Det är skillnad på kan inte och Vill inte

Hej på er denna underbara Torsdags morgon.. jag är uppe med tuppen som de flesta dagarna.

Min 3e dag med sopperiet.. märker inte av de så jäkla mycket.. känner ingen hunger direkt ännu.. de funkar bra.
Jag är så jäkla taggat att ta dem där sista kilona.. ja menar de är ju inga 43 kilon som ska bort längre haha.
Och det gör ju saken på nått sett bättre.

I går hade jag ju som sagt en babysittar dag vilket är skitkul.
Jag försöker i ALLTID ställa upp på mina systrar när dem behöver.. därför blir jag så jäkla ledsen när jag i går kväll verkligen inte kunde vara barnvakt åt fisen oxå..
Det tar i mot att säga nej jag tycker det är skit jobbigt att säga nej till människor, man vill ju så gärna kunna hjälpa till speciellt sin familj.
Och sen när man försöker förklara att nej tyvärr det går inet i dag bara få de slängt i örat " du behöver ju inet vara så sur jämt" hmmm.. ok, de är sällan jag är sur men förlåt att jag har annat för mig i dag.
Men men.. jag kände mig i alla fall som jordens sämsta syster som inte kunde hjälpa till.. jag är extar känslig kan de vara sopporna haha..
Sen läsa på hennes blogg att SARA VILLE INTE VARA BARNVAKT.. men snälla jag vill alltid ha mina kärlekar omrking mig.. Men jag KAN inte alltid när de behövs.
så nu har jag fått ur mig de..

John ligger däckad i influensan.. han snörvlar och hostar som en tok.. tycker så synd om honom, samtidigt som jag känner att han kanske borde ha tagit det lite lugnare när han märkte att de var på G..
jag hoppas att han denna gång verkligen tar sig tid att bli frisk och inte stoppar i sig Iprem och går o jobbar de blir lixom bara värre..
han fattar inte att de är influensa epedemi och att alla omkring oss har legat i skiten, och att de faktiskt kan vara så att de är hans tur nu.
Karlar..
Jag hoppas att jag klarar mig.. vi får väll se.

Ne nu ska jag ta ur ragge på en kisserunda.. sen ska jag bara ha en allmän och skön sara dag och med de menar jag att jag bara ska vara..

krma kram


Kommentarer
Postat av: Lii

Oj. tråkigt att du fick den reaktionen. Känner dig inte, men läser din blogg och tom från andra sidan sverige kan jag känna kärleken till dina syskon barn!!

Och får passa på att säga hur duktig du är! med vikten och kämpandet tillbaka till det sociala livet!

2009-02-19 @ 10:46:37
Postat av: Lena

Det var inte dig det var fel på, det var din syster! Bra att du skrev om det så hon kanske läser och inser hur illa hon bemötte dig. Det är ju inte meningen att du skall sitta hemma och vänta på att dina syskon skall ringa och be dig vara barnvakt, du har ju ett eget liv också! Stå på dig!! Kramar

2009-02-19 @ 12:47:47
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Soulsister

Inte bra att bli tagen för givet...men du vet att du tar dem när du kan så du kan ha rent samvete.



KRAM

2009-02-19 @ 23:29:12
URL: http://www.soulsistersdiary.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0