkulerade bara skallen med en massa ideer om allt och inget.. och helt plötsligt slår de mig att jag inte hört av mig till Min fina Linda, så lite smått panikslagen ville jag bara ringa henne tills jag insåg att klockan inte ens är 07,00, usch jag har vatt så upptagen av mig själv att jag helt glömt bort de viktiga människorna omkring mig haha.. sen jag slutade jobba har det bara varit kaos i skallen.
Så de står som prio ett på min checklista ringa linda och boka in en dag som man kan fira hennes (snart en månad sen) födelse dag..

Ska i väg till Vrinnevi sen och promenera de blir nog 1 mil i dag med min fina granne/Xv:are samt vän Erika.. som btw är så jävla snygg numera självklart var hon de innan med.. men jag tror att hon trivs bättre nu och fått en sån utstrålning att hon bara lyser.. sen att hon hade jordens snyggaste brallor i går som jag verkligen med skulle vilja ha haha.
det sak bli skönt att bara komma ut och gå.. iofs så skrev hon att vi skulle Jogga/gå hmm.. de där med att jogga vet jag inte haha..
Jag ska se om jag kan klura ut hur man lägger in ett videoklipp.. kan jag ju lägga upp en videobloggsinlägg där jag joggar.. då har ni alla nått att garva åt samt att ta fram när saker känns tråkiga..
usch jag yrar som i vanlig ordning.
Nehe om man skulle ta och rasta sin lilla vovve som fortfarande sover som en stock i sin "säng" här brevid mig..

Hoppas ni alla har de bra..
kram kram så hörres vi senare.


Bjuder på en dansande liten fis..

Fotografering..

Hej på er.

Är hemkommen efter en dag med lotta, vi åkte runt och kollade affärer.. kom hem med NOLL påsar hittade inget.. jag som var på shopping humör haha.
Men men så kan de bli.

Yvonne från XV ringde i morse och ville att jag skulle komma och bli fotograferad.. Thomas agerade fotograf jag har dock inte rktigt koll på varför jag skulle fotas så där 100 ännu men de får jag väll mera koll på sen.. De var kul att agera modell för en dag haha..
Trots att min mag flärp störde mig..

Det blev i alla fall en bra dag i dag.. nu ska jag hoppa in i mjuksikläder sätta på en toffs på skallen och softa lite.
Jaghade ju typ miljoner planer för dagen men de får skjutas upp tills i morgon då jag även ska träffa Lotta och gå igenom våra CV tillsammans.. måste ju vara bra skrivet för att få ett bra jobb.
Sen ska jag träna.. Nu är det dags att sätta fart mår lite bättre men ska ta det lite lugnt i början för att slippa att bli sjuk igen.

Till Helen: vad kul att du börjat Xv igen.. klart att du fixar detta du lyckades ju sist så de kommer du även göra denna gång..
Det finns så många underbara bloggare som går detta som inspirerar och motiverar när det i bland kan kännas jobbigt eller som om de går i mot.
Skaffa en blogg du med så jag kan följa din resa tillbaka till målet.
Och Grattis till bebisen, de kan ju vara värt att gå upp dem kilona när man belönas med ett barn.. så kan man ta tag i det sen igen som du nu gör.

kram på dig och på er alla andra.




Morgon shoooping..



Dessa 3 handlade jag i dag från hm outlet.. bla annat sen blev det lite annat oxå.

Onsdags morgon.

Godmorgon på er..

Sitter ny vaken med en kopp kaffe/shake och försöker att vakna till liv, mår halvt om halvt i dag..
Och inte roligare blev det när jag märkte att jag hade en sjuk karl brevid mig..
Så nu ligger han oxå med illamående skallevärk och förkylning.. stackarn.. iofs så var det väll lite väntat, men han är verkligen jobb narkoman och blir säääälllan sjuk är han krasslig så går han ändå hans motto "en iprem och massa vatten löser allt"
Så jag antar att jag får agera sjuksyster i dag och ta hand om min kärlek.

Nu ska jag väcka ragge och ta ut han på en prommis, de får bli en liten kiss prommis nu och en längre prommis senare för jag är inte i form.

MÅSTE ringa nån massör naprapat eller vad de heter för min nacke och rygg is killing me.
Sen sak jag färdigställa mitt CV, fota mig inför ett nytt legg göra lunchlådor, köpa en ny soda stream patron och byta ut mina kycklingsoppor till choklad så jag kan fortsätta dricka mitt kaffe på morgonen.. jag äter ju en halv shake i kaffet som frukost fortfarande.. bra start på dagen för mig.
Sen ska jag boka tvättstuga handla tigerbalsam på apoteket.. mmm nja jag tror de var dagens planer.. justd e ja jag måste ha multivitamin med.
I morgon hoppas jag på att klara av hårdare träning..
Man får ju fan panik av att inte kunna träna SKITINFLUENSA eller vad fan de är haha.

Ne dags att ta ragge ut o pinke..
puss o kram på er.


Va fan har du rosa på dig..

Ja de har jag haha..
Köpe faktiskt en rosa tröja för ett par dagar sen.. då pratar vi IIILLL rosa..
Ett av mina mål var ju att använda mig av andra färger än svart.. sååå här är jag i rosa..





Just de o tro inte att jag får betalt av kinas fruktodlare nu men GUUUDDD jaghar hittat frukten i mitt liv, pomola.. den är som en gigantisk grapefrukt och smakar en blandning av grape, äpple, en tutch av citron och en hel del apelsin.. den är inte lika saftig men ack så god.. jag är som besatt.. ochd en tar lång tid att äta.. man skalar den som en apelsin tar ett par klyfton och sen plockar ut fruktköttet de är sååå gott.. jag har de till o med som en smak sättare i salladen.
haha.
Och sen slinka ner de hela md lite Loka smultron.. olala.. smakupplevelse.. wiie slår alla maraboou chokladkakor på denna jord..:)


Nu har jag just rastat ragge en liten kvällsvänga oh jag ska lägga mig och sova (igen).
I morgon blir de en långis med högt tempo hoppas jag (att kroppen mår bra) sen blir det att styra och ställa fixa matsedel för veckan och engagera sig i allt och inget så som en helt vanlig dagdrivare gör om dagarna..

Kram på er.


En hel natt

Hej på er..

Jag har haft en riktigt jobbig period av lite krasslig kropp och själ.
men i natt fick jag sova en hel natt utan att vakna.. känns så skönt.

Kanske är man på bättrings vägar nu då haha.

Hoppas alla ni har de bra denna tisdag.

Jag har verkligen inte haft ork att blogga, men jag har tagit mig tid att läsa igenom era bloggar.. och jag är mycket imponerad av er alla.

Så hur är de med mig då?
Jo det är bara bra förutom att jag vatt krasslig usch de har vatt asjobbigt att inte kunnat sova en hel natt vaknat med skallevärk och nack värk..
Men de värkar som om alla mer eller mindre är både sjuka eller har influensa sympton.. usch!

Har just rastat lilla ragge och nu ska jag lägga mig en stund och lyssna på den mentala tränningen.. de var ett tag sen så jag känner att jag behöver de mer än någonsin nu, för jag är så stressad av allt.

Nu när jobbet är slut så känns de som om jag är mera stressad.. har gått in i en liten depp period känns så trisst att inte ha något att gå till på dagarna, jag saknar verkligen Mina fina jobbar kompisar Lilly och Malin de är tomt utan kaoset på jobbet..
Gick förbi en helt tom lokal för några dagar sen.

Halvfarten går bra, de har väll varit en lite annurlunda helg med tanke på att jag var på 30 års fest och de slank ner både vin och lit tappas som kanske inte är xtralätt (några godisbitar slank ner med).
Lite ångest har man över de.. men samtidigt så är de ju så verkligheten ser ut.. fester och mat och jag vet att jag höll en bra distans till maten.. jag valde med sunt förnuft så det är ju bra, jag har förmodlingen gått upp lite oxå.. eftersom jag inte kunnat tränna som jag känner att kroppen borde.. men det är ju så att man får helt enkelt acceptera sitsen att kroppen inte är frisk haha.

Det är ju nu som man verkligen får använda sig av den mentala styrkan för att inte gå tillbaka till gamla vanor.. man slåss med "gamla osunda saras hjärna" och "saras sunda hjärna" i mellanåt.. men så kommer de nog vara.
Bara man gör medvetna val och inte känner att man förtjännar eller unnar sig saker.
Man tar för att man vill och gör det för att man kan.

haha jag yrara som i vanlig ordning.

Nu ska jag fixa lite vila med den mentala träningen.
kram kram.



30 års festen..

Godmorgon..
Jag är totalt slut i dag känner jag.. vaknade med ett jäkla morgonhumör haha.
ont i skallen..
I går var det Brosans 30 års fest, han hade fixat skit god tappas, släkt o vänner firade med tappas tjo o tjim i en lokal..
Framåt kvällen blev det barnfritt och då kom singstar och whiskey och vin fram.. jag drack faktiskt röd vin i går (känner av de som fasiket i dag fast jag bara tog 2 glas)
Det var super trevligt.

Nu är de söndags morgon och jag ska bara softa ett tag, John vill ner och köpa sladdar så jag får se om jag orkar med och vara social tillsammans med hans shopping.

Bjuder på lite bilder.. (mobilbileder a la sara)
Lite bilder så klart












Starka tjejer..

Godmorgon på er denna lördagsmorgon.

Har suttit med mitt kaffe/shake och läst bloggar.
Som alltid börjar jag med mina systrars bloggar..

När jag läste Lollos blogg http://www.singelmorsan.bloggagratis.se/
Började tårarna rinna, man vill så gärna att dem man älskar och håller om så mycket ska ha allt bra i livet att allt ska vara problemfritt.. Fast att jag vet att de inte är så för någon..!
Lollo är verkligen en sån inspiration för mig.. fast att hon kanske inte tror att jag tycker de.
Så stark och vacker.
Hon och fisen mot världen.. :)

Sen fick jag ett nytt mail i inkorgen de var soulsister som skickade en länk till en artikel som dem gjorde om hennes cancer som dem hade upptäckt..
Och om hennes resa med strålningar osv.
Då började tårarna rinna yttligare, Vilken kvinna säger jag bara.
Jag imponeras av starka tjejers styrka att klara saker som för en annan är så enormt skrämmande..
Soulsister är ett levande bevis på att man ska inte vara sin sjukdom.


Nu har jag skrivit av mig lite så här på morgonkvisten..


kram på er.

Jag vill oxå vara en långbadare

Hoj hoj..

Nu har jag ätit de blev kycklingsallad för 10 gången denna vecka typ..
Sen så har jag badat.. köpte en pocket och tänkte nu ska jag ligga i ett bad skitlänge och läsa.. hmm.. eller hur.
3 min satt jag med boken.. de var obekvämt.. de började bli kallt om händerna.. och jag kunde inte alls slappna av.. slängde bort boken och tvättade håret och peelade ansiktet.. mina finnar is almoust gone.
I alla fall så tog det hela inte mer än 15 typ.

är så avundsjuk på alla långbadare som kan ligga i flera timmar.. (kanske att ta i) och bara njuta av en god bok..
ne jag får helt enkelt lägga mig i sängen med en skalad apelsin med min "farfars aktiga" pyjamas och invänta att håret ska bli torrt.

I morgon ska jag och syster inta stan igen, sen ska man fixa sig inför 30 års kalaset..
Singstar sak de bli på kvällen om man orkar.

Hoppas ni får en trevlig fredag puss o kram på er.

Shopp shopp..

Hej hopp hemkommen efter en lååång dag på stan med min lilla fis.
Sprang på kusin Lotta så jag drog med henne på äventyr bland alla butiker.. jag shoppade loss en del.. kändes kul.
Fisen fick lite saker hon med.. vattenfärg dansklänning/kjol  och jag hittade min älskade jacka som jag spanat på LÄNGE.. i strl: 40 helt sjuuuukt.

Sprang på xtravaganza Linda oxå.. så kul att träffa på andra bloggare..

Nu är jag i alla fall hemkommen och väntar in min jobbande karl.. så man kan komma på nått att äta är ashungrig.. har bara blivit soppa och bars i dag eftersom jag sprungit på stan, så kroppens kriker efter vatten och föda haha.

Tog lite söta bilder på fisen på saker hon så gärna ville ha.. men inte riktigt förstod att hon inte har användning för ännu.. de spelade ingen roll att jag sa att hon fick vänta minst 10 år.. hon skulle bara ha den där gigantiska BH:n i D kupa.. "mamma ha den" så hittade hon en till lollo (min syster fisens mamma).

Ska se om jag lyckades ta nån fin bild på min jacka jag är så förälskad i..
Försökte i spegeln men ja ni vet ju hur mina bilder kan se ut håll till godo.








Morgonsolen..

Är inte utanför dock grått o trisst..

Och inte heller gick jag o la mig och burrade under täcket i går.. Nope.. Jag tog en multivitamin brustablett och och badade ragge.. stackarn haha..men det var välbehövligt nu ser han så där mysigt pluffsig ut.

Han sov hos mig i natt, jag har jordens mest finaste och mysigaste hund.. och han är så kelig att det finns inte..

Dricker mitt norgonkaffe nu och hoppas på att bli piggelin, hittade tempen men hade ingen feber.. känner mig varm och skallen ömmar.. men det kommer nog från nacken.. skit nacke 1,5 veckas skallevärk o nackvärk.. jag önskar jag kunde fatta de där med att streatcha efter träning.. NÅ väl man lär sig av allt (hoppas jag)

I dag är det löning.. vill ta mig ork att gå ner och shoppa lite ska se om jag hittar nått att ha på mig i morgon.. ni kan ju välja ut min 30 års outfit åt mig om jag ger er förslag haha..

ne ni nu sak jag dricka upp min kaffe shake ta en snabbis dusch sätta på mig lite smink och se om jag orkar ta mig ut bland alla andra jagharfåttlönnuskajagbrännaallapengarfolk.
Ska se om jag hittar lite nya shyssta träningskläder.. mina ramlar ner nu.. hmm sexigt not.


Meningslösss

Hej på er denna underbara (not) kväll..

Jag mår förbaskat skit skit skit bajs skit dåligt..
skallen värker halsen är torr varm o kall vartannat, jaghar ju kännt på mig att de är nått liggandes.. och nog fan börjar de slå ut.. trode först att jag i som vanlig ordning hypokondrerade de hela eftersom jag hatar att vara sjuk.. men nu är de nog ett faktum jag börjar bli sjuk.. konstigt?? Nej eftersom jag umgåtts med folk som just nu är krassliga.. mamma som låter som låter som en rosslig täppt förkyld isbjörn.. fisen som har öroninflammation och syrran som klagar på halsont.. o så en karl som nyser var o vartannat och känner sig seg.. sen har vi då mig.. som hatar att vara sjuk och tror jag är det så fort jag är en minsta seg eller trött eller uttråkad men nu.. nu ser det inte ljust ut.

Vi somnade vid 7 tiden för att just ha vaknat.. pillade i mig en bar´s och hoppades på ökad pigghet.
Nu ska jag lägga mig brevid min nysande fina karl och mysa under täcket och burra vidare..
och hoppas att jag vaknar i morgon frisk och kry som en nötkärna.

Vilket jag verkligen hoppas alla håller tummarna för att jag gör.. de är ju löning samt min brors 30 års fest på lördag kan ju inte bli sjuk nu.. Ne..
Om nu en förkylning influensa eller vad de nu är som vill komma till mig på besök så ber jag den så trevligt men bestämt jag bara kan.. dra för fan åt h:vetet kan inte vill inte orkar inte bli sjuk.

Ne ni nu ska jag återta john blund position.. inta ett ligg läge och somna in till tonerna av nån dålig B serie john ska titta på.

kram på er.


Pippi chumpchump

Hej på er..

i dag har det vatt en underbar dag.. har haft så kul med min lilla fis.
Väcktes av syster som ringde och frågade om jag var vaken.. skulel ju ha en hel dag med jordens galnaste snart 2 åring..(sötaste på jorden)

Fisen kom upp till mig lagom till min kaffe /shake frukost sen tog vi en promenad och handlade frukost till henne.. hon valde kräm med mjölk och mannafrutti och färska frallor.. den damen vet vad hon vill ha.
Sen handlade vi kritor och block och hårsnoddar till henne och ett sött rosa skärp.
Efter de gick vi hem och mumsade frukost.. sen sattes de fart på de lilla livet PIIIIPPIIII CHUMP CHUMP ahh ska vi se pippi.. klart moster fixar pippi filmer.. massa filmer fixade jag och vi stylade om oss till pippi.. i ett par timmar dansade vi och såg på pippi i våra nya frisyrer.. sen skulle de ritas pippi flickor..

Sen blev det lunch.. fisen ville ha fiskpinnar.. men matade mest ragge med fiskpinnarna.. haha.

Sen dansade vi loss igen till här kommer pippi långstrump sholahopp tjolahej sholahoppsansa.. lalala.. om o om o om igen.. Det var mysigt, men gud så trött jag blev..
Att vara barnvakt åt fisen är som 70 aerobics pass på en o samma dag.
det är full rulle så det heter duga.

Nu har lollo hämtat sin prinsessa och dem skulle hem och sova lite eftremiddag.. och jag tog en svänga med ragge för han var väll skapligt trött på allt dansande och shoande här hemma..

men nu har jag tagit kväller.. ska sätta fart med min hemma träning eftersom de inet blev nått gymmande för mig i dag.. och det blir det nog inte i morgon heller.. långpromenader och shooping är minst lika bra..
Ska köpa en ny pilates boll tänkte jag.
Sen ett tränningskort på friskis.. måste ju köra lite shaka loss pass.. de är ju sååå kul.

kram på er.




jajjemen jag är en put eller plut munare..

Haha fick en kommentar att jag i 9 av 10 fall plutar (putar med munnen) på bilderna.. sorry men jag har gigantiska ikke resty´line läppar.. och har man de så vill man puta..
Förlåt att jag förstör bilderna.. men förut var det arslet magen och de andra fläsket som putade ut här o var.. saknar de så mycket att jag då numera satsar på put med läpparna.
Älskar min putmun (plutmun).
haha..

I dag gick jag loss på Valnötter så jag har nog inte hållt mig till 1400 kalorier, det hela började med att jag köpte en stor påse.. skulle ha i salladen för att hotta upp den lite.. sen blev det en näve till.. o en till..Sen kom förståndet tillbaka när jag satt med min lilla skål.. så jag var tvungen att knyta i hopp dem i en plastpåse och lägga dem i johns väska som han har med sig till jobbet...
men innan jag gjorde de så hällde jag upp yttligare lite granna.. förstånde kom i fatt mig hällde diskmedel över dem (så jag inet skulle norpa dem.. sen slängdes dem.. Dock efter att det har blivit en överkonsumtion på valnötter i dag.
Men men.. vad kan man göra, man måste ju få lära sig av sina misstag och så gott är det ju faktiskt inte.
Nu vet jag i alla fall att jag inte ska ha sådant hemma ännu.. im not ready.

Man är som en nykter alkolist.. man ska inte ha sprit hemma när man fortfarande är nybliven nykter.. samma sak med godsaker och sånt.. varför köpa mer än man behöver när man fortfarande inte riktigt talar sams med förnuft o matjävulen.

Ne ni nu kommer en rad ego bilder.. endast i formade i put (plut) anda..
Håll till godo.. i morgon straffas jag av detta valnöts begär med en xtra prommis.

Kram och sovgott.




Får man lov o klaga..??

För det komme rjag göra nuuu.
Har sovit skiiit dåligt i natt skallen bara asvärkte och nacken ännu mera..
Känns lite bättre i dag men fy satan..
Usch.

Jag som älskar att sova kunde inte sova en blund.

Annars då?
Jo det är bara bra med mig..
Har styrt lite ätit och umgåtts en stund med mamma och the la fis..
Nu ska jag vila en stund.. försöka vila nu när jag inte är så stel i nacken.
Ska köpa en bra nack kudde.. kan vara kuddarna..
Eller så är det jag som gör fel på gym maskinerna haha..
I alla fall ett varmt bad och en skön massage av hjärtat har jag inplanerat.. (hoppas att han vill de).

Men nu så sak jag ta ragge ut igen.. och sen ska jag vila och bara softa och hoppas på att jag blir piggelin.. fan en vecka har jag haft den här skiten i skallen och nacken..  men men.. varför klaga?
Hmm ja sara varför gör jag det?
Har ingen aning.

Puss på er.



Tyvärr kudne jag inte pluta mera med läpparna.. Ankvarning

Sängläge..

Snacka om att jag är seg..
Kroppen är seg hela jag är seg.
Haha.

Ska nog in och sova nu, så skönt att lägga sig trött.. innan man blir övertrött och blir pigg igen.

I morgon vet jag inte hur det blir om de bli rträning igen.. min kompanjon i tränning kunde inte och Syrran ringde och frågade om jag kunde ta fisen under dagen för hon hade nått i skolan som var tvungen att fixas så just nu är mina plner inte planerade..

Men de lutar åt att vakna ut med ragge barnvakt och sen träna.. hmm mm så blir det nog.

Ska se om jag ev tar en runda och hittar nått att ha på mig på lördag då brollan firar sin 30 års fest.. se om jag kan klämma mig in i nått..
Helt plötsligt slår det mig att detta är mitt sista år som 20 åring.. dvs 20+, nästa år är det min tur att fira 30 år shiit hur lyckades jag bli 30 så snabbt.. (snart 30 så snabbt)
I alla fall skönt det då har man ju i alla fall fått leva ett tag.

Nu sak jag sluta yra och gå och lägga mig..

Puss o kram.

Träningen avklarad..

Så skönt det var att träna..
Nu har jag ätit en sen lunch och ska hälla i mig en massa vatten..

Hmm.. ja hur gick då vägningen.. jag var så nervös.. under upptrappningen gick jag upp... 2 hekto haha
En sten bara föll från mitt hjärta..
Det var ju inget.. 2-3 kilo hade jag räknat med ..
Men förstå glädjen..
Så nu hoppas jag på att vågen pekar neråt igen.. med en massa träning och en sund och bra halvfart så ska de inet vara några problem.

Efter träningen blev det en prommis med ragge.. nu är jag helt slut.
Ska vila en stund innan jag ska sätta fart med dagens planer som är hmmm har visst inga planer.. fan då.
Saknar jobbet så enormt mycket..
Varför skulle den butiken läggas ner så tidigt.. kunde ju ha hållt på ett tag till.
I alla fall..

Kram på er.

Träna träna träna

De fullkomligt pissar ner från himlen.. men avd gör väl de..
Ska möta upp Erika och Anette och träna lite på xv.

Är seg i skallen dock men man piggnar nog till vartefter haha.

ne vi hörres senare.

kram kram


I morgon

Ska jag väga mig för att se hur mycket jag gått upp nu under halvfarten eftersom de är en vecka sen jag startade..
Usch och fy..

Men skitsamma...  jag tränar och äter rätt enligt allt..
Så jag får la ta domen som en stolt kvinna som jag är..

Men nu ska jag sova..

Soulsister.. haha smidig.. jajjemen de är jag i ett nötskal.. du skulle sett mig när en kvinna i xv gruppen skulle hjälpa mig med streatchningen... (stavar säkert fel).
Man kan ju fan tro jag är gjord av plåt eller nått otöjbar..

Men de ska ändras.. jags ka bli smidig som en.. vad är de nu de är då.. haha.

Sov gott på er alli hoppa.. i morrn är det träning som gäller.. ska se om jag kan bjuda på en bild eller två..

En blandad lukt av honung och blommor

Så nu är jag badad och klar.. håret luktar blommor och kroppen honung.. haha.

pelade ansiktet oxå eftersom jag kör en utan smink vecka för att se om de kommer att förvinna mina röda små vänner som ploppat upp.

Nu har jag gjort en liten fruktsallad till kvällmat som ska avnjutas till en film innan man ska sova.
helnöjd över dagens aktiviteter fick de mesta gjort.

I morgon är det träning som gäller med Anette.. då ska vi bränna fett haha.

Jag hoppas att ni inte haft en allt för deprimerad dag i dag, för det står ju praktiskt taget överallt att JUST i dag är den mest deprimerande dagen.. hmm .
det var till och med de första jag hörde på radion när jag satte på den.
Jaja.. jag överlevde dagens mest deprimerande dag utan att vara deprimerad.. så jag hoppas att jag inte får ett depp anfall inan jag ska entra sängen.

Ne nu ska jag duka fram salladen och mysa till en film.

Kram på er.

Hetast i stan..




Jag och min pilates boll alltså..

seriöst..
Min karl kanske inte är den bästa på att ta snygga träningsbilder..







Bästa bilden ÄR DENNA KLOCKREN VILKEN SKÖÖÖNHET.






Bambi på hal is.

Hej på er..

Nu har jag gjort min förrtsa låångis..
Hjärtat och jag promenerade i snöslask regn dugg skitväder..
Så halt jag höll på att ramla och slå i hjäl mig ett x par gånger.. Men de var skönt att man inte lät vädret förstöra dagens fettbrännar pass haha.

Ska blåsa upp min pilates boll nu och göra lite övningar.. kanske de kan bli lite roliga bilder av de när en knubbsäl ligger på en alldeles för liten pilates boll hmm haha.

Hjärtat är på stan med en kompis och muffar pizza, de är en tradition dem har att ses i bland på mat och grabbsnack.. jag passar på att styra lite och lyssna på lite soft musik.. så skönt att bara shaka loss här hemma med svabben i ena handen och rengöringssprayen i den andra.. samtidigt som man skakar rumpan..

Tog lite fina bilder från prommisen haha.




Måndags morgon.

Godmorgon på er..
Sitter här med min kaffe/shake (frukost) och är nyvaken..
Var uppe skitlänge i natt dels så kunde jag inte sova sen så Var de mys med film med hjärtat som är ledig i dag och då måste man ju passa på att umgås.

Det är så jäkla snöblask blask i dag ute.. så trisst.

Jag vill ha våren här nu NUUU.

Dagens planer är fortfarande suddiga.. jag måste komma iform och vakna till liv innan jag orkar ta ett beslut om vad som sak ske i dag.

Min träningsvecka är i alla fall uppskriven och ser ut så här.

Måndag: långpromenad 2 st a 45 min.
Tisdag: Gymmet
Onsdag: Långisar
Torsdag gymmet
Fredag Gymmet
Lördag: 30 årsfest
Söndag Långis och ev friskis.

De kan bli vissa ändringar eftersom jag inte vet hur kroppen mår ännu.

Min finaste lilla fis..

Var nere en snabbis hos min kära syster förut, min systerdotter även kallad fisen, var lite krasslig och hade ont..
Finns det nått tuffare att se dem man älskar ha ont?
Nej.. jag såg verkligen på min syster hur hon led med fisen..
Jag sprang och köpte lite gott och dricka och värken avtog, då gick jag hem.. syrran berättade att fisen hade börjat sjunga och dansa sen.. sååå skönt att höra.
Dem är verkligen så underbart fina tillsammans, minns de som i går när lillsyrran kom hem och berättade att hon skulle ha barn.. de var kolosal chock.. För lollo har alltid varit den duktiga tjejen pluggat och studerade på högskola, moral tanten till oss andra systrar (fast jag är 6 år äldre) iofs så hade hon ju ett långt förhållande på 5 år så en bebis var ju inte det konstigaste på denna jord.. kanske de att de sen bara ett tag efter tog slut, och han gjort ett val att inte finnas till för fisen är ju konstigare..
Men alla gör ju sina val i livet de är sorgligt speciellt när de finns så många barn där ute och vuxna som inte har några val vare sig dem får ha kvar sina föräldrar i livet eller få barn överhuvudtaget så väljer vissa människor som har fått världens finaste gåva.. ett barn att inte älska och finnas där för det.

Ne nu ska jag avsluta detta blogg inlägg och gå och sova..
I morgon ska jag lägga upp min tränningsvecka.. har nu gjort dagens utmaning?
Bra..

kram och sovgott..

Lollan o fisen..

Hennes blogg kan ni läsa här..

http://www.singelmorsans.blogg.se/

Kebab sallad..

Har haft en jobbbig dag i dag ang mat.. vaknade sen och drack min shake till frulle sen mellis sen lunch..

Diskuterade fram och tillbaka om jag skulle prova att äta kebabsallad.. hjärtat ville ha pizza, fick relativ stark ångest ganska jobbig känsla de där ;(
I alla fall så beställde jag kebabsallad.. gick och hämtade den EN STOR HÖG MED ISBERGSSALLAD OCH PÅ TOPPEN KEBAB KÖTT.. inget annat inga tomater ingen gurka ingen majs ingen rödlök.. ENDAST KEBABKÖTT OCH ISBERGSSALLAD.

Jag hade väntat mig en smakexplosion men blev besviken.. de var fan godare med kycklingsallad a la sara style..

De enda som jag fick var en äcklig mättnad och ångest..fast halva salladen fick slängas.

Hädanefter blir de mat gjort av mig själv i alla fall ingen kebabsallad...


Morsning korsning..

Godmorgon mina kära läsare..

Gårdagen var bra, trots att dottejävulen satte sprätt i min hjärna, men nu i efterhand är jag glad att den gjorde de.. den kommer nog göra det flera gånger.. men de handlar ju om att träna upp sin mentala styrka till att stå i mot.

I dag är det kalas som gäller.. Min supergoa´svägerskas sambo fyller.. så de blir kalas fika kl 13,00 jag ska ta med mig lätt kesella och frysta bär och mumsa på..!
Bra att jag skrev de så jag nu kommer i håg att ta upp blåbären från frysen haha..

Jag känner mig fortfarande lite halvseg i kroppen.. de är väll förkylningen som inte riktigt vet vad den ska göra med mig annat än att ge mig skallevärk och nackvärk och lite halsont.
Den är förrvirrad tror jag haha.

Nu har jag druckit upp min frulle.. kaffe med choklad shake.. vaknade ju sent i dag så jag vet inte riktigt hur jag ska få in 6 måltider men de löser sig nog..

Ska försöka mig på en dusch fixa mig lite och hoppas på att piggheten sprider sig i min aströtta kropp.


På återseende kramar


Så jävla snygg jag är som nyvaken... frisyren kommer att nomineras på nästa Elle gala belive me..

Söndagens Utmaning

Så då har jag kommit på en Söndags utmaning..

PLANERA ERAN TRÄNINGSVECKA.

Och för alla er som har en blogg så ska lägga upp den där.. träning ska ju vara en rutin så varför inte se till att den planeras.

Så i morgon ska ni planera eran träningsvecka.. hur och vad ni ska träna.

Nu ska jag se en film och softa i soffan med mitt hjärta på återseende.

Suget försvann..

Ohh hallelullia..

Jag överlevde suget haha.. jag måste bli bättre med tidena på maten och mellanmålen..
Pratade med Lena på msn.. TACK för alla goda tips och råd.. och tack för du är en sån härlig person som man kan prata med när man drabbas av "jävueln"

Gick i alla fall och köpte mineralvattenoch en promenad med  ragge och ska nu äta min kvällsmål.. en bars som jag sparat till lördagskvällen.. Sen ska jag göra mina hemmaövningar armhävningar sits up och lite ben saker.. som jag inte vet vad dem heter..

Hoppas alla har en bra kväll kram.

Min tröja matchar min gigantfinne.. man ska ju vara trendig i år..

Bilder från en kall prommis..


En Karl som alltid ska dumma sig..

Världens finaste vovve..

En prickig korv och en älskling

Ragge Rå älskar sina nya polare änderna..

usch och fyyyy..

Hej på er denna Lördagskväll..

Jag är dö seg nu känner jag.. har vatt ute på 2 lånpromenader i kylan.

Nu är det kväller.. jag avskyr känslan jag har nu.. HUNGER godissug till förbannelse att jag bara vill stortjuta.. inte en enda gång under halvfart som jag nu kan minnas kände jag sånt sug efter nått som nu.
Hatar detta sug förbanade skitfan haha.
(ursäkta språket) men godisjävulen har drabbat mig eller nån jävul i alla fall och nu skåss min nya sunda hjärna med min gamla som säger NEEEJ SARA.
Vill just nu bara lägga mig under täcket och tjuta känner jag..
Usch.

Utråkad är jag dessutom.. och de blir ju inte bättre då i alla fall.


Dagens första lååångis.

Hej och Hå, nu är jag hemkommen från dagens första långis promenad.. fan vad kallt de är ute..
halsen är bättre i dag men nacken är spänd och skallevärken vill inte ge med sig..
Men men varför ska man klaga?

Det var så skönt att promenera hade dock inte med mig musiken som brukar vara soft att ha till men men man kan ju inte komma i håg allt :)

Nu ska jag ta hand lite om hemmet..  ta hand om gårdagens tvätt bla som fortfarande ligger i tvättkorgear och ikea kassar haha.

Så avundsjuk på Lena och Sara som är på Ullared och shoppar loss.. :) haha.

I dag blir det ingen dages utmaning.

Men i morgon kommer det en som jag kommer att framföra på bloggen i kväll..
Ha en skön lördag så hörres vi kram kram.

Kunde inte låta bli..

Att ta med mig dans mattan ner till syrran och dansa lite..
Kände lite små panik över att ha segat hela dagen..
Så de blev några moves.. halsen värker lite fortfarande dock men jag kände ändå att jag var tvungen att göra nån form av träning..

Och nu har jag även kört lite hemma övningar..

tack för alla tips!
Någon whiskey blev de dock inte men Iprem te och apelsiner och vitlök.. gick ner i dag.
Hoppas på att känna mig piggare i morgon då blir de långis promenad..

Ni som går halvfart känner inte ni lite träningspanik.. och känslan av att "tänk om jag inet går ner", jag vill ju gå ner i vikt eftersom finalen är om bara ett par veckor.. så jag känner mig skit stressad inför de..
Även om jag gått ner en hel del så vill jag ju se bra ut i tv haha (ego sara talar) men ni förstår vad jag menar kanske?

Usch ja..

Ne nu ska jag läsa bloggar sen ska jag sova..
Godnatt på er.

Usch och Fy EFTERLYSNING

Nu har jag vaknat efter att ha sovit en stund..
Måste springa ner till tvättstugan eftersom jag har den att ta hand om i kväll..

Ska pilla i mig en Iprem nu inna tvätten sen ska jag ta min ragge på en bajje runda och till apoteket och kolla en massa stoppa förkylnings piller.

Sitter med mitt mellanmål nu chokladshake och hoppas på att jag ska bli lite piggare..

EFTERLYSNING!! eN SKIIIT BRA KUR MOT FÖRKYLNING INNAN DEN BRYTER UT HELT :)

Ne nu kollar ragge på mig och säger med sina ögon "matte nu måste jag ut annars skiter jag ner ditt nyskrubbade golv"

Hörres senare kram kram.

Helt död..

Usch känner mig helt seg i skallen kroppen halsen..

Jag vill inte bli sjuk.. efter turen med ragge dunkar huvudet mera.. halsen värker.. NEJ!!

Nu ska jag ta en koooppp te och bara softa en stund..

Så nått gym blir de inte i dag.. :( blir jag piggare framåt eftermiddagen så blir de hemma träning..

Usch vad synd jag tycker om mig själv nu ska ni veta haha..
Jag är en riktigt sjuk hatare.. hatar att vara sjuk.. hatar att vara seg.. hatar att inte ha nån ork.

usch ja..

kram kram nu ska jag ta en kopp te och mysa med ragge..
Och hoppas på ett under att jag mår tipp topp om ett par timmar.

Jag är en prickig falukorv.

Fatta att mitt ansikte har fått besök av massa finnar..
Dem ömmar och pluppar upp som små tomater i sommarsolen..
Vad händer???
Haha.
Ett par mensfinnar brukar jag få men detta är ju överkurs..
I alla fall..

Hoppas att ni haft en bra natts sömn.. de har jag nästan haft.. min nacke värker inte lika mycket längre och det är skönt.
Skallevärken börjar kanske ge med sig lite nu (hoppas).

Dagens utmaning i dag är ju gymet.. jag hoppas att jag efter frukosten.. (ja jag sov länge i dag) känner mig piggare nog för att kunna bränna lite på lite maskiner.
Sen har jag tvättstugan.. skööönt älskar doften av rena kläder och ett rent hem.

I går var ju utmaningen DANS jag och erika dansade på dansmatta därav min enorma koncentration på bilden.. jag var så kass.. jag trode jag hade rytm i kroppen.. hmm.. kanske måste öva en hel del till.

Nu ska jag föröska fortsätta mig på Lindas blogg utmaning kom till låt 7 i går ändrade och fortsatte ändrade och fortsatte.


Nu sak jag ta ut min lille ragge på en morgon promenad.. en sen morgon promenad.. för jag tror inet john var ute i morse för ragge praktiskt taget står vid dörren.

Kram kram.


Dagens utmaning..

Så nu har man dansat oxå..

Jag kan ju säga det att erika slog mig med hästlängder.. fan jag var så dålig..
kan man skylla på att jag känner att jag håller på att bli sjuk?
För det känner jag verkligen ont i skallen ont i huvudet och snorig.. USCH.

Mätt är jag som en gnu.. åt kyckling och sallad.. till middag. och räkor och sallad till lunch med keso till..
Det var gott.. de funkar att äta riktigt bra, men ska jag vara ärlig saknar jag sopporna haha, den där kicken man får av att klara av de.. plus sitta och försöka se till att man får i sig maten då och då..
Men men så kan de vara.

Lite bilder på min o Erikas dans dvs dagens utmaning.





Som ni ser så är min kamera mobil super kass..
Men men..

Morgondagens utmaning:

GYMET.. besök ditt gym och träna minst 45 min spelar ingen roll vad de är du tränar.. bara du går dit och gör en aktivitet.
Nu hoppas jag på att vakna på alerten så jag inte mår som jag gör i dag.

kram kram.

Morgon Promenad..

Hej och hå.. nu är jag uppe frukosten uppäten och kaffet är nerslinkat.

Satt oh försökte mig på Lindas utmaning om låtarna men sparade de i utkast de tar visst mera tid och energie än vad man tror.. den var bra linda haha.

Nu ska jag snart möta Upp Min granne Sara för en morgon promenad.
Sen blir det dagens utmaning DANS.

Ska se om jag får med mig kameran så jag kan ta lite roliga promenadbilder och dansbilder..
Återkommer sen efter prommisen.. då ska jag fortsätta mitt städ project.


Kram på er.

Kassa bilder på en promenad


Hittade sladden till mobilen.. och här kommer riktigt illa bilder från promenaden bla..







Avslutar kvällens blogg med dagens tips

Mini Keso med Linfrön... supersmidigt gott o bra.




Utmaningen avklarad.. :)

Så nu är man hemkommen efter en 50 minutares promenad med Erika.
Det var en skön avslutning på kvällen..

I dag känner man att man förtjännar en god natts sömn efter att ha tränat och promenerat och storstädat..
Tyvärr hittar jag inte sladden till mobben just nu så jag kan inte lägga in de tänkta bilderna.. men den får jag leta efter i morgon.

Nu ska jag hoppa in i en varm dusch sen ska jag se lite tv och ta en sista kvällsmat som ska bli en hmm.. jo choklad shake.
Sen ska jag sooova.

I mrogon blir det dans Erika och jag kör våran dans på en dansmatta.. men hemma i vardagsrummet går ju lika bra.. de gör jag ofta.. och har lika ofta publik bestående av mina kära grannar i huset mitt i mot de nyfikan jäklarna haha ;)
men jag kan ju förstå om de ser roligt ut.. de är ju inte så att jag bara står o dansar.., nej då jag har ofta fjärren i handen och sjunger med som om jag vore nya shirley clamp eller nått.
Men men de är livet :)

ne nu ska jag ta en duch hoppas ni haft en bra dag.
Och du Annette, lika kul o se dig snygging.. Ses på tränningen på fredag då sak vi bränna fett..

Anna: jag mailar dig senare.

MORGONDAGENS UTMANING.

Hej och hå nu är jag hemkommen från ett tränningspass på 1,5 timme.. askönt..
Sitter med mitt mellanmål nu kaffe/chokladshake..

Vid 19 ska vi ta dagens utmaning med promenaden..
Har ni gjort den i dag?
BRA!!

Jag har lite städ kvar att göra nu.. fixat och styrt hela morgonen så skönt att ha allt fixat och träningen är av klarad.. skkkööönt.

Morgondagens utmaning!!

I morgon valfri tid, ska ni under 30 min shaka loss dansa och bara ha en sån jäkla härlig dans stund hoppa dansa sjung och frigör alla (kommer inte på namnet just nu) i kroppen.
Kom igen nu dansa på..
Det är effektiv tränningsform att dansa de är kul..

Obs ta gärna en bild på dig själv och lägg upp i bloggen.. :)


Vilken Pepp och glädje..

Godmorgon på er..

Nu sitter jag här mätt och belåten..
Sitter och pratar med min vän/granne/ och xtravaganzakämpe som valde att gå halvfart under julen och nyåret..
Hon vägde sig i går..
Hon hade gått ner masa kilon massa fettprocent under denna tiden de synstes på henne men hon sa att ne jag har inte gått ner men nu är det bekräftat.. för mig som startat min halvfart så känner jag fy fan så kul.. de funkar de går och man kan.. man ororar sig ju lite :)
Så stort grattis Erika du är så jävla bra duktig snygg och allt det där..

Nu ska jag storstäda undan sen är det träning och glöm inte utmaningen.. 45 min rask takt..
I morgon är det en ny utmaning..
Ska klura på den lite.. lutar åt dans så ladda eran mp3 eller dator med shake musik..

Hörres sen.

Natt natt..

Hej och hopp nu ska jag hoppa i säng och sova.. ville bara säga godnatt till er alla.
Är trötter..

I morgon kör vi utmaningen samt att jag ska i väg och träna.. måste ju sätta fart nu om halvafarten ska ge resultat..
det är i alla fall gott o äta igen, men samtidigt saknar jag känslan av att vara säker på att man minskar i vikt.

Men men nu kör jag halvfart och jag ska lägga mera energie på träning och läran om mat.. de blir ett nytt kapitel i mitt liv.

Till ANTIQUE: Försökte svara på din sida ett inlägg..
Men det gick inget vidare..
Vad kul att du tittar in i bland.
Du fixar detta.. ett tips är att gör en soppa under den tiden du lagar maten.. Varm chocklad shake är skitbra.. drick den under tiden du fixar maten till familjen.. då slipper du onödigt sug sen är den god oxå :)
Du har ju betsämmt dig och du kommer klara detta..
Veckorna går så mycket fortare än man tror.. kasnke inte i början då sitter man och räknar dagarna.. men sen när allt faller till en rutin springer tiden i väg och hux flux så är du där du vill vara.
Kram på dig.


Just det jag sak ju berätta en kul sak, jag såg att friskis börjat med dans.. så nu ska det börjas dansa lite.. och träna lite stepp och aerobic.. i kombination med vibb och xv:s gym..

Det är planerna i alla fall.

ne nu sak jag bortsa gaddarna och sen sussa.
Kram på er där ute i cybervärlden.



Morgondagens utmaning..

Då kör jag den första utmaningen..

ALLA (som vill) ska ge sig ut på en minst 45 minuters promenad rask takt.
Inga undanflykter och inga ursäkter.

Fotografera gärna din promenad och lägg upp på bloggen.. :)

Kramelli kram


Oj oj oj..

Så fina kommentarer jag fått.. fan vad ni är bäst.

Funderar lite på hur man ska kunna göra en dagens utmaning.. dels för att få igång sig själv sen för att utmana alla er läsare och vänner till samma sak.

Som tex dagens utmaning i dag är att springa 30 min.. typ.
Kan ju vara lite kul eller hur.
Och dag för dag så kommer de en ny utmaning.. dels för att "rörelseglädjen" ska vara varierande och roligare låter väll som en bra ide´(tycker jag)

Nu sa jag rasta ragge sen ska jag städa upp här hemma fixa lite och sen på möte.
Men jag lär väll återkomma till bloggen snart.


Kram på er.

Mättnad..

Hej på er.

Vet ni vad??

Jag har börjat äta på halvfart.. startade upptrappningen idag!

Det kom lite oplanerat men ändå inte, men kroppen kände att det var dags av olika anledningar.

Det var ett tufft beslut för att jag hade ju verkligen bestämt mig för att börja äta efter 15 veckor sedan ändrade jag mig till de första 30 första kilona..
Så..
Visst 15 veckor har gått  exakt.

När jag gick till XV i dag och skulle prata med dem så skulle jag oxå väga mig innan jag började upptrappningen, något jag verkligen inte ville.. sista vägningen visade minus 19,6 kilo..
Jag ville verkligen inte veta vad vågen sa jag hoppades med hela mitt hjärta att de åtminstående skulle kunna vara 25 kilo denna vägning..
och på nått sett var min hjärna inställd på att jag inte hade gått ner så mycket mera.. de lixom bara kändes som om de stod still..

MEN DÖM AV CHOCKEN NÄR JAG SER ATT JAG PASSERAT 25 KILO..

MEN DEN STORA CHOCKEN KOM NÄR VÅGEN VISADE ATT JAG OXÅ PASSERAT 30 KILO..

Jag blev helt ställd.. chockad..överlycklig stolt förbannat jävla imponerad av mig själv..

Så att jag nu har börjat äta känns så rätt..
Nu kan jag träna mera lära mig äta mera rätt.. och påbörja den nya delen av resan..
jag kanske kommer ta dem allra sista svåra kilona med helfart, de beror helt på om de kommer gå för segt eller inte med halvfarten.. de beror ju på.


Många kramar på er läsare!!









En slappar söndag.

Hej på er.

Guuud ni anar inte vad jag slappat i dag, de är knappt att jag rört benen (jo ett par gånger faktiskt).
Men det har vatt sååå skönt att bara ta de lugnt.. att inte ha något att göra.
De dagar man varit ledig har man haft panik massa med saker att fixa och styra med i dag har de varit totalt lugnt..

Jag har just tagit ett lååångt bad och tvättat håret, så nu ska jag tända massa ljus och lägga mig och lyssna på musik och lösa lite korsord.. (kan få sånna ryck i bland).

Har skirvit in i XV boken och gått egenom lite.. glömmer i bland bort det så de kan vara bra att få uddatera sig lite.

i morgon ska jag ställa klockan på 6,30 för de är ju jobb redan vid 08,00 oh sen får man se hur länge man kör på.
Sen blir det lugnt ett tag framöver.. då ska jag prioritera träningen och försöka strukturera upp lite om dagsplanerna.. jag vill verkligen inte hamna i samma sitta hemma läge som innan när man hade en lugn jobb period.. jag vill vara lika aktiv som nu haha (är det verkligen jag som säger detta?)

Ne nu ska jag tända lite ljus borsta svinto håret och lägga mig med ett korsord såå skönt det sak bli.

Hoppas alla ni haft en underbar söndag.. en riktig slaappar söndag.

Många kramar.

Söndag en helt vanlig dag.

God morgon på er, i går var det som sagt inte mycket bloggande för min del..
Jag hade fullt upp efter jobbet, men så kan det vara i bland.

I dag har John och jag en ledig dag tillsammans.. sjukt länge sen man hade de.. planerna?
Vet faktiskt inte ska ta en lååång promenad i alla fall.

I morgon är det XV gruppträff, jag hoppas att jag hinner dit börjar jobba 08,00 på morgonen för vi har sjuuukt mycket kvar att göra.. och allt ska bli klart tills i morgon innan vi går hem.. Hela butiken ska vara tömd allt ska ha skickats till andra butiker och varenda pinal ska vara bortforslad.. så frågan är hur länge man är där..

Men men de återstår att se..
jag hoppas i alla fall att kunna hinna till gruppen.. så kul att se alla igen, vi har verkligen en toppen grupp alla är så förbannat härliga öppna och pratsamma..

Nu kom John hem han har vatt och rastat lill skiten.. så nu ska jag vara lite social.

kram så hörrs vi sen..

Uppe med tuppen..

God morgon på er..

Klockan har just slagit 07,00 och jag sitter och dricker mitt kaffe.. duschen väntar sen är det rasta ragge som står på schemat innan jag ska kila till jobbet..

Svar till Anna: Grattis till din nybörjar start.. du fixar detta galant.. var bara bestämd så kommer dem där 50 kilona ryka av bara farten.. :)
Jag har ju som sagt inte vägt mig på ett tag men jag återkommer ang viktminskningen, jag blandar chokladen i kaffet.. cappu går oxå att blanda.. supergott med choklad i, speciellt om man vanligtviss brukar dricka med socker.
Har dragit ner kaffe mängden en hel del så att jag kan vänja av mig vid de senare.
Jag är som sagt inne på min 15 e vecka med helfart nu.
Tiden har bara sprungit i väg känns som i går man satt med shaken för första gången.
Lycka till och fortsätt gärna berätta hur det går.
Ett tips är att börja blogga, det är så skönt att skriva av sig bli inspirerad och peppad samt dela med sig av erfarenheter.
Kram kram.
                                                                                                                                                                                                                        

Så där ja, då ska jag ta o dricka upp kaffet innan durre..
En morgon bilddagboksredovisning ska jag välla bjuda på..
Sen sak jag ta nya mått i dag igen.. kan ju redovias dem oxå..

Kram kram.

men guud

Haha läste min systers blogg förut där hon hade lagt in en diskussion mellan henne och min andra syster som är höggravid (igen).

måste bara dela med mig av den fina dialogen mellan dem för jhag garvade så dant..

B: Men asså, om jag köper kjolen då har jag bara 200:- att leva på i fem dar.
L: Ja men det räcker ju, mat o sånt då.
B: Ja men asså, vi har ju handlat allt sånt.
L: Då räcker ju 200:- helt klart.
B: Ja men då blire bara godis en kväll den här veckan.
L: Godis en kväll för 200? Hur jävla mycket köper du?


Telen ringde..

När jag sov som skönast i morse..
Så jag svarade inte haha.. ne jag gick upp satte på en kopp kaffe och ringde sen tillbaka till min kära arbetskamrat efter 10 min..

"Vill du jobba?"
Ge mig en halvtimme svarade jag hällde i mig kaffet rastade ragge sminkade mig katastroffalt mitt svintohår fick vara vad de var..
Sen sprang jag ner till jobbet, det var sååå mycket att göra kartong efter kartong packades ner kaos mycket med saker vill jag lova.. gänget som var där hade hållt på sedan 7 på morgonen.. så jag var ju i alla fall utvilad när jag kom haha.

I morgon börjar jag 9e på morgonen.. ska möta upp min kollega och ha sällskap till jobbet vi får hoppas på att få så myckets om möjligt gjort.. annars blir det jobb jobb på söndag med.
men det gör mig inget för jag jobbar gärna då dubbelt betalt.

Ja det är ju ungefär vad jag styrt med i dag.. hann inte blogga i morse eller ens kolla nyheterna..

Nu ska jag hoppa in i en duch och diska upp liet så de inte samlas ett berg sen..

och efter det så ska jag enbart ligga i soffan och kolla på lets dance.. tycker iofs inet det är så jäkla kul men men man får la göra som majoriteten av svenska befolkningen och kolla på de nya svenska underhållningsprogrammet.

Men först ska jag läsa bloggar.. hoppas på många uppdateringar..

Kram så länge.

Ohh en sån bra film.

Jag sett i dag, man är helt lyrisk, med Brad Pitt i huvudrollen.. den var vacker magisk och sorglig och allt annat.

Jaha vad den hette.. Benjamin button tror jag att den hette.. John som valde film och den verkligen var så underbar.

Nu sak jag i alla fall lägga mig och sova, är så trött att det finns inte, i morgon ska jag styra lite med mina nya växter jag inhandlade och försöka få bort julen.. och byta gardiner osv..

Men nu ska jag sova sängen rooopar mitt namn.

Varma kramar.


Softar dag!!

Hej o Hå..

I dag har jag haft en skön dag..

Softade hela morgonen, sen åkte Erika och jag (som oxå är XV:are och blivit toppen snygg) Runt i alla butiker ute på Ingelsta.. kollade in en massa inredning och en massa blommor växter mm..
GARDINER var de ont om.. illa.

Nu är jag hemma i alla fall och jag äter min choko shake och har de allmänt bra.
Ska kolla på en film nu hade jag tänkt.. blir oftast filmmys på kvällarna innan man går o lägger sig de är avslappning kan jag lova.

Hoppas alla har det bra kram kram.


Det handlar om att vara bestämd.

Hej nu är jag här igen..

Har badat rastat ragge och fixat lite.
snart ska jag åka på lite äventyr..

Jag tänkte att jag skulle dela med mig lite om mina erfarenheter kring mina 3 månaders resa med xtravaganza, har fått lite frågor osv och jag hoppas att de kanske kan hjälpa nån på traven.

När jag började med sopporna var jag så rädd tänk om detta inte funkar, tänk om allt bara blir ett fiasko.. tänk om jag misslyckas.
Jag hade ju tidigare misslyckats med allt annat kände jag.
Dagarna gick och allt flöt på, de var enklare än vad jag trode faktiskt..
sakta men säkert började jag tro på mig själv fan sara jag klarar faktiskt detta.. starkare för varje dag..
Att skriva i bloggen blev en stor hjälp för mig att läsa lena, saras, theans, soulsisters bloggar var den största inspirationskällan och fortfarande är.. jag är så stolt över dem alla.

Min första vägning var så enormt nervös.. domen skulle komma.. den visade nästan 12 kilo, jag blev så glad att jag faktiskt började gråta.. de var på hälsomässan och xtravaganzas fina hälsokonsulter som var där just den dagen grattade mig, det var så stort för mig.

Eftersom jag har en stor familj visste jag att jag skulle utsättas för frestelser.. kalas, fester julafton nyår osv.
Det första kalaset jag gick på var min syster Bellas.. jag satt med min shake.. såg när alla fikade och njöt av pajer mm.
Jag kände mig stoltare än någonsin.. Jag tror att det är viktigt att utsätta ig för frestelser.. för efter sopperna och när man når målvikten är de viktigt att inte gå tillbaka till gamla vanor, och genom att hela tiden vara på plats på kalas fester osv kan man kolla lite vad kan jag äta sen av de som bjuds.. man lär sig något anser jag det som.

Julen ja..
Många tyckte jag var lite knäpp när jag valde att inte börja äta julperoden..
Men jag ser de som att de är viktigare att ta halfarten i lugn takt.. under julen bjuds de på så mycket att när man inte ätit på länge kanske de slinker ner mera än vad man igentligen behövt och jag kände de att jag har inte börjat äta ännu och börjar jag under jultiden så har jag inte lärt mig tillräkligt om vad som är hälsosamt, lagom och tillräckligt, för att slippa frossa, jag kanske skulle ha hållt det på en lagom nivå de vet man aldrig haha.

Visst har det varit tufft i bland, många sociala saker som att gå på restaurang ta sig ett glas vin osv har fallit bort från planerna under denna tid.
Men de handlar om en sån kort period av sitt liv.
och går man igenom detta så ser man oxå skälen till att inte gå tillbaka till sin övervikt.
Man ser fördelarna med att bli mindre, den största fördelen är att man tror mera på sig själv, även om min kropp blivit mindre och jag förändrats i det yttre är jag mera stolt och mera lycklig för den innre förändringen.. för de är inte bara kroppen som förändras och jag tycker det är viktigt att lyfta fram de en hel del.

Är man bara bestäm och tror på sig själv lyckas man med allt här i livet.. de finns alltid motgångar de har det alltid gjort oavsett vilka mål man har i livet.. men de handlar om att övervinna dem och kämpa vidare.
Lycka kommer inte av ett bra utseende eller en perfekt kropp  lycka kommer när man mår bra, när man trivs, accepterar och älskar den man är.. det är då man  tillåter  sig själv att känna mera lycka tro mig jag vet.





Så otroligt tomt de kommer bli.

Hej på er..

Sitter ganska uttråkad seg och trött och tänker på de jobbet.

Malin ringde igår och efter prat med cheferna så värkar de som om sista dagen är i morgon sen är allt klart och tomt och släckt.

Jag som haft så förbannat roligt dessa månader.. de har varit så intensivt roligt kul och jag har uppskattat och skrattat och haft så kul att det finns inte.
Lilly och Malin har varit 2 st underbara jobbar kompisar dem ska tillbaka till sina ordinarie arbetsplatser och jag.. jag har inget att gå tillbaka till.
Butiken finns inte längre för den nya butiken har redan full personal och som alla vet så går inte handel så jättebra nu alla butiker varslar visst sina anställda som går på extra timmar, så jag kommer förmodlingen inte få så mycket mera jobb.

Så nu är man arbetslös igen känns konsigt och tomt.. jag vill inte gå hemma haha.
Går igenom alla jobbsökarsidor och de är tomt på jobb. så vidare jag inte är läkare eller elektriker eller forskare..
Men det är jag ju inte (även om jag förmodlingen skulle kunna) "ironi"

Usch ja.. NÅN SOM HAR ETT JOBB TILL MIG??

Nej nu ska jag gå igenom mitt CV skriva om de jag ska styra lite med det..

Har en fullbokad dag i dag med.. skönt.. snart kommer de bli brist på upptagna timmar.. haha.

nej nej.. jag ser INTE UT SÅ NÄR JAG STÄDAR

Tack Soulsister  för kommentaren om att jag ser ut som en tvättäkta pinuppa..
Haha..

Sanningen... SMINK MERA SMINK O ÄNNU MERA SMINK..

Den bittra sanningen är följande..





Så ser jag ut när jag städar håret på sniskan myskläderna sitter som gjutet på kroppen..

Visst är det härligt o bara vara..

LISA!!

Vad kul att du hittat min blogg vad gullig du är.. :) Önskar dig detsamma!!

Tur att jag inte hänger naken i en skidlift i alla fall..

men fryser gör jag som en tok..
Varfö???  jo jag har sanerat hela lägenheten i dag (sanerat = storstädat) och haft alla fönster öppna..
GRUNDLIGT.

Så skönt att allt luktar gott tvätten är vikt påslakanen bytta och gplven rena..
Johns lunchlåder är kirrade och jag är heldöd.

Somnade ett par timmar faktiskt haha.. men de var välbehövligt jag var ju uppe med tuppen och styrt hela dagen kroppen ville verkligen vila.

Annette, vad skönt det lät med helkropps tränning.. visst är dets könt när man knappt kan röra sig.. då vet man att man pressat sig hårt haha.

Snart när mitt jobb lugnat ner sig så ska jag ta tag i träningen.. fixa kroppen. se till att det blir en rutin.. de ska vara en rutin i mitt liv att gå och träna..

Ne nu funderar jag starkt på att gå in och bada..sitter med min sista varma choklad shake och känner att värmen börjar återkomma i min kropp.
Buuurrr..

kram kram.

VAD GÖR DU VAKEN SARA

-Jag vet inte..

Min lediga dag och jag har redan drukit en kopp av mitt kaffe/shake klockan är inte ens 08,00 och jag är ledig.
så vad gör jag vaken??
Jo kroppen bestämmde sig för att vakna.. de här med att ligga och dra sig när man är ledig det har inte min kropp och själ fattat ännu..
Sen så har jag ju en hund haha.

Planerna i dag är många.. men det återstår verkligen atts e hur mycket av de jag planert att hinna med som kommer att göras.. jags ka i alla fall snart gå ner och se om morgon tiden i tvättstugan är ledig..
Skulle vara riktigt skönt att få tvättat och klart..

Sen sak de plockas fixas matlåder till hjärtat de ska styras med papper och det ska skrivas lite viktigheter (ojjj vad viktig jag låter nu, älskar att känna mig viktig haha)

Hinna med en långis promenad hade jag tänkt med.. och ligga i badet , lösa korsord och se en massa dåliga filmer john vägrar att se med mig..
Sen ska jag fixa i mitt data rum..
Hör ni vad upptagen jag är i dag haha..
Nåväll vi får välla se hur mycket jag igentligen hinner med eller fixar med.

Nu ska jag fylla på min andra kopp med kaffe/shake sen ska jag ta en runda med Ragge oh sen så.. tar jag nog tag i de där.. tror jag.. :)

kram och ha en skön dag i dag.

Filmen var nja..

Så nu är jag tillbaka igen..
Vet ni jag har sååå fruktansvärrt ont i rumpan.. NEJ INGA SNUSKIGA TANKAR NU..
satt en hel del på golvet i dag, och jag har ju minskat min bakdel en del och de sköna fläsket som lade sig som en kudde för min breda röv har minskat en del..
Så nu får jag ooont av att sitta hårt..
Först knäna och nu rumpan.. vad kommer härnäst tro?

Anette: Jag vet inte om jag är ledig i morgon jag står ju som sagt på "jour" och är jag ledig har jag ett hem som måste städas saker som måste fixas och sååå fruktansvärrt mycket att ta igen när de kommer till allt och inget.
hade tänkt att träna på Torsdag om jag nu blir ledig.. jag ska satsa på magen massa och benen..
måste få lite råd om hur man fixar magen snygg.. haha.

Linn: sak kolla om jag minns adressen till mina tidigare bloggar.

Sofia: Du var utloggad när jag kom in, jag har tyvärr inet kollat upp Innebandyn eftersom jag inte haft så mycket ledig tid.. Men nu börjar mitt schema att bli tomt då ska jag fixa allt.. jag hoppas alla som ville vara med i innebandy laget fortfarande är på. :)

Ella: Vi sak ha en dejt snart var ju så länge sen tack för dina kommentarer.. jag är så glad att ha en vän som dig i mitt liv det vet du.. Do o jag o Eskil och literviss med kaffe snart. (och om ett par veckor blir det du och jag och en rolig färgad taxi på väg till korvmojjen taxi för 300)

Sitter nu och häller i mig vatten har vatt så dålig på att få i mig det där vattnet den senaste tiden.. förösker att vara en vattendrickare men känner inte ni oxå att det går i vågor i bland orkar man dricka MASSA och i bland får man knappt ner en klunk ens..

Jag ser ut som jag har röda hund i ansiktet.. innan mens får jag massa små finnar.. eller kan de vara så att jag toksminkar mig för mycket (och ibland tokdäckar och somnar med sminket).. Måste verkligen vara sminkfri en längre period nu så ansiktet får andas lite..

men nu mina kära vänner och läsare ska jag läsa massa bloggar och hoppas att ni har uppdaterat er en massa så jag har lite att göra ett tag framöver..

Kram kram så hörres vi i morrn.












Total däckning.

Hej på er.

Först o främst ett jättestort tack till alla fina kommentarer på föregående och alla andra inlägg oxå så klart, de värmer så jäkla mycket att ni anar inte..

I dag har varit en seg dag, jag har vatt så seg att det finns inte.. de har vatt kaos mycket att göra.. packat karong efter kartong vikt miljoner skjortor.
När jag kom hem åkte jeansen av (japp jaghade jeans i dag) och mysbyxerna på fort som attans.. hällde i mig en soppa sen var de sängen.. jag somnade som en stock ställde klockan på 19.00 så man inte skulle sova bort hela kvällen..
Vaknade 19,30..
Det var så skööönt att sova.

Nu är det jag som valt film igen haha.. hmm de blir en skräckis dagen till ära.. fick nyss höra från john skrikande från vardagsrummet att jag gjort det igen filmen vi ska se har bara fått 3.8 i betyg.
Okej!!
Men den kan ju vara bra .. haha.

Nu är jag ev ledig i 3 dagar.. EV lilly är fortfarande sjuk.. vi gissar på att hon fått lunginflammation, och praktiskt taget kämpar med att få i väg henne till sjukan så hon kan få penecellin och bli frisk snart.. och i morgon får hon kanske domen om hon åkt på den skiten.
Och om så är fallet så ryker mina 3 dagar ledighet.. i morgon har jag "jour" Malin skulle köra ensam med 2 st chefer i morgon som ska stya liet med vad vi ska skicka och vilka butiker som ska ha allt..
Och om de blir så att dem bara ger henne direktiv och får jobba ensam så sa jag att hon får ringa så får jag komma ner i morgon..
Men de vore så skööönt med en day off men samtidigt så vill man inte att Malin ska jobba själv.
Men men de återstår att se om de blir softar mys mys eller jobb jobb.

Nu ska jag i alla fall inta soffan med täcke och massa kuddar och ett stort glas vatten och mysa med mitt hjärta till en 3,8 i betyg film haha..

Mina ord.

Jag tänkte att jag skulle öppna mig lite.. ge er lite bakgrundsinfo kring varför jag la på mig kilo efter kilo..

Jag är en väldigt öppen människa numera.. jag har inga problem att prata om vem jag är eller vad jag har upplevt i mitt liv, bara det att jag utelämnat många detaljer om hur mitt liv varit.
Jag antar att många har fått en bild av mig som en social och glad uttåtriktad tjej som vågar visa upp sig och inte skämms.
Vilket jag är enormt stolt över att våga göra.

För tro mig de har inet varit jag tidigare.

I många år så led jag av Panikångest sedan 2002 rättare sagt så fick jag grova ångestattacker mitt liv förändrades så enormt jag som tidigare varit en teater apa en människa som alltid ville vara i centrum synas höras oavsett om de var på gott eller ont.
En dag rasade allt..
Det var som om alla lampor släcktes och jag "dog"
Under ca 5-6 år kämpade jag mot ångesten, diagnosen Generalliserad ånges, Panikångest.
Jag försökte med all den kraft jag hade att inte visa utåt hur dåligt jag mådde, men de gick ingt vidare.. jag förlorade de flesat av de vänner jag hade för jag isolerade mig hellre än att umgås.
Mitt sociala liv var i soffan sängen eller på akuten livrädd för att leva men mera rädd för att dö.
Maten blev min enda vän och jag åt för att bota ångesten.

Jag hade glimtar från och till då jag vaknade upp ur koman.. jag träffade en kille trode livet återvänt föll igen.. denna gång blev min besatthet honom, han fick inte leva när jag inte kunde..
Många i min närhet trode att min värsta tid var över att jag mådde bra igen..
Men de var inte sanningen.. jag var trasig förrvirrad och lika full av ångest och rädsla som innan.. Panikattackerna kom mera sällan..

Jag hatade att visa mig ute eller förlja med på sociala saker.. jag avundades dem som kunde festa skratta shoppa fika gå på stan och må bra.
Jag ville ju så gärna xå bli "normal"
det enda jag kunde var att sitta hemma ta hand om hemmet laga mat baka och äta.. kilona smög sig på ännu mera.
Ju större jag blev ju mera isolerad blev jag.

För nästan 3 år sen träffade jag john..
Han trode jag var en galen sjukt rolig tjej.. vilket jag hoppas att han fortfarande ser mig som haha.
han kunde inte förstå mig när jag förklarade att i bland mådde jag dåligt..
Men jag fick aldrig nån riktigt down period med honom..
Han är den mest sociala människa jag mött.. han gav mig en chans till ett helt nytt liv, de var bara upp till mig att välja om jag ville leva de..
Och det gjorde jag.. de bästa val jag gjort sakta men säkert började jag kämpa mig med att följa med på saker.. jag föröskte så enormt mycket med att utmana mig sj göra allt de jag inte trode jag klarade av.
Gå på stan, handla i affärer osv de lättaste sakerna på denna jord enligt många.

Till slut så klarade jag av de utan att tänka..

I dag lever jag ett helt nytt liv de jag aldrig trode jag skulle klara gör jag utan att tänka på de..
Att jobba i butik.. visa upp mig på bilder, tv osv.
VISA UPP MIG I UNDERKLÄDER...

Går på stan själv åker och handlar går ut och går ensam..
För första gången lever jag ett liv jag förtjännar.. och jag älskar livet..

Och för första gången på evigheter känner jag mig stolt över mig själv, jag har lyckats med något en utmaning.. jag känner mig säkrare finare och starkare än någonsin.





Men vad är nu detta..

Så vaknade man tiiidigt igen.

Jaghar ju sovmorgon kropp så sov då.
Men men har gått upp och sitter i min pyjamas och dricker mitt morgon kaffe/shake, känner mig allmänt halv burrig och underar starkt på att skita i att tvätta håret och bara slå in en fläta i burret eller nått liknande.

Visst syster yster du kan ta keson.

har ni oxå märkt att sängen blir hårdare ju mindre ni blir?
Får till och med små blåmärken på knäsidan när dem ligger mot varandra.. haha..
nu måste jag alltid ha täcket eller kudden mellan knäna så dem inte "skaver mot varandra" låter lite sjukt menjag tror ni förstår vad jag menar.

I dag ska jag bunkra på mig massa softar kläder att ha på mig eftersom vi ska vara i lagret hela dagen och lagret är sviinkallt.. så vantar och mössa och massa tjocka kläder ska jag ha på mig, man behöver ju inte se speciellt upppiffad ut när man är i ett lager  :)

Såå skönt det ska bli att vara ledig.. jag ska bara springa omkring i myskläder och ingt smink.. och bara vara.
Sen ska jag föröska få tag i min fina linda och se om jag får komma och fira hennes födelsedag (försenade) med en massa kaffe och skiiit prat har inte träffat henne på evigheter.. så jag sak försöka träna stämbanden och sjunga ja må hon leva med full inlevelse.
"Jag yrar"

ne nu ska jag gå ut med Ragge i kylan sen ska jag se om jag kan försöka med att göra en morgonfotodagboksuppdatering, de blir inga direkta wowbilder i dag inte.. haha.


Yes Man och en himla massa inventeringar

Hej och hå nu är jag hemkommen efter en dag på jobbet.

Men de roligaste måste jag ju säga kom efter jobbet då gick john och jag på BIO så skönt att bara slappa efter en dags jobb i en biosalong garva lite och ha de allmänt nice, men guuud vad de luktade popisar i hela biosalongen.. oh vad de skulle smakat bra haha.

I dag har vi haft inventering på jobbet.. i ett iskallt lager satt man och räknade byxor kallingar strumpor mm.. och i morgon följer samma uppgifter.
sen är jag ledig ons-fred så skönt då ska de bara slappas städas långprommineras tränas och allt de där andra man inte hunnit med ännu.

Köpte min nya veckoranson av soppor i dag så nu har jag bunkrat upp för ett par dagar igen.
Som ni förstår så avvaktar jag åter igen med min halvfart haha :)
vilket plötsligt slår mig kan man frysa in keso??
Jag köpte ju ett par burkar keso haha.. och avocado.. o kräftsjärtar hmm.. i alla fall de löser sig nog.
Kanske kan få john att inse att keso är gott och nyttigt så han kan mumsa upp den.

Just nu har han cibatta bröd i ugnen sen gick han och handlade lufttorkad skinka och rostbiff som han ska muffa, jag har just mumsat min soppa och sak ta min halva choklad nu.. missade helt att äta i dag men jag antar att det är bäst att få i sig ransonen.. de är ju trots allt bara 500 kallisar som ska tryckas ner.

I morgon jobbar jag bara till 16,00 de är ju röd dag.. dubbelt betalt.

Btw så passade jag på att gå in mina nya stövlar i dag.. hmm de gick sådär.. går fortfarande som en person som fått förstoppning.. eller liknande men sanrt så.. hade dem i alla fall i ca 6 timmar innan jag slängde av mig dem och satte på mig mina uggs.. snacka om befrielse..

Just det ja.. de är sååå kallt ute jag höll på att dö när jag skulle hem i dag från bion.. jag kunde inte andas genom näsan..

Onödig fakta.

kram på er alla.

Min morgon..

Så kul de är att uppdatera sin morgon haha..
Så jag fortsätter med de..


När jag vaknade i morse hade jag gammalt smink kvar.. missade helt att ta bort de i går eftersom jag somnade i soffan haha vaddå gamnacke..

Efter att jag stigit upp sätter jag alltip på datan en av mina favoritbloggar är ju Lenas. hon uppdaterar ofta och de är kul att läsa..


För att göra det hela lite roligare gick jag in och fotade min sambo som fortfarande sover..  så här mysigt har han de sin lediga dag..


Sen är de dusch o sminkning som gäller.. John blir galen på mig att jag alltid stökar till de.. hmm kan förstå varför..


Efter sminkning är det dags för en ny pose.. nuska bara kläder på..



Dags att gå.. john skulle fota mig.. men de blev inte riktigt som planerat.. hmm..



Morgon yra..

Godmorgon på er.

Tack för alla fiiina kommenater!!

Jag är så sjukt seg i dag haha.
Iskallt ute är det oxå.

Igår stängde vi igen butiken och i dag börjar packnings perioden allt sak till den nya butiken.. så de blir att vika kläder för hela slanten den närmaste perioden.

jag vaknade som i vanlig ordning väääldigt tidigt, vilket inet gör så mycket.. i dag behöver man inet styla upp sig så mycket eftersom man bara ska vika och packa så i dag bli det softarkläder..

Jag har ju lagt ut så mycket EGO bilder.. man kan ju nästan tro att jag börjar bli egenkär haha.. Men så illa är de inte..

Ne nu ska jag njuta av min kaffe chokko.

Jenny: jag shakar en halva chokko med vatten sen häller jag de i en mugg och öser på med starkt kaffe över.. smakar mumma..

Kram på er kanske kommer med ett inlägg sen inna jag drar till jobb..

Puss o kram.

Från upp med tuppen till avgång.

hej på er.. morgon dokumenterad avgångs material..




Ja har just stigit upp ska inta durren.. i min fina morgon rock..


jag har just målat tummen...




spex


Försök att fota sig sj.


"Blir de bra så"
John kom upp o tog ett kort..

Känns som om de blivit mycket klagande..

Hej på er..

Känns som om jag har klagat en hel del på min blogg, men de är ju inte hela sanningen.
Oftast när man kommer hem efter en hel dag från jobb så är man trött.. de har blivit myckt jobb under denna intensiva månad.. dels för vi är bara 3 st och och influensan härjar för fullt vilket har drabbats 2 av oss 3 fortfarande inte mig vilket har inneburit att jag fått tagit många xtrapass..
Och de gör mig absolut inget.. jag älskar jobbet de har varit en av de bästa tierna i mitt liv, mina fina nya arbetskamrater alla kunder allt med jobbet har varit så kul.
men självklart så har det slitit på kroppen att inte kunna slappna av.
Men jag tror det är så för alla under juletider.. Det är mycket stress. man ska hinna jobba handla julklappar julstäda vara social fylla alla lediga luckor med sociala sammankomster osv.
och det har verkligen inte varit det lättaste att fixa till men de har gått, men samtidigt har det blivit så att jag klagat lite på bloggen men jag är långt i från en klagande människa eller missnöjd.

När det kommer till min förrvirring ang halv fart start eller inte så vet jag att jag blir som en zombie under PMS tiden.. innan och under mens är jag som en trött seg och förjävlig satkärring som helst av allt vill ligga under täcket med en godis påse och en pepsi max och tycka synd om mig själv, och jg har märkt att varje gång under denna period av månaden vill jag börja halvfart.. för kroppen vill ha nått som sopporna inte kan ge.
Men varje månad har jag stått ut och jag har fortsatt med mina soppor och de har gått över.
Jag mår faktiskt inte speciellt dåligt mer än att jag kan känna mig hängigare och tröttare och hungrigare då.
Men de har jag gjort i många år innan extravaganza som är nått av de bästa jag gjort.. mitt liv har total förändrats inte kroppsligt (jo de med) men själsligt den jag är har förändrats på bara några få månader.
Vem kunde ana de?

I alla fall nu är jag morgon djup igen.

Ska hoppa in i en dusch nu och sen fixa till burret sen i väg till jobbet.. kram på er och tack för att ni läser min blogg och för att ni bryr er stöttar peppar och skriver fina kommentarer..


haha klockren bild.. halvsovande stående

Funderar starkt på att sova..

Hej och hå igen..

Måste ju bara nämna att min Ragnar är hemma igen efter ett gästspel hos mamma o pappa.. dem tog hand om honom nu när man jobbat så mycket.. de är inte så kul för ragge att vara ensam eftersom han är jordens mest sociala hund :)
han är dock lite deprimerad nu känns de som.. eller så har min familj kört slut på ragge för han ligger bara o sover..
John påstår att han har har blivit så bortskämd hos mamma o dem att han längtar tillbaka shyyst sagt haha.. Men han ligger på min mage o sover i alla fall han är så himla mysig av sig sen han kom hem vill gosa hela tiden.

I övrigt så känner jag mig fortfarande burrig.. lite ont i bihållerna.. jag vill verkligen inet bli sjuk och defenetift inte å influensan.. John sitter och snörvlar han med.. hmm undra om det kan vara kört för oss.. kanske är det säng liggar läge med en temp i munnen som väntar f yy..

I alla fall.
har sett på jordens segaste film. de skulle vara en komedi men personligen känns de mera som om de var typ en deprimerande drama.. inte skrattade jag en eda gång i alla fall.

Hursom helst jag fryser som en bäng..
Kan fortfarande inet bestämma mig ang om att börja halvfart.. Usch ge mig råd någon haha..

ne nu ska jag läsa lite bloggar sen ska jag sova.. i morgon börjar jag 12,00 så jag har sovmorgon.

Förresten -15 grader skulle de bli på måndag.. hmm.. kul o veta.. man kommer ju frysa röven av sig.



Mår som en kastrull..

Om man nu visst ehur den mådde..

Känne rmig burrig kall, skallevärk..

Jobbet gick så där i dag, nu börjar man känna av lite trötthet kan jag lova.. de var lugnt så tiden var seg.

Efter jobbet skyndande jag mig hem till lokalen där Linnea hade sin 1 års kalas.. bättre blev de ju inte när dem bjöd på goda sallader med kyckling feta os och Mozzarella och en hel del annat som såg så dä asgott ut.

jag nöjde mig med ett glas loka leendes och trött haha.

Linnea fick en jäkla massa fina paket somliga av kusinbarnen skrek hjärnet för dem oxå vill öppna paket andra fick panik för alla de andra barnen med ville leka med Linneas presenter.
Som de ska vara då mao.

När tårtrorna kakorna och negerbollarna plockades fram gick vi hem.. dels så orkade jag inte se folk muffa när jag sj är så förbannat hungrig sen ville jag bara hem och ÄTA min soppa haha.

Efter soppad däckade jag i soffan ett par timmar, vaknade av att john satt o asgarvade åt parlamentet.. hmm.
Och nu har jag just tagit min sista halva shake.

Eftersom de blev en sån här jobbardag och dubbelbokade kalas så firar jag min Linda vid ett senare tillfälle.. känns som om de är mycket trevligare att kunna ha lite tid tillsammans och mysa snacka skit och hälla i oss kaffe i stället för att komma och se ut som en avdankad trött mupp.

Ne nu sak jag fortsätta mysa under täcket kram kram.







Jag är så lyckligt lottad..

Hej på er denna kalla möra Lördagsmorgon.. jag vaknar en timme tidigare än vad jag behöver vilket inte gör mig något alls.. så skönt att bara gå igenom alla bloggar, och nyheterna med en kopp kaffe/choko.

I dag fyller min fina vän Linda år, jag vet att hon läser min blogg i mellanåt så jag vill bara säga ett mega stort grattis älskar dig gumman!!

Ni anar inet hur lyckligt lottad jag är för att ha en sån vän i mitt liv, har kännt Linda sen vi var halvförvirrade 12 åringar på jakt efter allt och inget.

Finns de en person som alltid trott på mig så är det Linda, bland allt helvete vi har gått igenom såg vi alltid till att skapa en perfekt värld tillsammans.. :)

Vi har lyckats behålla våran vänskap genom att alltid låta oss vara dem vi är.. vi är olika på alla plan jag är en shlagernörd hon är en inbiten hårdrockare.. jag är ett kaos hon är lugnet.

Hur länge vi än må vara i från varandra vet vi att vi finns när vi behöver och när vi ses är det som om vi aldrig varit i från varandra..

Jag hoppas att alla har en sån vän.. som alltid lyssnar som alltid tror på en, som inte vill förändra utan accepterar och älskar den man är.

Nu har jag varit lite djup.

Krma på er denna tidiga Lördagsmorgon.

Full rulle

Hej o hå..

Vilken dag de vatt i dag full rulle från morgon till kväll.

Började jobba 11 och slutade 19´sen var det bara att åka till city gross o handla.. hem och göra lunchlåder till hjärtat in och duscha tvätta håret och nu sitter jag här..

Måste varva ner lite nu för i morrn är det stress dag på hög Nivå, fick veta att Linnea ska fira sin 1 årsdag i morgon.. min finaste underbaraste vän Linda fyller 29 och jag ja måste jobba för Lilly fortfarande är sjuk så i morrn är det 10-17 som gäller sen hem snabbt ner och fira Linnea och sen i väg till Linda, ska ringa och kolla om Linda vill ha besök ett par dagar senare.. :(
Usch allt blir så oplanerat när man planerat saker och de inte går som planerat haha.

Var i alla fall på city gross och handlade i dag..
Inköpte halvfartsmat keso och massa grönsaker fisk osv..
O nej jag har inte bestämt mig om jag ska köra halvfart till 100 ännu kroppen börjar känna att det är dags.. kasnke sak jag lyssna på den men man går så mycket på vilja att man kopplar bort vad kroppen känner att den behöver.

Men i fall jag ska börja är det ju bra om man har de hemma så att säga.

Min tanke är så i alla fall att gå halvfart i kanske 2 veckor för att sedan köra på helfart igen.. så kroppen kan få lite mera energie och återhämta sig lite..
Usch jag är inte bara förrvirrad jag är helt enkelt splittrad..
Vill ju tappa så mycket som möjligt och så fort som möjligt haha.

I alla fall jag får sova på saken känna efter ordentligt efter helgens jobb och så får jag sedan ta ett beslut hurvidare kroppen hjärnan knoppen och allt annat mår.

Som sagt var så har jag en stressande dag i dag och i helgen Lilly har inet blivit frisk ännu.. stackarn ligge rid en förjävliga influensan och verkar som om de enligt tidningar mm mera kommer ta tid att bli frisk.. Hoppas bara lilly tänker på sina arbetskamrater och inte kommer för tidigt till jobbet för de sista jag behöver nu är att ligga i influensan.. ego sara haha.

Nu ska jag styra upp lite bortsa håret som är blött och ser ut som en svinto tuss.
Sen ska jag ta täcke och kudde och lägga mig brevid min stora kärlek och bara sova.

Hoppas att ni haft en bra dag allihoppa

Många kramar på er :)

Första dagen på de nya året..

Har varit så lugn och soft.
Jag har varit sååå uttråkad men men.. jag hann med att storstäda kök och toalett och pysslade med de andra rummen fixade med papper och så vidare.

När John kom hem kom även samuel johns systerson.. så de har vatt fullt ös här..
Mellan grabbarna John gjorde sitt bästa för att underhålla samuel genom brottning hmm..

Sen kraschade Johns dator vilket innebär att vi blir filmlösa i kväll.. skööönt då kanske man kan softa o mysa lite tillsammans utan film..

Nu ska jag ta mig en prommis tuill kiosken köpa loka och en tidning.

Jag har fortfarande på mig softarbrallorna (pyjamas som jag handlade på jobbet.)

Kram kram.



dem ser kärleksfulla ut men i själva värket pågår brottning..


Softarbrallor på..

BÄSTA TEXTEN NÅGONSIN

Mmmmm

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro

Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

Aaaahhhh...
Aaaahhhh...
Åååhhh

Du får ta den tid du behöver
(För att förstå vad det är du vill)
Vad är det du vill?
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
(Så att två själar kan få ro)
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Du får ta den tid du behöver
För att förstå vad det är du vill
(Vad är det du vill?)
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva (kan få gro)

Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart

De bidde ingen nyårs puss..

Hej på er.

Hur många av er är friska och allerta i dag och ine känner av Nyårsskumpan?

Själv så sov jag igenom nyårsslaget.. vaknade till av att john la sig och gav mig en stor nyårskram och fick då oxå upp ögonen halvvägs och såg raketerna.. utanför hörde jag livliga kommentarer om de nya året..

Det var skönt att faktiskt bara ta det lugnt de var som en helt vanlig jobbar dag..

i dag vaknade jag i alla fall 10,10 snacka om att sovit länge är helt chokad haha men vad skönt det var.
I dag blir det slapp hela dagen ska inte göra ett enda dugg bara vara jag i myskläder och en trasslig knut på skallen.. mm så skönt.
John jobbar så jag är solo hela dagen fram till 16,00 ska passa på att se nån patetisk fjortis film och bara ha de Gött..

Kram på er etta 2009

RSS 2.0