Känns som om de blivit mycket klagande..

Hej på er..

Känns som om jag har klagat en hel del på min blogg, men de är ju inte hela sanningen.
Oftast när man kommer hem efter en hel dag från jobb så är man trött.. de har blivit myckt jobb under denna intensiva månad.. dels för vi är bara 3 st och och influensan härjar för fullt vilket har drabbats 2 av oss 3 fortfarande inte mig vilket har inneburit att jag fått tagit många xtrapass..
Och de gör mig absolut inget.. jag älskar jobbet de har varit en av de bästa tierna i mitt liv, mina fina nya arbetskamrater alla kunder allt med jobbet har varit så kul.
men självklart så har det slitit på kroppen att inte kunna slappna av.
Men jag tror det är så för alla under juletider.. Det är mycket stress. man ska hinna jobba handla julklappar julstäda vara social fylla alla lediga luckor med sociala sammankomster osv.
och det har verkligen inte varit det lättaste att fixa till men de har gått, men samtidigt har det blivit så att jag klagat lite på bloggen men jag är långt i från en klagande människa eller missnöjd.

När det kommer till min förrvirring ang halv fart start eller inte så vet jag att jag blir som en zombie under PMS tiden.. innan och under mens är jag som en trött seg och förjävlig satkärring som helst av allt vill ligga under täcket med en godis påse och en pepsi max och tycka synd om mig själv, och jg har märkt att varje gång under denna period av månaden vill jag börja halvfart.. för kroppen vill ha nått som sopporna inte kan ge.
Men varje månad har jag stått ut och jag har fortsatt med mina soppor och de har gått över.
Jag mår faktiskt inte speciellt dåligt mer än att jag kan känna mig hängigare och tröttare och hungrigare då.
Men de har jag gjort i många år innan extravaganza som är nått av de bästa jag gjort.. mitt liv har total förändrats inte kroppsligt (jo de med) men själsligt den jag är har förändrats på bara några få månader.
Vem kunde ana de?

I alla fall nu är jag morgon djup igen.

Ska hoppa in i en dusch nu och sen fixa till burret sen i väg till jobbet.. kram på er och tack för att ni läser min blogg och för att ni bryr er stöttar peppar och skriver fina kommentarer..


haha klockren bild.. halvsovande stående

Kommentarer
Postat av: Lena

Skönt att du mår lite bättre, eller i alla fall har kommit på orsaken. Livet har återvänt till mig idag också. Stressa inte för mycket!!

Kram

2009-01-04 @ 10:21:54
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: the one and only

hejsan vart o läst lite. va duktig du e!!!!! jag går oxå på xtravaganza o d e ju såå givande denna kamp eller resa

2009-01-04 @ 23:06:02
URL: http://zonjaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0