Tog en dag off

Hej hej..

Sitter nu och dricker mitt morgon kaffe med lite chocco shake i..
Trött o seg är jag, halsen känns lite svullen och näsan rinner..

Som tur är så bytte jag tid med en jobbarkompis så istället för att vara ledig torsd-fred är jag ledig onsd-tors, vilket innebär att jag kommer göra allt i min makt för att förhindra att bli sjuk.. om de nu finns nått man kan göra.
Jag sak slappa och ro om mig sj.

Det har verkligen varit en brist vara på att ta sin egna tid de senaste veckorna..
Har knappt lyssnat på den mentala tränningen vilket jag ska gra snart bara lägg amig i sägen och köra lite muskelavslappning och så.. så skönt.

Snart är de vecka 12 med sopporna.. alltså 3 månader med soppor enbart soppor.. shhhiiitt alltså vart tog den tiden vägen?

Det är mycket prat om mat nu.. Julmat, börja med halvfart mat.. mina favoritbloggar matar ut bilder på läckra rätter som ni äter.. mat mat mat haha.
Och så sitter jag här och vet inet ens när jags ak börja tugga igen.. jag hade ju sagt de att så länge jag mår bra så kör jag soppor.. sen ändrade jag till dem 30 första kilona så kroppen kan få lite spänns de 12 sista o då öka tränningen..
Sen ända jag till MAX 15 veckor.
Usch jag är förrvirrad.

Kommentarer
Postat av: Anette i din grupp

Jag vet gumman att du är jättekluven när det gäller mat och hur du ska göra, men jag tycker du ska lyssna på din kropp, om den protesterar så kanske det är dags att gå på halvfart ett litet tag, du kan köra soppor igen när du hittat balansen oavsett du tycker jag du är sååååååååååå otroligt duktig :)

Kramen

2008-12-17 @ 20:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0