Jag velar, och julklappsinslagning.

Hej på er.

Vilken dag jag haft.. försökt att vara aktiv i att hitta de sista klapparna samtidigt som jag måste ta de lugnt mina ledigar.

Känner mig lite smått förrvirrad, velar fram o tillbaka ska jag börja äta halvfart eller ska jag stå ut och se om jag kommer må bättre.. jag vet faktiskt inte.
De senaste dagarna har det verkligen varit kaos i min skalle.. inet bara att jag jobbat otroligt mycket de senaste veckorna utan allt sker just nu på en o samma gång.. jag känner mig stressad av att min energie försvinner mer o mer..
Men jag vet ju att de har sina anledningar jag jobbar och jag kör sopporna jag vet oxå att det förmodlingen beror på det.

Snart kommee ju allt lugna ner sig julen är snart förbi fast den inte känns som den snart är kommen.
Och så vidare..
Jag yrar som vanligt.

Jaghar i alla fall velat fram o tillbaka om halvfarten och försökt att förstå mig på min kropp.. strejkar den lite nu för att jag inte får i mig tillräckligt eller är det så att jag helt enkelt inte skött min hälsa på allmänna plan bra.
Så som att dricka ordentligt vila ordentligt lyssna på den mentala biten osv.
Jag vet i alla fall att de lutar åt att jag fortsätter med sopporna.
Det känns som om de är enklast kanske ska jag fördela dem bättre bli bättre med vätskeransonen och föröska stressa av mera efter jobbet och innan jobbet haha.

I alla fall de var lite tankar.
Annars är allt tipp topp.. i går var vi och kollade på nyfödda william så söööt.
I dag spenderade jag dagen med min söta svägerska i jagkten efter klapparna..
Har slagit in de flesta nu och jag är nästan klar.

I morgon blir de tvättstugan på morgonen sen sticka ner till stan tidigt shoppa allt klart sen städa och röjja lite här sen softa med ett fotbad och en massa varma koppar te.
Låter som de perfekta torsdagen..
Sen på Fredag kör jag racet med alla julklappstokiga handlare ändra fram till julafton.

Lite bilder så mammsen blir glad, hon klagar jämt på att vi aldrig lägger ut bilder.. så dessa är för dig mummy.




dessa slog jag in i dag, och de är ju barnens jul så dessa paket är till mina fina syskonbarn och så samuel (johns syskonbarn) 


Jag är så snyyyg haha. (brillmongo)

Kommentarer
Postat av: Lena

Jag har för mig att jag läst någonstans på din blogg att du har väldigt lång tid mellan soppa 1 och 2. Det borde du ändra på. När jag gick på soppor (säg att min vakna tid var mellan 5 och 22) så drack jag soppa kl 7, 12.30 och 18. Alltså max. 6 timmar mellan sopporna. Då försvann inte energin. Nu när jag går på halvfart så är det samma tider för frukost, lunch och middag och sedan tillkommer mellanmål (2 st) och kvällsmål. Enklast att alltid hålla sig till ungefär samma tider.

Lycka till!

2008-12-18 @ 05:12:52
URL: http://zitalena.blogspot.com/
Postat av: Soulsister

Du kanske har kommit till en platå? Kan ju vara så att kroppen behöver en paus, för att orka med slutspurten sen? Prata med din konsulent, det hade jag gjort.



kramen

2008-12-18 @ 07:40:01
URL: http://www.soulsistersdiary.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0