Ledig dag i dag.

Hej och hopp.

Sitter denna underbara lördag ledig och helt uttråkad haha.. John jobbar och jag vet i fasiket vad jag ska göra..
Är sugen på att shoppa julisar så kanske att det är vad jag ska göra.
Måste till jobbet och hämta mina stövlar.. så ska jag fota dem o visa upp dem här haha.. jag är så stolt.. kan lova att ni kommer tänka "va fan ska hon med så höga stövlar till" haha.

Men på nått sett så vill man ha allt som man innan inte kunde ha och jag har verkligen LÄNGTAT efter att kunna ha ett par snyyyyyggga stövlar och nu har jag de.
(tycker jag i alla fall)

Ska hinna med att storstäda här hemma oxå.. de blir inte mycket av den varan när man gåt tidigt och kommer hem sent.. men men man får planera bättre helt enkelt.

VECKA 10 med sopporna nu helt sjukt vad tiden springer i väg det är över 2 månader sedan jag tog beslutet att förändra mitt liv för alltid.. de bästa beslut jag tagit.. för tro mig så mycket har förändrats och jag är så jäääkla lycklig kan inte fatta att det faktiskt har skett så bra saker med allt just nu för mig.
Så jag är evigt tacksam för den här möjligheten som jag fått..

Usch ja.. vet ni att jag vaknade 7 i morse super pigg.. jag kunde verkligen inte somna om.. kanske för att jag somnade (på soffan i vanlig ordning kl 21,20 efter idol)
Och John försökte väcka mig innan vi skulle lägga oss o sova men jag var visst som i vanlig ordning  helt okontaktbar.

Tydligen så går jag i sömnen upp o kissar på natten.. om jag är vaken vet jag inte bara det att john brukar prata med mig och jag yrar visst om en hel del när jag svarar honom.. nu minns jag inte vad han sa att jag brukar säga men så sjukt att inte minnas att man är vaken och går och kissar samt att man pratar med sin älskling och inte minns ett skit utav de.
Haha.

Jag är konstig jag haha.

Nehe om man skulle ta och försöka planera och organisera denna dag då.
Vad ska ske i dag då planerna this far är...

* shoppa julisar
* storstäda
* softa
* softa ännu mera
*Gosa med kärlek o ragge

Men nu så ska jag ta och föröska hitta nån som vill med på en drive på stan.. annars blir det att strosa runt själv kan ju vara kul de med iofs.

Kram på er så länge..











NU






Kommentarer
Postat av: Lena

Vad härligt att "träffa" någon som har samma konsiga kvällsvanor som jag :) Jag somnar nästan varje kväll på soffan, och vaknar ett antal timmar senare (om jag inte sover där hela natten). Jag kommer till ett stadie där jag inte ens kan röra fingret för att stänga av TV:n så den får stå på. Eller också somnar jag knall och fall utan att jag ens vet om att jag snart kommer att somna. Ibland hämtar någno av katterna mig, för de vill ligga och mysa med mig i min säng, men oftast låter de mig vara.

Jättestor skillnad på bildera!! Grattis!

2008-12-06 @ 11:55:56
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Thean

Wow vilken puma ;-)



Härligt att du mår så bra och att det går så bra för dig. Det är verkligen en stor skillnad på bara 10 veckor. Grattis!!! :-)



Kram!

2008-12-06 @ 13:59:50
URL: http://thean.bloggsite.se/
Postat av: Sofia

Vilken skillnad det är tjejen, det syns verkligen! Så himla bra kämpat av dig, du är en riktig inspirationskälla! Förresten så har de ju inte ringt mig från XV än, iofs har jag inte hört av mig till dem heller.

Kram!

2008-12-06 @ 22:21:19
URL: http://edomopedosmorsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0