2 på dagen..

halloj, nu har Erika kommit och hämtat Zelda igen och jag har lagat lunch som jag ska äta innan jag går till xv.
Lite så där osmidigt kommer de bli med middagen i dag känner jag.. men allt handlar ju om att komma på smarta ide´r för att få dessa saker att funka just nu försöker jag mig på denna tills jag kanske kommer på en ännu bättre lösning.

Det blev ingen LÅÅÅNgis i dag, de blev en kortare promenad med galningarna (hundarna).

Ska hoppa in i en varm dusch nu.. känner mig helt uppsvälld och burrig och blää och ni tjejer vet nog vad de signalerar..

Men men man blir piggare efter en duch och så.
Funderar på om jag ska koka mig en kopp kaffe oxå och njuta av efetr duschen.

Mina kläder kom nu i alla fall.. de var ju ett par gråa träning/mys byxor en korsette och en topp och en svart bolero ett par vinröda strumpbyxor.
Kommer bli tjusigt.

Jag funderar ju ganska mycket på de här med att ta de sista kilona med sopporna.. men det känns som om mina nära och kära inte riktigt samtycker till de.
Dem är ju vana att se mig ASSTOR och nu är jag ju fortfarande stor i andras ögon men dem som står mig nära ser ju skillnaden så mycket att dem tycker att det räcker nu.
Att låta kroppen få dra i hopp sig och tränas upp osv.
Eller som min kära mormor sa: "Sara går du ner mera kommer du bli ful" haha.. hon är rolig hon.
Jag vill inte bli AS SMAL jag vill ha kurvor och vara kvinnlig osv, men samtidigt ha en vikt som är anpassat som normalt och hälsosamt.. Sen vill man ju ha några kilon som man kan använda sig av vid speciella tillfällen.. vid jul resor och så vidare, kilon som man sen kan ta ner igen på ett enkelt och effektivt sett etts ett man lärt sig nu.
Och sen så känns de som om varför inte ta alla på en gång och låta kroppen tränas upp och smida till sig när man är klar?
Annars kommer de ju bara ebhövas mera tid till de sen.
Haha..
Har ni oxå fått sådana kommentare.. jag antar att dem bara värnar om en och vill att man ska må bra osv.

ja usch ja.. Ne duschen var de ja.. den ropar på mig sen blir det middag kycklingsallad med en hemma gjord vitlök o örter dressing som jag gjorde med mini kesella.. hoppas att den blir god till och att jag inte stinker ner hela vikt centra haha.

Just de ja duchen var de ja.. kooommmerrr

Kram på er.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0