Uppdate..

Hej på er..

Long time sen..
svengelska me vet.

Några av er undrar säkert hur de går och har gått för mig med vikt och så vidare..
Som jag tidigare nämnt har de gått käpprätt åt hvetet..

Men för ca 3 veckor sen fick jag en wake up klocka i mig.,. sen dess har jag kört lite GI inpirerande xtra variant.. nått liknande sånt.. motionen går bra cyklar till jobbét och numera går jag 1 timme om dagen.

Jag satte på mig mina smal jeans som var för stora på för mig i jan.. nu får jag använda mig av en hink vaselin för att få på mig dem.. då inser ni kanske att denna flikka har syndat en hel del.. de spårade ut helt enkelt.
Och jag är närme min startvikt än min målvikt.. och jag hade inte många kilon kvar av de 42 kilona.

Helst av allt så skulle jag vilja att viktraset skulle gå sådär snabbt igen.. så som de gjorde med sopporna, men jag har ju gjort det engång redan.. de gick så bra.. jag var lyckligaste på jorden o kände mig så fin..
Men så gick de som de gick och jag försökte mig på dem om o om igen.. o misslyckades..

Jag tror att soppor är ett bra och effektivt sett att loossa kilon, jag tror att de hjälper många överviktiga att komma i gång man får sporren och man får kämpar glädjen.

Vad man sen inte kan göra är att tro att man kan hålla kvar den kroppen och den vikten om man gjorde som jag.. slutade att sluta bry mig men framför allt inte överäta och sen ta sopporna igen.. kroppen blir så jäääkla misshandlad..
Min kropp tog sån enorm stryk både fysiskt och psykiskt.

Nu måste jag verkligen fixa detta mitt måldatum är numera 13 maj 2010 de innbär att jag har god tid på mig att ändra vanor få in tränings rutiner lära mig äta i god tid..
Jag slutar att stressa fram allt nu,


Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har också slutat stressa. Mitt måldatum är 5 juli 2010, då skall jag vara klar. om det krävs en omgång soppor till, så får det bli till hösten. Den som lever får se. Hoppas du har det skönt i regnet!! Kram

2009-07-22 @ 20:16:42
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Anna

Du har en award (eller två) att hämta inne hos mig.Med awarden följer vissa regler, länka till den som gett dig awarden, nominera 7 andra bloggar och länka till dem, lämna meddelande hos dem på deras blogg att de har en att hämta hos dig!

2009-07-22 @ 22:13:35
URL: http://xtravaganna.blogspot.com
Postat av: Veronica

Tack för pepp!

Nu kör vi så det ryker! I lagom tempo!

Vi kanm om vi vill!!

Kram

2009-07-24 @ 15:55:01
URL: http://veronicalundin.blogg.se/
Postat av: Viktminskning

Vissa forskare menar att bibehållandet av en stabil vikt, även om man är överviktig, är mindre riskfyllt för hälsan än den viktuppgång och viktminskning som en typisk viktpendlare hoppar emellan. Denna typ av angelägenheter ska dock inte hindra överviktiga människor som längtar efter en viktminskning att försöka, men snarare övertyga dem om att engagera sig i en livslång förändring av kost- och motionsvanor.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0