Ett sista nattebloss

Burr.. kom just in efter att ha spenderat lite mer än en timme ute med Sara, tiden går visst fort när man har roligt.
Kl 9e i morgon bitti blir det viibb!
Ska slappa lite i massage stolen med njuat en stund och fira min 5e dag med XtraVaganza som i vanlig ordning så

Jag ska varken väga eller mäta mig föränn vecka 2, men nu kanske jag tar en vägning dag 10 bara för att kolla hur detta har gått efter att ha läst lite bloggar om att de flesta gjort en check just dag 10 får se om jag håller ut 4 extra dagar.

Just det ska lägga in mina mått o så oxå mend et får bli i morgon för nu ska jag fixa mig inför natten kram på er!
 Choklad shaken är mumma..!!

Aj som satan

Fick nyss kram i munnen/hakan när jag gäspade.. kan de bero på att jag inte använder mina käkmuskler så mycket numera..
Så jäkla obehagligt.

Tisdagskväll med choklad shake

Förutom att Ragge fått galenskap här hemma och springer omrking och slåss med min sko så är de lugnt.
Är fruktansvärrt trött efter att ha hafte n dag med tvätt och ännu mera tvätt o en hel del städ på de.

I morgon ska det tränas, ska bli skönt att sätta igång på allvar och få svettas lite.
Sitter här med min choklad shake och känner att sängen ropar mitt namn, men först ska jag lägga en ansiktsmask så min hy blir fin o ren.

Min mobil är död på allvar, den har säckat i hopp totalt nu, så ringder någon mig som läser detta så ber jag er ringa hem så ni vet.
Måste ju presentera Mr Ragnar/ragge


Oj då

Så fruktansvärrt mycket tvätt, springer fram o tillbaka som en liten (stor) nisse.
Känner mig lite lagom matt, häller i mig vatten som en tok.

Måste bara säga det att jag imponeras så jäkla myckt av folk som har xtravaganza bloggar, man läser era dagar imponeras peppas och längtar efter att själv vara den som rasat så mycket i vikt snart så ;)

Snart ska jag springa ner o slänga i sista maskinen har hängt upp lite tvätt här hemma enbart för att jag älskar lukten av nytvättad tvätt mmm underbart.

Ne ni nu ska jag fortsätta med mitt städande oh tvättande måset ju hålla i gång så jag kommer nog aldrig ha ett sånt rent hem som nu när man kämpar med xtravaganza.

Kram på er.


Varning för starka bilder :)

För snart 2 månader sedan så opererade jag bort min galla (akut gallinflamation) en stor sten hade fastnat i gallgången och stoppat igen allt vilket innebar att gallan nästan var sprickfärdig.

Under 1 vecka låg jag på sjukhuset och när jag sedan skrevs ut så var jag en galla och 12 STENAR mindre, de är igentligen helt sjukt att en hyffsat ung tjej som jag bar på så många stenar, ett bevis på att jag levt alldeles för gott.

Även fast jag bestämt mig innan operationen att förändra min livsstil och hälsa (vikten) så var det trots allt operationen som fick mig att öppna ögonen ordentligt!
Tänk att jag har misshandlat min egen kropp så pass nu får det helt enkelt vara nog.




Viib sara in action

Min söta nyfunna vän och granne Sara fotade ett underbart o vackert kort på mig när jag stod på en vibb platta.

Och här har ni bildbevis hur man kan se ut:



God morgon

Vilken dag att vakna till reeeegn.
Känns så kul :).
O då menar jag det faktiskt eftersom min dag ser liak rolig ut som vädret TVÄTTDAG.
Fick en chock när jag såg att 3 ikea påsar plus en tvätt korg fylldes hmm har vi ens så mycket kläder tänkte jag då haha. Ska i alla fall bli skönt att få de rent och strykt och fräsch.. kommer bli så skönt att somna i nytvättade sängkläder finns inget skönare.

Sen ska Sara och jag ta en lång promenad, ska se om jags ka med syster yster och köpa sitt Vibb kort, för då ska jag passa på att ta id foto eftrsom mitt pass verkar ha rest i väg av sig själv någonstans.

Dag 4 är jag inne på nu sitter och dricker min kaffe drink (capputcino och kaffe) och har förbrert dagens vatten dos vilket jag måste göra då jag i bland kan missa att ha koll på de.

Fortfarande så är min mobil i sovande tillstånd, hoppas att den kommer att återuppstå för jag vill verkligen inte slänga ut pengar på mobiler nu när jag ska spara till ett stort klädkonto.

Seg och trött.

Go kväll på er!
Känner mig riktigt seg nu, känner av en liten huvudvärk tur de att man snart ska sova.
Min mobil funkar fortfarande inte vilket är riktigt trisst då jag ville visa er min vibb sida :)

I stället för de den bilden så passar jag på att visa er mina nya fina tavlor som jag beställde på hjärtat och mig.
Jag förstorade  2 färgfoton till svartvia och köpte ekramar till dem.
Blev superfint.
Vet dock inte ännu vart jag ska ha dem så de blev lite provisoriskt i hallen och köket, jag inspirerades av bror och hans tjejs foton dem var så fina.




Så nu har man testat på vibb och andra maskiner.

Då var man hemkommen efter ett besök på Xv:viktcenter, gick igenom maskinerna och vibbarna, vill bara sätta fart nu med vibbningen.

Måste säga det att man verklign piggas upp av atmosfären där inne, de är så ljust och fräsch man trivs i lokalen och det är ju alltid bra när man som jag planerat att göra många besök där.

Sara köpte ett Vibbkort hon med, och syster ska inhandla ett i morgon skitkul att vara flera i sin träning så man pusha stötta och hjälpa i gång varandra när de kan kännas lite svårt att komma i gång.

Sara fotade även mig på en av vibbarna men tyvärr så la jag vattenflaskan i min väska så mobilen fick ett bad sånu funkar den inte som den ska!

men bild kommer!!

Fick en present av hjärtat i dag, en ny mp3 spelare eftersom min gamla är sönder så nu sak jag ladda upp idealviktsträninings skivan så jag kan ha den när jag softar.
Sen blir det väll en hel del pump musik då man är ute och vandrar.

så skönt att dag 3 snart har passerat 4 dagar till och det är en vecka jag känner mig mera motiverad för varje dag som går så jag hoppas att det håller i sig.
Jag bara längtar efter den dagen man börjar se resultat!


 


En valross i victoria secret underkläder

Haha så är det verkligen jag kände mig när hjärtat fotade mig i de alldeles för små underkläderna!
jag såg verkligen inte klok ut i de, när man föreställer sig i huvudet en kvinna bäradnes underkläder från victoria secret ser man något sexigt elegant men JAG var så långt bort från de som man kan komma.. Men snar så om ett par månader kommer de vara superläckert på min kropp de är en sak som är sann.

Meningen med att fota mig i dem kläderna var för att se i bilder min resa i viktnedgångens värld ska bli sjukt kul att se hur dem sitter om en månad och kanske då får ni se före och efter :)

När min sambo var i LA för ett par veckor sedan köpte han hem en massa snygga kläder samt unedrkläder till mig varav en snygg pyjamas byxa.. dem kan ja inte ens dra upp på låren kanske ska jag fota mig i kampen om att dra upp dem för att sedan låta er gissa när jag får på mig dem och vinnaren vinner nått kul.
Mmmm de vore en ide´ att blotta sig själv här på bloggen haha.

Ne ni nu ska jag ta och styra upp här hemma ta en kaffe sen ska jag dra på mig lite sköna träningskläder för att gå o vibba.

Glöm nu inte att kolla in bloggen i kväll där kommer ni se valrossen soon to be a babe sara vibba haha :)

Kram på er alla.

Måndags morgon.

Vilken dag att vakna till soln lyser som aldrig förr trevligt.
Dricker mitt morgon kaffe med ett inslag av en shake, ska förbereda mig inför dagens promenad de kommer bli strömmen runt i dag igen så underbart skönt att promenera där rekomenderas till alla Norrköpingsbor.

I dag har jag en lång to do lista, jag ska ju ner till  Xv:centret och lära mig maskinerna, i dag sak det vibbas.

Vaknade av jordens kramp i vaden i natt, väckte min kära sambo "hjälp"
 jag har kramp han började rycka i mitt ben, helt fel och krampen gjorde förbannat ont.. sen lyckades han sätta foten i ett läge som fick krampen att försvinna!!
Usch de gjorde så jädrans ont och john var lite irriterad över att jag väckte honom för lite kramp o min fråga är då har aldrig karln haft kramp??.

Men nu ska jag styra med allt som styras ska.

kram så länge.


Vikt bloggar

Jag har spenderat rätt mycket tid till att läsa div viktbloggar, vissa är så enormt peppande och jag imponeras starkt över hur dem har lyckats.

Satt ute med Lollo förut framför mig står en pepsi flaska, de kanske jags ka ta o säga att Pepsi är en dricka jag absolut har hällt i mig under flera år tillbaka.. jag är en beroende drickande pepsi max och cola light nörd (dock inte längre).
Jag kommer nog att förvänta mig en abstinens utan dess like men man ska sättas på prov för att kämpa med att bygga upp sin karaktär och styrka.

Hursomhelst så återgår jag till mitt pepsi prat utanför stod de som sagt var en flaska de såg lite lockande ut de måste jag ju säga, men jag satt med min choklad shake och vattenflaska och nu i efterhand känner jag mig mer än nöjd över att ha klarat av att bara titta på flaskan.

enligt XV:s "handbok" står det att de jobbigaste dygnet ska vara dag 3 vilket är den dag jag kommer att gå in i, i morgon men jag kirrar biffen.

Efterkterna utav dessa 500 kallisar om dagen sopporna är att jag känner mig lite mera frusen, lite mera hungrig och en hel del utav mitt temprament sviktar, men inom mig känner jag bara en sån enorm stolthet att detta är andra dagen utav mitt nya liv.
Snart kommer jag stå där sexig o läcker framför spegeln och känna de med mina egna ögon de vore en vinbst för livet.

Nu ska jag ta och fixa lite innan jag ska sova i morgon blir det en långis med Ragge sen sak det tränas och fixas med Idkort osv.

På återseende många kramar

I morgon blir det viiiib

Go dagens på er.

Min andra dag med xtravaganza börjar lida mot sitt slut, i dag har jag bara softat druckit vatten promenerat och frusit som ett as.

Snart ska jag slänga mig i soffan och kolla på Ensamna mammor söker, de tycker jag är lite kul!!

I morgon ska jag till XtraV:s centra och kolla in alla träningsredskap, sen ska jag vibba och förhoppningsviss ligga en stund i massage stolarna som är omtalade.

Ska bli skönt att komma i gång med träningen så man slipper hängfett (daller).

Sara och Lojje ska passa på att köpa ett Vibbkort där så kul att ha dem där oxå. Kommer självklart att fota en massa där nere så ni som kanske är intresserade av att själva starta eller funderar på att vibba ser med egna ögon hur fräsht det är där.

Men nu ska jag ta mig en kvälls soppa, funderar på om de får bli sparrissoppa dagen till ära.

Kram på er så länge.
 Ragge (min vovve) och jag somnade ganska snabbt efter dagens lång promenad


De kommer ju bli mindre disk oxå :)

Så nu har jag just mumsat i mig middagen, Kycklingsoppa!
Jag var verkligen superhungrig i dag så de smakade skitbra det enda tråkiga är att deinte håller sig varmt så länge.

Min kära kille är så himla rolig hans kommenatar medans han stod o diskade var "något som är bra är ju att de blir mindre disk oxå" Innan han kläckte den kommentaren så lät det så här "De går ju snabbt att laga i alla fall"

han är djupt imponerad av dessa saker haha.

















Långpromenad o en himla massa kisseri

Så nu är man hemkommen efter en promenad runt strömmen, så himla vackert väder det är ute.
Synd bara att det blåser som attans annars hade de varit den mest perfeka vår-dagen.

Ska lägga mig och sova en stund känner mig lite frusen, sen ska jag laga till en kycklingsoppa hoppas att den smakar lika gott som grönsakssoppan.
Dock var vaniljen inte en höjdare för mig, men chokladen åkte ner igår, den var mumsig.

Det enda jobbiga just nu är att jag kissar som en tok haha hinner knappt kissa klart innan de är dags igen, vattnet bara åker igenom mig det strömmar ut ka nman säga på ren svenska.


Bloggens första bild.

Så nu har jag laddat upp bilderna..
Tragiska bilder haha..
Men men de bjuder jag på :)




Min sambo tog kameran när jag satt o åt.. så snygg bild.. man kan tro att jag är miss universum haha.

Ny dag i dag med vanilj shake o kaffe.


Godmorgon!

I går somnade jag väldigt tidigt närmare bestämt kl 21,30, hade dock ett par kiss spring under natten haha.

I morse vaknade jag fräsch och jävligt stolt över att ha klarat dag 1.
Shakade en vanilj och satte på en kopp kaffe hällde i shake i kaffet så de blev som en smaksatt kaffe, resten får jag dricka upp.

I dag ska jag och hjärtat ta en lång promenad i det vackra vårvädret, ska bli skönt att rensa skallen lite fter allt som hänt de senaste dagarna.

EFTERLYSNING:

Är du med i xtravaganza och gått ner i vikt och vill dela med dig av tips eller bara berätta hur de har gått för dig så är jag verkligen sugen på att höra.



Kissar konstant

Oj oj oj..
Springer på toan flera gånger i timman!
Man ska ju enligt programet få i sig minst 3 liter vatten och för mig som inte vanligtviss är en stor vatten drickare är de svårt, men jag är snart på min tredje liter, hur den nu ska kunna fyllas på.

Jag springer konstant på toa, stackars ragnar (min hund) när vi var ute förut var det bara för en kort stund innan de var dags att springa på toan igen.

Men men det är sånt man får ta.
Funderar på att shaka min sista måltidsersättning för dagen funderar på om jag kanske ska satsa på att smaka den omtalande chokladen.

Annars i dag då?
Jo det har ju som sagt varit en bra dag jag har försökt att storstäda hela dagen allt för att undvika att känna efter sug o hunger.
Sen har ragnar och jag promenerat en hel del.

Ne nu ska jag försöka lägga in lite stil i bloggen på återseende.


Dag 1

Så då så, då har middagen passerat det blev grönsaks soppa..
Den var riktigt god gjorde dock en miss skakade soppan värmde vatten sen hällde det heta vattnet i shakern.. och när jag skulle skaka i hopp de så blev det en mindre explosion haha.
Så där rök en soppa.

Det smakade bra jag blev mätt och belåten till det drack jag lite mer än en halv liter vatten.

I morse blev det en kaffe caputccini (stavas fel).
Kändes lite små skumt att skippa mackorna med feta ostar, men även där blev jag förvånad över hur gott det var.
Jag hade nog mer eller mindre räknat med att jag skulle få "lära" mig gilla sopporna och  shakarna.
Men det funkade ju redan första dagen.

I kväll ska jag mumsa på en choklad drink.

Är riktigt skönt att snart ha passerat dag 1 första dagen av mitt nya liv.


Bloggkoll

<a href="http://www.bloggkoll.com/blogg/193450/xtrasaravaganza?claim=n25jbn8h93m">Följ min blogg med bloggkoll</a>

Skulle man göra så här haha

Design hjälp

Det är verkligen inte lätt att göra sin blogg snygg.. alla dessa stilmappar osv.
Finns de kanske någon hejjare som kanske vill ge lite råd och tips


Så var dag 1 kommen.

Hej på er alla.
Just nu sitter jag och funderar ut hur jag kommer göra bloggen så attraktiv som möjligt.

i denna blogg kommer ni kunna följa min resa mot ett hälsorikare liv.
Jag har just påbörjat Xtravaganzas program och tillsammans med kanal lokal kommer ni kunna följa min resa.

Jag hoppas att ni kommer känna er inspirerade och samtidigt ha en peppande effekt på mig.
42,8 kilon ska försvinna.

Hoppas ni finner min blogg både inspirerande och rolig.

Kram sara.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0