Vikt bloggar

Jag har spenderat rätt mycket tid till att läsa div viktbloggar, vissa är så enormt peppande och jag imponeras starkt över hur dem har lyckats.

Satt ute med Lollo förut framför mig står en pepsi flaska, de kanske jags ka ta o säga att Pepsi är en dricka jag absolut har hällt i mig under flera år tillbaka.. jag är en beroende drickande pepsi max och cola light nörd (dock inte längre).
Jag kommer nog att förvänta mig en abstinens utan dess like men man ska sättas på prov för att kämpa med att bygga upp sin karaktär och styrka.

Hursomhelst så återgår jag till mitt pepsi prat utanför stod de som sagt var en flaska de såg lite lockande ut de måste jag ju säga, men jag satt med min choklad shake och vattenflaska och nu i efterhand känner jag mig mer än nöjd över att ha klarat av att bara titta på flaskan.

enligt XV:s "handbok" står det att de jobbigaste dygnet ska vara dag 3 vilket är den dag jag kommer att gå in i, i morgon men jag kirrar biffen.

Efterkterna utav dessa 500 kallisar om dagen sopporna är att jag känner mig lite mera frusen, lite mera hungrig och en hel del utav mitt temprament sviktar, men inom mig känner jag bara en sån enorm stolthet att detta är andra dagen utav mitt nya liv.
Snart kommer jag stå där sexig o läcker framför spegeln och känna de med mina egna ögon de vore en vinbst för livet.

Nu ska jag ta och fixa lite innan jag ska sova i morgon blir det en långis med Ragge sen sak det tränas och fixas med Idkort osv.

På återseende många kramar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0