Shoppingdag

Hej på er denna måndag kväll.

Jag är helt slut nu efter att ha spenderat en heeel dag på stan.

Shoppade nya skor (igen), och tro på fan så blev det höga klackar.. jag kunde inte motstå dem.. de bara skrek sara köööp mig.. o jag gjorde de.
Lite smink och lite nya linnen åkte oxå ner i påsarna och hem i min garderob.

Sen inhandlade jag veckans mat som består av kyckling soppa och choklad.. jajjemen i morrn kör jag på sopporna igen. Känns skitbbra..
Folk frågar hela tiden hur många kilon jag har kvar, och helt ärligt så vet jag inte.. men 5-10 kilo kanske.
Jag är inte så beroende av vågen.. utan känslan för vad jag själv mår bra av är viktigast kilona är bara ett par nummer.. jag har en gång i tiden varit besatt av väga så lite som möjligt en period som jag tror väldigt många går igenom därav så bryr jag mig inte så mycket, jag vägrar bli beroende av våg fan igen.

Jag har sist jag vägde mig i alla fall gått ner 32,5 kilon mitt mål var att gå ner 42,5 kilon vilket ger mig 10 kilon kvar till de uppsatta målet.. kanske känner jag mig klar redan om 5,6 eller 7 kanske 11..

jag yrar..

I alla fall så  var de en bra dag på stan.. några irriterande moment inträffade dock.. Min fina skinnjacka/kavaj som jag tänkte köpa fanns inte i min strl.. de fanns bara 34 kvar.. och inte ens när jag når mitt mål så kommer 34 vara in strl för mig..
Sen när jag tänkte köpa Hello kitty köket till fisen så fanns inte det heller kvar vilket irriterar mig mest av allt då jag vid 2 tillfällen tidigare stått och TÄNKT köpa de, men kände att jag inte kunde bära hem de själv eftersom de är för stort men jaghade ju med mej hjärtat denna gång.. så fanns de inte kvar.
I alla fall jag har ju andra ideer på presenter men de var ju så fiiint.
Skitsamma.

Nu ska jag lägga mig och sova är mega trött.. och mätt har mumsat massa nötter nu.. i morn blir det flytande förda för en period igen.. denna gång ska jag samla alla recept jag bara kan hitta och bli expert på matlagningen.. så den får mera varitaion tills jag är klar och redo för mitt nya liv.'


Detta shoppade jag idag..
Klänning
Klänningen är sååå jäkla skiiiitsnygg--

Väst
Skinnväst blev kär..


Skorna mmmuuummmss


Kommentarer
Postat av: Lena

Fina inköp!! Blir man så smal och vacker när man köper de sakerna? :) Låter i alla fall som ni har haft en bra dag. Kramar

2009-02-17 @ 05:41:01
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Soulsister

Men det är ju som ja säger: rockbrud! Haha, bara svart o skinn :) O så höga stövlar på det så rockar du fett! Skitsnyggt!



Kram

2009-02-17 @ 07:48:45
URL: http://www.soulsistersdiary.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0