Pizza o Promenad och kokande choklad shake

Go kväll på er.

har just kommit hem efter en långis med ragge de var mysigt hjärtat och jag tog ett varv runt parken vilket jag verkligen behövde kännt mig så enormt trött ett tag nu de går i vågor iofs de är ju inte så konstigt.
Hoppas bara att de släpper snart så man blir människa igen haha.

Har lagat Pizza till John i dag, en vezuvio och en med köttfärss mexicana som fick MVG de var ju bra, själv mumsade jag på min soppa.. :) Känner mig som en feeder.

Nu har jag just fixat min sista shake.. choklad som i vanlig ordning!!
Det blir chokladkaffe till frukost sen kycklingsoppa sen blir de bvarm choklad till kvällen.
Muuums.

Nu sitter Ragge här på skrivbordet med mig och försöker äta upp min arm antagligen vill han busa lite så ja får välla ngagera mig lite i honom nu.

ha en trvlig kväll på er alla där ute.
Kram


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hej, jag vill först säga att jag beundrar dig för din prestation. Jag går också på XV men tyvärr går det inte bra för mig, jag har inte klarat av att hålla mig till sopporna. Men jag ska ge det en ny chans. Men jag undrar om du skulle kunna berätta för oss hur du gör dina kaffe/choklad drinkar?? För en sak som jag tycker är jobbigt är att göra sopporna, jag måste använda en mixer stav varje gång, för det känns som det bara blir klumpar om jag bara skakar... jag vill kunna bara använda shaken. Jag ser fram emot att få se dina resultat snart!! Du inspirerar mig.. :)

2008-10-22 @ 10:00:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0