Sopp förberedelse och arg på banken

Hej o hå på er.

Vilken dag..

Solen sken iskallt var det men satan så undebart det är.. älskar verkligen solen och lääängtar till en underbar vår och sommar.

Jobbet i dag gick bra, de var min första dag på dressman efter ett par veckors uppehåll därifrån.
Butiken jag tidigare jobbat i stängde ju igen i mitten av Jan.
och nu ringde dem från en annan Dressman butik i City och frågade om jag kunde komma och jobba.
det var skitkul på ren svenska haha.
Ju mer jag jobbar ju mera längar jag efter ett heltidsjobb.. de är stressande att jaga timmar.. de är påfrestande att inte veta hur veckorna kommer att se ut.
men samtidigt är jag så OTROLIGT LYCKLIG för att Få möjligheten att få jobba dels på Xv och på Dressman de dagar man får.

När jag kom hem blev de en siezta i soffan med hjärtat..
Det var skönt att få komma hem efter en arbetsdag haha.

I morgon är jag dock hel ledig då sak jag fixa med mitt legg och foton måste få arslet ur vagnen och få de gjort.
Jag fick ju utbrott på Nordea i telen i går.. Varför?
Jo för jag har ju som sagt ett spar konto på Nordea dvs ett konto där sparpengar finns.. (jag har faktiskt blivit en ekonomisk människa med grym känsla för pengar och sparande de trode ni inte va haha)
I alla fall så har jag inget kort till de kontot.. utan bara sådana engångskoder som man måste logga in med om man kanske ska betala eller föra över pengar..
Vilket jag hade tänkt göra i går eftersom de var sisat dagen man hade den möjligheten innan dem tar bort koderna helt och hållet..
Så när ja skulle logga in så gick de inte.. jag kom inte in på mitt konto.. för koderna funkade inte längre´jag blev galen va fasiket dem skulle ju sluta fungera dagen efter.

Arg som ett bi ringde jag de där nummret och förklarade att jag inte kom in på min bank och var tvungen att ha mina pengar NUUU.. stackars karln i telen förklarade att vissa hade fått sina koder stängda tidigare och jag var en av dem..
Jag var galen.. (hade ju planer för dagen vilket innebar att jag behövde pengarna)
Ha förklarade på ett lugnt och sansat sett att de helt enkelt inte fanns nått att göra och att jag fick skylla mig själv som inte tagit ut kortet till dosan som dem skickat.. Men eftersom jag tappat bort mitt legg så fick jag inte ut de och ringde och sa de till banken för flera veckor sedan och bad dem att skicka kortet hem till mig vilket dem inte kunde.. i alla fall..
Så förklarade han för mig at jag snällt fick vänta tills måndag då jag kunde ta mig till banken för att få ut mina pengar..
Då smällde de för mig.. MEN HALLÅ JAG HAR JU INGET LEGG jag kan inte få ut pengar på nått annat sett genom detta..
Varför tror du att jag dagen innan kod stoppet försöker att föra över så jag har så jag klarar mig.. nu var jag verkliegn asirriterad.
Det var faktiskt planerat att jag i går skulle föra över pengar så jag hade tills mitt legg kommer och tills kortet till dosan skickas igen.
Det är ju inte mitt fel att dem stänger av koderna dagen innan när de står klart och tydligt på deras hemsida att engångskoderna slutar att fungera 15 feb 09,00
Men i alla fall.
Jag fick alltså panik.. dels för att jag verkligen ville få min rätt till att få tillgång till mina pengar, efter kanske 30 min i telen där jag försöker få han att fatta att han måste kunna fixa detta så släpper han hemligheten..
Ja men de finns ju ett sett de går att föra över via telen om du har gjort flera överöfringar de senaste året till från och till kontot.. men jag kan inte lova att det går..
han gav mig koden jag skulle använda i telen och önskade mig lycka till tack..

Ringde i alla fall nordeas internet bank och slog in koden och bankkonto nr.. och överföringen funkade galant..
Kunde han inte bara ha gett mig den infon direkt så jag slapp sitta skitförbannad i telen och dra en massa historier om hur jag bokat hotell till alla hjärtans dag och midag osv..
Gahhh..

Hursomhelst så ska jag snart dra sopporna igen.
Blir på måndag nästa vecka.. passar bra dag då.
Samtidigt som sopporna påbörjas skutar jag röka.. de är dags nu.
Måste ta tag i det hela och jag tror att det är ett perfekt tillfälle tillsammans med soppstarten.
Nu ska jag nå målet de är ju inte så många kilon kvar.. halvfarten går ju bra även om det går segt och sakta.. vill komma till mål så jag kan koncentrera mig på att forma och shapa upp kroppen tills bikinin i sommar ska invigas.

Kommentarer
Postat av: Lena

Banker är nog de jobbigaste att ha att göra med, de är så trångsynta ibland!!



Ang. sluta röka har min coach sagt att man aldrig skall göra det samtidigt som man går på soppor (och framförallt inte i början), eftersom det blir för stort påfrestning på kroppen. Det skall man vänta med tills man har slutat med sopporna. Kolla vad din coach säger!!



Kramar

2009-02-16 @ 06:53:14
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Soulsister

Håller tummarna med rökningen! Har också hört att de inte rekommenderar att man slutar röka samtidigt som man kör soppor på helfart....



kram

2009-02-16 @ 23:34:01
URL: http://www.soulsistersdiary.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0