Kanske inte den bästa natten..

God morgon på er och en riktig god jul.

Här sitter jag nu med min jul frukost bestående av choko shake och kaffe.. som ni vet har jag i alla fall bestämt mig för att köra på med sopporna, så det blir ingen julmat för min del.
Men vad gör väll de.
Visst så kommer man väll sakna julbordet en del, men herregud de kommer väll flera jular.

Jag sov verkligen inget bra i natt.. Tankarna om busan kom var o vartannat, och ragge som hade ont fick sova hos oss i natt de var så skönt att ha mitt håriga lilla busfrö brevid mig.

Vid 6 i morse vaknade jag och kände hur de "smällde" till i nacken.. NACKSPÄRR dett aär fan i mig inte sant.. har så ont i nacken nu... så här sitter jag med rödgråtsna svullna ögon, en STOOOOR vit halsduk virad kring halsen och snorig hostig och burrig så jag känner mig inte alls lika jul upprymd som man borde..
Men de kommer nog ändras sen när man får träffa sina fina söta syskonbarn som har förmågan att sätt all lycka i kroppen på mig.

Jag ska försöka städa lite här hemma sen, sticka till apoteket och köpa öronrengöring för hundar eller vad de nu hette..
Sen ska jag ta ett långt bad se en film och sen vänta in hjärtat som jobbar i dag.

Jag har 2 dagars ledighet nu.. så ja har en hel del tid till att bara ta de lugnt och skönt med nära o kära.


God jul på er.



Mina söta syskonbarn..

Kommentarer
Postat av: Lena

Oj, det lät inte som någon bra början på julen. Vet själv hur ledsen man blir när ett kärt husdjur dör, det är ju ens BARN!! Stackars Ragge, ont i örat är nått av det värsta som finns. Och nackspärr!! Varma halsdukar och försök att inte spänna dig, det gör saken värre. Gud vad du är stark som klarar pulver på julafton. Inte jag inte. Nu är det 9 dagar kvar tills jag börjar på pulver igen, skall faktiskt bli ganska skönt. Allt blir så mycket enklare på pulver.

Stora julkramen kommer här!!

2008-12-24 @ 08:29:57
URL: http://zitalena.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0