Fotografering..

Hej på er.

Är hemkommen efter en dag med lotta, vi åkte runt och kollade affärer.. kom hem med NOLL påsar hittade inget.. jag som var på shopping humör haha.
Men men så kan de bli.

Yvonne från XV ringde i morse och ville att jag skulle komma och bli fotograferad.. Thomas agerade fotograf jag har dock inte rktigt koll på varför jag skulle fotas så där 100 ännu men de får jag väll mera koll på sen.. De var kul att agera modell för en dag haha..
Trots att min mag flärp störde mig..

Det blev i alla fall en bra dag i dag.. nu ska jag hoppa in i mjuksikläder sätta på en toffs på skallen och softa lite.
Jaghade ju typ miljoner planer för dagen men de får skjutas upp tills i morgon då jag även ska träffa Lotta och gå igenom våra CV tillsammans.. måste ju vara bra skrivet för att få ett bra jobb.
Sen ska jag träna.. Nu är det dags att sätta fart mår lite bättre men ska ta det lite lugnt i början för att slippa att bli sjuk igen.

Till Helen: vad kul att du börjat Xv igen.. klart att du fixar detta du lyckades ju sist så de kommer du även göra denna gång..
Det finns så många underbara bloggare som går detta som inspirerar och motiverar när det i bland kan kännas jobbigt eller som om de går i mot.
Skaffa en blogg du med så jag kan följa din resa tillbaka till målet.
Och Grattis till bebisen, de kan ju vara värt att gå upp dem kilona när man belönas med ett barn.. så kan man ta tag i det sen igen som du nu gör.

kram på dig och på er alla andra.




Kommentarer
Postat av: Linda

Hej snygging!!!

Kul med fotografering :-)

Ska vi ta en kaffedejt snart??



kram kram

2009-01-28 @ 21:47:51
URL: http://lindasxtravaganza.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack...jag tror också det, man känner att man vill ut och röra sig mycket mer just för att man äter mer..men det går nog bra, börjar med en vecka nu och ser hur det går sen avgör jag vad jag gör sen:)



Roligt att du ska få fotograferas, spännande:D



Kramar

2009-01-28 @ 22:30:53
URL: http://xtravaganna.blogspot.com
Postat av: Jenny

Ja visste det smidigt med sopporna! Kan tänka mig att det är lite more bökigt med att planera maten när man går på halvfart! Lät skoj med fotogrferingen, kasnke du som kommer upp på bilplakatet där uppe vid ingången :-))

Kram

2009-01-28 @ 22:58:02
URL: http://sprinklez.blogg.se/xtravaganza

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0