Jag vill oxå vara en långbadare

Hoj hoj..

Nu har jag ätit de blev kycklingsallad för 10 gången denna vecka typ..
Sen så har jag badat.. köpte en pocket och tänkte nu ska jag ligga i ett bad skitlänge och läsa.. hmm.. eller hur.
3 min satt jag med boken.. de var obekvämt.. de började bli kallt om händerna.. och jag kunde inte alls slappna av.. slängde bort boken och tvättade håret och peelade ansiktet.. mina finnar is almoust gone.
I alla fall så tog det hela inte mer än 15 typ.

är så avundsjuk på alla långbadare som kan ligga i flera timmar.. (kanske att ta i) och bara njuta av en god bok..
ne jag får helt enkelt lägga mig i sängen med en skalad apelsin med min "farfars aktiga" pyjamas och invänta att håret ska bli torrt.

I morgon ska jag och syster inta stan igen, sen ska man fixa sig inför 30 års kalaset..
Singstar sak de bli på kvällen om man orkar.

Hoppas ni får en trevlig fredag puss o kram på er.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack så mycket Sara för stödet! Hehe, snygg vet jag inte (får bättra på självkänslan lite) :)..men tack så mycket, kul o höra!=) Det är trots allt ganska många kilon som ska bort:P..så blir nog en lång viktresa, men jag får hålla mig vän med gymmet framöver:).. Blev så glad nu när jag fick så positiv respons också! Och som du sa så passar det ju inte alla med sopporna, jag hoppas bara XV reagerar positivt också..är lite rädd att de ska bli "sura" eller ngt fast de inte borde ha ngn anledningen till det. Står ju trots inte i kontraktet att man måste äta deras soppor fast det kanske däremot faller sig naturligt när man går deras program..men nu är det som det är, och ordnar sig gör det säkert=)



Du...skitsnygg jacka! Du gjorde verkligen ett bra köp, av bilderna att dömma så passar den perfa...glöm inte att ta lite bilder i morgon också på hur fin du blev inför festen=)...skönt och höra att halvfart går bra också, det jobbigaste är ju detta med att vänja sig i början med sin nya "vana"...tålamod får nog vara ens bästa vän i början:)



Hoppas du haft en superkväll, och ha jättetrevligt i morgon=)...tack igen!



Kramar, Anna

2009-01-24 @ 00:05:17
Postat av: Lena

Å jag vill också prova singstar någongång. Har aldrig ens sett vad det är för något. Jag har bara sjungit i "riktig" kör.

Jag är inte heller någon långbadare, mitt badkar är så himla grunt. Förut, när jag vägde 30+ kilon mer än nu, var halva jag ovanför vattenytan trots att badkaret var fyllt. Tog ett bad i lördags när jag kom hem från Ullared (köpte massa badskum och en nack-kudde jag ville testa). Nu när jag är mindre är det bara ovansidan av brösten som sticker upp (de flyter...) men det blir kallt ändå. Vill ha ett riktigt sittbadkar, det hade min farmor när hon levde och det var helt underbart att sitta där med varmt vatten upp till hakan och en bra bok. Hoppas du hade en skön fredagskväll! Kram

2009-01-24 @ 05:32:59
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Thean

Finns det verkligen långbadare? Jag tycker att vattnet blir kallt efter bara 10-15 minuter :-/ jag brukar däremot inte läsa i badkaret (var 3:e år som det blir av) utan jag vrider ner lyset, tänder ljus och lyssnar på lugn avkopplande musik. Sen lägger jag en handduk på badkarskanten och lägger varsamt ner huvudet och bara njuter, ja i ca 10-15 minuter innan jag upptäcker att vattnet är iskallt!!!!!



Singstar fick jag prova på personalfesten senast, var ju hur roligt som helst, kunde bara sjunga en låt dock för jag var så hes :-/ Lena jag lovar dig, på singstar behöver man inte kunna sjunga bra, det räcker att sjunga ;-)



Kram på er!

2009-01-25 @ 00:25:26
URL: http://theean.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0